kikiet 05.06.06, 19:40 Czy tę panią coś w usta ugryzło? Sądząc po efektach to szerszeń musiał być. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinka1990 Re: Usta jak marzenie 05.06.06, 21:16 bardzo podobaja mi sie te zdjecia.moim zdaniem ta dziewczyna ma bardzo ladne usta ,a poza tym wyglada zdumiewajaco.sadze ze to sa naturalna wargi.Mam nadzieje ze ta publikacja bedzie miala pozytywny wplyw na dalsza kariere tej modelki.zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 13:38 WHO'S THAT LIPSTIC ON THE GLASS???? Ludzie, czy ten redaktor chodzil do szkoly, albo czy chociaz uczyl sie angielskiego kiedykolwiek, amoze ma on jakies rozdwojenie jazni i dlatego pyta:KIM JEST TA SZMINKA NA SZKLANCE?? Odpowiedz Link Zgłoś
n_itka Re: Usta jak marzenie 09.06.06, 13:55 who's - czyja no coz hmm, nie powiem co mi sie nasuwa :P Odpowiedz Link Zgłoś
13kocur Re: Usta jak marzenie 05.06.06, 21:22 hahahahahahahaah no chyba szerszeń :] Odpowiedz Link Zgłoś
karinka111 Re: Usta jak marzenie 05.06.06, 21:34 bardzo podoba mi sie ten artykul. modelka idealnie pasuje do tego rodzaju zdjec ,sliczna dziewczyna o nietypowej i urodzie i co tu mozna jeszcze wiecej powiedziec... wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze-gigi Re: Usta jak marzenie 05.06.06, 22:04 o matko, aż się przestraszyłąm Odpowiedz Link Zgłoś
vermetto Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 11:32 Moim zdaniem te usta są odrażające... Jak na mój gust ta kobieta wygląda wulgarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 11:54 ach Ty zazdrośnico! Ona ma piękna usta. Nie podobaja mi się malutkie usteczka, których prawie nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 paskudztwo a nie piękne usta... 06.06.06, 12:13 moj kolega na takie coś mówi "wary obciągary"... ta panna wyglada jak zmutowana wersja Angeliny Jolie... wulgarne i przesadzone te usta a juz wyjezdzanie szminką poza obrys samych wargo to jest typowe malowanie dla dziwek... a taka ładna ta panna moze byc tylko malowac sie trzeba ładnie:-) pozdrawiam milosników klasycznego, naturalnego piekna facet Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: paskudztwo a nie piękne usta... 06.06.06, 15:06 znaczy że twój kolega to cham i prostak... Odpowiedz Link Zgłoś
kjuik123 Re: paskudztwo a nie piękne usta... 06.06.06, 16:09 Zgadzams ie . Paskudztwo. A Ty chlopcze nie obrazal ludzi. Mi sie to okreslenie spodobalo, jest smieszne;) choc napewno nie szczegolnie gornolotne;) Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: paskudztwo a nie piękne usta... 06.06.06, 22:29 dla twojej wiadomości - nie jestem chłopcem co na tym forum pewnie jest dla ciebie ciekawostką. Określenie nie jest śmieszne, jest wulgarne, chamskie i prostackie. Nie obrażam, tylko stwierdzam fakt. Jakbym chciała obrazić, uzyłabym takich słów, zeby adresat na pewno zrozumiał. w typie tych zacytowanych w pierwszym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
muy_mojito Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 12:11 modelka ma nieproporcjonalnie duze usta. wyglada to na jakas wade/kalectwo. na pewno nie ladnie. i, jesli wg autorki to sa 'nieumalowane oczy', to bez komentarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 12:15 strasznie te usta wyglądają, bez szminki by to wyglądało lepiej. Ja mam duże usta, aczkolwiek nie tak monstrualne, jak to, co widać, i nie maluję ich, bo jak pomaluje, to mi się zdaje, że wyglądam wyzywająco, jakbym chciała zaciągnąć kogokolwiek od razu do łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
kucykpony Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 12:18 Czemu tej modelce nie wyregulowano brwi? przecież to wygląda nieestetycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 12:22 no tragicznie. niewyregulowane brwi to zbrodnia porównywalna z wyjściem po bułki bez makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
kucykpony Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 13:42 sumire napisała: > no tragicznie. niewyregulowane brwi to zbrodnia porównywalna z wyjściem po > bułki bez makijażu. Bez przesady. To jest sesja zdjęciowa i wszystko powinno być prefekcyjne. Także te nieszczęsne brwi. A tu, nie dość, że wyglądają paskudnie, to jeszcze te rzesy są jak posklejane. Ogólnie cała sesja wygląda jak półamatorska. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 12:30 Znany włoski wizażysta Diego Dalla Palma mawiał, że czasami uwypuklanie pewnych wad staje się atutem. Niestety nie w tym przypadku :-( Nie dla tej pani szminki w ostrych barwach, gdzie kształt i gabaryty ust nie są proporcjonalne do reszty rysów. Wersja z samym podkładem na ustach jest o wiele korzystniejsza, tym badziej, że modelka ma wyjątkowo małą odległość między podstawą nosa a górną wargą. Co do braku makijażu na oczach, są one jak najbardziej umalowane ;-) Stara, poczciwa Laetitia Casta - ona to ma usta jak marzenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 13:25 za duzo sobie chyba ta pani wstrzyknela roznych specyfikow.. nietypowe twarze chetnie, ale chore - ja podziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jouka2 Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 13:37 Pania??? Przeciez to chyba jakies 14-letnie dziecko... Strasznie nie podobaja mi sie takie dzieciece modelki, na sile postarzane paskudnym makijazem i wystylizowana znudzona mina... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 13:56 ona ma domalowany centymetr warg u gory i na dole. moja kolezanka modelka tez ma takie zdjecia. od razu widac, ze cos jest w nich nienaturalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond biusta jak marzenie 06.06.06, 14:34 ale marzenie schizofrenika... już dawno chciałem spytać, czemu w Wysokich Obcasach, na cotygodniowych zdjęciach/"rozkładówkach"- kobiety wygladają jak potwory? Tu widzę zamierzony żart z usteczkami ale w innych przypadkach...(?) zastanawiam się czy nadworny fotograf nie znosi kobiet, czy po prostu wysyła sie sygnał p.t: BÓJTA SIE NAS CHOPY! BÓJTA! JESTEŚMY ODRAŻAJĄCE, BRUDNE, ZŁE...bo chcemy! Odpowiedz Link Zgłoś
preambula Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 14:31 ja w sumie, żeby zrobić aż taki efekt, musiałabym pomalować pół twarzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 14:42 Jak dla mnie usta modelki są przeysowane, przez co wyglądają smiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kjuik123 Koszmar!! 06.06.06, 16:06 Boze..jakby tym dziewczynom ktos dal w twarz;/szkarada i tyle;/ Odpowiedz Link Zgłoś
karinka111 Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 19:03 sliczna dziewczyna.ma bardzo ladne usta.wiele osob chcialo pewnie by takie miec. nie podobaja mi sie malenkie usta ktore wygladja tak jakby ich nie bylo. a co do regulacji brwi wygladaja one oryginalnie.malo kto moze poszczycic sie tak wyraznymi i niepowtarzalnymi lukami brwi. podoba mi sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krolciak Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 19:19 Myślę, że bez tej szminki usta tej dziewczyny wyglądają całkiem fajnie:) Napewno ślicznie wyglądają gdy się uśmiecha. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkazet Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 20:00 ta dziewczynka wygląda bardzo smiesznie wielkie usta biała twarz i brwi jak krzaczki w lasku Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 22:38 Chyba nie rozumiem konwencji tych strasznych zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 22:43 tak to jest, jak z 13-to letniej dziewczynki chce sie zrobic seksowną kobietę....tja.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 23:12 piękna dziewczyna od określenia "wary obciągary" rzygać mi się chce Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 23:15 Dziewczyna piękna...ale to co zrobili z niej na tych zdjęciach:/ Odpowiedz Link Zgłoś
vermetto Re: Usta jak marzenie 06.06.06, 23:18 Wiecie, lepiej się poczułam po przeczytaniu tych postów - bo już myślałam, że ze mną coś jest nie tak, że te zdjęcia oceniam jako niezbyt pociągające, żeby nie powiedzieć - odpychające... Gdybym miała jakiekolwiek kompleksy na punkcie moich warg (niezależnie w którą stronę: za duże, za małe) - wyleczyłabym się z nich w okamgnieniu... Mam nadzieję, że to co proponują nam redaktorzy działu urody w Wysokich obcasach to nie jest jakiś nowy trend, bo będę b. niemodna... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza nie, moda w WO 06.06.06, 23:20 to w ogóle jakaś paranoja jest... mam na myśli stylizację , ciuchy , pozy,gesty i miny nieszczęsnych modelek... Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: nie, moda w WO 07.06.06, 11:26 kochanica-francuza napisała: > to w ogóle jakaś paranoja jest... mam na myśli stylizację , ciuchy , pozy,gesty > i miny nieszczęsnych modelek... aż dziwne, że nie ma rozchylonych warg.... :> Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Usta jak marzenie 07.06.06, 00:50 A moim zdaniem ta dziewuszka wygląda przerażająco na zdjęciu "bez ust". Jak upiór... Zwłaszcza w kontraście z tymi poprzednimi zdjęciami. Co za koszmarny pomysł, posmarować takie usta podkładem. Aż się wzdrygnęłam. Już wolę nadmierną obfitość czerwieni, niż marsz zombie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: Usta jak marzenie 07.06.06, 09:18 Moim zdaniem piękna dziewczyna, a własciwie chyba dziewczynka, stylizacja też mi się podoba, przyciąga uwagę, o czym świadczy chociażby ta dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
nagalfar Re: Usta jak marzenie 07.06.06, 09:36 no żelazo na niedźwiedzia prawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateeo2 Re: Usta jak marzenie 07.06.06, 17:20 bardzo podoba mi sie ta dziewczyna .na moje oko ma jakies 15-16 latek.jest poprostu sliczna,zachwycajaca.na stylizacji nie znam sie zbytnio ,poniewaz jestem chlopakiem.ale ogulnie podoba mi sie dziewczyna jaki i zdjecia.ogulie jest spoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka apropos "ogulnie" ;)) 07.06.06, 22:40 Mialam dzis okazje czytac tlumaczenie pewnego filmu i spisalam kilka kwiatków, nie moglam sie powstrzymac: - wykożystać; - skąplikowało; - Francuzka policja (także przymiotnik z dużej litery, natomiast zdania zaczynały sie z małej); - zginoł; - wieżyli (od wiary, jakby ktos nie mógł skojarzyć); - z tąd; - dynastja (hihi); - minoł; - spżymierzeńcy; - wyjołeś; - i UWAGA perełka!!!! Lądyn!!!!! (takie miasto w Wielkiej Brytanii) Nadal zastanawiam się, jak to mozliwe, że ktoś zna język obcy, a swojego nie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: apropos "ogulnie" ;)) 07.06.06, 22:48 Kobieto, przestań! :( To jest straszne i co gorsza zaraźliwe. Po kilku latach w Internecie sama zaczynam robić błędy, bo jestem wzrokowcem i takie "kwiatki" mi krzywdę robią... :/ A poza tym to "Nie ma czegoś takiego jak Lądyn. Jest Lądek, Lądek Zdrój!" Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: apropos "ogulnie" ;)) 07.06.06, 22:52 Nie ma Lądynu? Nieeemożliiiweee... :> ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marrkuss Re: Usta jak marzenie 07.06.06, 22:33 super dziewczyna i swietne zdjeci.podoba mi sie ta sesja.mlodziutka dziewczyna zmienila sie w dorosla kobiete.mysle ze gdy sie usmiecha jest jeszcze piekniejsza.a co do jej ust to sa one ponadprzecietne ,zdumiewajace.mysle ze wiele osob jej ich zazdrosci.zycze powodzeniea i dalszych sukcesow slicznej dziewczynie. Odpowiedz Link Zgłoś