ell9 26.06.06, 22:28 Spokojnej nocy. U mnie jest bardzo duszno. Jak otworzę okno to wlecą komary, więc pozostaje mi niestety duchota... Nie śpię nago. Założę niemodny t-shirt i mam nadzieję, że zasnę. :-) Koloroych snów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex_oriente_lux Re: Noc 26.06.06, 22:35 U mnie też duszno. A na komary proponuję RAIDA do kontaktu :) ja okna dzieki temu na ful mam otwarte :) A co do t-shirta.. Ładnemu we wszystkim ładnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Noc 26.06.06, 22:37 Ja jeszcze mecz podglądam, ale duszno fakt.A ja nie zasnę przy otwartym oknie. Ale jakoś dam radę się przespać, jak nie, to jutro dzień wolny i mogę leżeć w łóżku do woli :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Noc 26.06.06, 22:36 ell9 napisała: > Nie śpię nago. Założę niemodny t-shirt i mam nadzieję, że zasnę. :-) to jak rozumiem wyzwanie dla Ciebie by zasnac w niemodnym thsircie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Noc 26.06.06, 23:24 u mnie przeszla burza z piorunami i teraz jest super. otworzylam okno zeby napuscic swiezego powietrza, a komary niech sobie wlatuja. tak sie juz do nich przyzwyczailam, ze bez nich nie zasne :P Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Noc 27.06.06, 18:15 na ozon.pl daja jakies nagrody za pisanie blogow :) Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: Noc 27.06.06, 18:23 dziękuję za inforamcje. Lubię pisać. Może założę swój blog i coś wygram.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś