juta87 10.06.06, 11:10 wypada isc na slub w bialych spodniach, bialej bluzeczce z czarnymi akcentami i bialych balerinkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzana83 Re: na slub 10.06.06, 11:39 ja osobiście bym sie tak nie ubrała, uważam ze w takim dniu ten kolor jest zarezerwowany dla młodej:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: na slub 11.06.06, 12:23 Na spacer to może wypada... Ale na ślub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly-x Re: na slub 11.06.06, 21:32 mnie sie wydaje ze raczej tak. to tez zalezy od kroju - jezeli jest elegancki, a nie sportowy to spokojnie mozesz sie w to ubrac. nie widzialam tych ciuszkow, ale podoba mi sie przelamana biel, np.czernia - to tak na marginesie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: na slub 11.06.06, 21:46 ja na slubie bylam w bialym eleganckim zakiecie,czarnej bluzce i czarnych spodniach.wygladalo to ok.wiec wsumie mysle ze jesli tej bieli nie bedzie tak duzo to mozna tak sie ubrac tylko zeby cie zpanna mloda niepomyl;ili Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: na slub 11.06.06, 23:54 jesli juz koniecznie chcesz miec na sobie biel,ja bym wygrala tutaj wybrala tylko jedna biala rzecz i to by byly prawdopdoobnie spodnie-co do reszty bym postawila na kolor-mocny i wyrazisty.Np mocna zielen,turkus etc. Odpowiedz Link Zgłoś