pump_it_up 14.06.06, 22:51 :( a mialo byc tak pieknie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 22:53 phi, nie dość, że miernota to i naiwność Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:05 Polacy to miernota z kultury fizycznej, która w czasie mundiali czy innych igrzysk naiwnie myśli, że na Snickersach wyhoduje mistrzów spotu. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:11 czemu nazywasz mnie miernota, sorry nie znamy sie. ja sie i tak ciesze, bo chlopacy zagrali dobry mecz. trzeba wierzyc do konca, a nie narzekac i od razu przeiwdywac porazke. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:17 Będę mieć coraz gorzej w życiu, bo gadam coraz bardziej niezrozumiałym językiem. Nie Ty, a Polacy w całości. Rozpisywali się, że trzeba wygrać, że drugi Grunwald, no i to jest naiwność właśnie. Na wszystkich portalach i we wszystkich gazetach. Mecz o wszystko, blablabla. Z kim.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 22:57 no... mogły się skurczybyki powstrzymać od tej bramki w doliczonym czasie... ale póki zostaje Holandia, Portugalia, Chorwacja, Brazylia, Wybrzeże Kości Słoniowej, a nawet ci waleczni seniorzy z Trynidadu i Tobago - to dla mnie się mundial nie kończy :) uwielbiam to i bez Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 22:57 Dobrze grali, dzielnie walczyli! Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:01 nom, nalezy im sie gratulacje, zwlaszcza jeleniowi, ebiemu i borucowi Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:07 virtuti militari dla nich :) fakt, grali nieźle, a tu sru w doliczonym czasie, ale duch wlki tez się liczył, w sumie z remisem też ogromnej szansy na wyjscie z grupy nie było... chociaz remis to zawsze remis :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:12 kolorowa_diablica napisała: > virtuti militari dla nich :) > fakt, grali nieźle, a tu sru w doliczonym czasie, ale duch wlki tez się liczył, > w sumie z remisem też ogromnej szansy na wyjscie z grupy nie było... chociaz r > emis to zawsze remis :) > No, liczy się duch walki :) w niezłym stylu przegrali mimo wszystko. Szkoda mi chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:05 austriacy skomentowali to w ten sposob ze niemcom sedzia zapewnil zwyciestwo dajac polakowi czerwona kartke czyli manipulowane gry ale co tam ja nie jestem kibic Odpowiedz Link Zgłoś
kasencja123 Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:10 pump it up racja tych trzech panów zasłużyło się jak nikt inny grali pięknie wogóle dzielne chłopaki :) i tak Ebi boss ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:13 Ale nie byloby zadnej czerwonej kartki, gdyby Janas (co za "trener"!!) za wczasu wymienil Sobolewskiego. Dzis chlopcy naprawde sie starali, ale znow "dupowaty" trener nawalil... Dopuscil ta czerwona kartke! No i po Mundialu... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:17 czerwona kartka nie ma nic wspolnego z janasem, sedzia nie mial prawa dac czerwonej kartki bo to bylo zwykle przewinienie (takie sa opinie guru austriackiego niejakiego prohaski) fakt, spieprzyli pierwszy mecz ale gol strzelony przez polakow tez byl uznany za spalonego chociaz wedlug tutejszych znawcow powinien byc uznany niemcy organizuja mistrzostwa, najsilniejszym ich rywalem byla polska w grupie, w pierwszym meczu sie polacy wylozyli ale dzisiaj to ta czerwona kartka to uwazam za przekret Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:37 tralalumpek napisała: > czerwona kartka nie ma nic wspolnego z janasem, sedzia nie mial prawa dac > czerwonej kartki bo to bylo zwykle przewinienie (takie sa opinie guru > austriackiego niejakiego prohaski) > fakt, spieprzyli pierwszy mecz ale gol strzelony przez polakow tez byl uznany > za spalonego chociaz wedlug tutejszych znawcow powinien byc uznany > niemcy organizuja mistrzostwa, najsilniejszym ich rywalem byla polska w grupie, > > w pierwszym meczu sie polacy wylozyli ale dzisiaj to ta czerwona kartka to > uwazam za przekret tralalumpek jeszcze bardziej cie polubilam po twoich postach:)ja ogladalam mec po pekinem i bylo naprawde swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:50 Czerwona kartke dostal jako konsekwencje dwoch zoltych wiec dwa male przewinienia... A Polacy faktyczne walczyli jak lwy. Ten niemiecki gol przyszedl znikad. Bylam tak pewna remisu ze wyszlam na chwile z pokoju, jak wrocilam bylo 0-1 ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 15.06.06, 08:35 ja sie na pilce nie znam, powtorzylam opinie i analize prohaski kto to jest prohaska? (de.wikipedia.org/wiki/Herbert_Prohaska) gosc jest w opiniach wyluzowany, nic mu nie uchodzi uwagi, wydaje mi sie ze madrze opiniuje wydarzenia stad podalam jego zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
yamajka Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:15 skoro to forum moda to: ale za to jakie nasi mieli ciuchy.. :) jak im dobrze w czerwonym...! :D:D:D nie, no ubolewam.. żal mi chłopaków :( Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:20 tak jest, brawa dla tych trzech chłopaków! cholerna szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
larysa86 Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:27 Brawa dla chłopców za walkę! Brawo dla Boruca - to jest klasa sama w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:46 <3 dla Boruca. I tyle. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 14.06.06, 23:48 Boruc był dzielny chłop :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 15.06.06, 00:11 jezeli chodzi o czerwona kartke - coz wynik glupoty i tyle, a co do wyniku, starali sie chlopcy, starali ale jak widac kondycja zawiodla, i w drugiej polowie byli zupelnie padnieci, coz mecz trwa tyle samo dla obu druzyn i jakos Niemcy wytrzymali. nie zmienia to faktu, ze nie rozumiem po co Janas czekal ze zmiana az tak dlugi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
sowca Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 15.06.06, 00:24 jestem zaskoczona, mecz byl naprawde udany,,,byslimy o malenki, malutki kroczek od remisu...ale fkatycznie, Janas mogl wymienic paru piklarzy, byli naprawde wyczerpani, widac bylo..;/ ale i tak bdb mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 15.06.06, 06:11 Jak zwykle spoznilam sie na hymn potem ogladalam jednym uchem Dziwilam sie , ze tak dlugo Niemcy nie daja rady Potem przyszedl maz i powiedzial , ze Niemcy zawsze strzelaja bramke w ostatniej minucie , zobacze ! Koniec meczu a oni nadal nic - tak trzymac mysle , ale jaja Germany dostaja nerwow zaraz palna jakies glupstwo i bedzie karny a tu Goooooooooooooooooolll !!!! Maz : " A nie mowilem ? " To ja sie wku ... bo jak mieli strzelic gola dlaczego czekali tak dlugo ? Lepiej na poczatku i bylby spokoj do konca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.la Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 15.06.06, 08:44 Chlopaki zagrali rewelacyjnie~!Nie ma co narzekac..przeciez bylo ok:)grali na dobrym poziomie porownu=ywalnie z innymi druzynami1a ten pier....gol to zwykly pech!a nie oznaka tego ze niemcy grali lepiej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 15.06.06, 09:48 Zdarłam gardło... :) Boruc był fantastyczny :)! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp kibicujemy dzis kostaryce! 15.06.06, 11:45 bojeszcze szanse na awans sa:)poczytajcie na pierwszej stronie gazety Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 15.06.06, 14:37 brak mi słow na Janasa. po co czekal ze zmianami tak dlugo? po co ryzykowal gre w 10-tke? ale musze przyznac, ze jak do tej pory byl to jeden z ciekawszych meczow na tych MŚ i mialam niezwykla satysfakcje obserwujac narastajace wk..rwienie niemcow spokojnie, i tak dostana w d...e od szwedow Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 15.06.06, 16:01 bardzo dobry mecz. szkoda ze tak sie skonczyl ;( Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 15.06.06, 16:05 Bardzo dobra obrona, trochę gorzej z atakiem. O Janasie nie będę się wypowiadać bo szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.la Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 15.06.06, 16:46 Juz nie kibicujemy Kostaryce...Nie ma szans..nie ma nadziei!A ten ciptok Janas niech sobie jedzie na wakacje bo chyba zalezalo mu zeby szybko wrocic!Urlop bedzie mial dluzszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 15.06.06, 18:26 Przegraliśmy z Niemcami,ale dla nich to rzadne zwycięstwo i nie do końca mają powód do dumy.Wiadomo, że są lepszą drużyną i stać ich było na dużo więcej. Ten gol strzelony w przedłużonej minucie meczu przy osłabionym polskim składzie oszczędził im wstydu.Gdyby grali z równymi sobie dostali by po dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta102 Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 15.06.06, 18:48 Wszystko jedno manipulowane nie manipulowane, trzeba bylo tak grac, zeby nie bylo takiego zagrozenia. Po prostu strzelac. A tego nasi chlopcy nie umieja niestety, co pokazali juz w pierwszym meczu. Kopanie sie tzn. faule byly przez caly czas, widocznie bylo na to ciche przyzwolenie trenera skoro nie wymienil zawodnikow. No dobra, obrone jeszcze znose, ale atak??? Wstyd. Jesli Janas poleci to sobie na to zasluzyl. Co on chopakow nauczyl? Kiwac? Zadna ofensywa. I co mi za pocieszenie, ze ktos inny (Prohaska) tez uwaza ze niesprawiedliwa kartka. Faktem jest ze przegralismy = jestesmy do niczego. W czerwonym im bylo ladnie :D Odpowiedz Link Zgłoś