ksymenab 27.06.06, 16:48 Bardzo podobaja mi się ubrania z lat 50 i 60 - nie wiecie może gdzie takowe można kupić ? A czy Wam sie podobają ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: ----- Moda z lat 50 i 60 ---- 27.06.06, 17:11 owszem, bardzo mi sie podobaja i po prostu szyje sobie podroby autentyki mozesz kupic w wyspecjalizowanych szmateksach, przy czym ceny szaleja - mozna znalezc caly, praktycznie nie noszony garnitur za grosze, "bo to z drugiej reki", albo trzeba placic tysiacami za byle apaszke "bo to vintage i oryginal" w jednym ze znanych mi butikow pani ma torebunie z lat 50 - ceny zaczynaja sie w okolicy $300 i ida w gore do $1,600; ciuchy sensu stricto wystepuja w podobnym rozrzucie cenowym Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: ----- Moda z lat 50 i 60 ---- 27.06.06, 17:28 Podejrzewam ze mozesz dostac w szmateksach choc w POlsce zauwazylam z przeroznych dywagacji na ten temat na tym forum szmateksy oferuja coraz bardzuej wspolczesne ubrania. Moj maz ma garnitur vintage (kupiony byl w Rokit w Londynie) z 1963 (mial wszyty w kieszen certyfikat z data i nazwiskiem osoby dla ktorej byl uszyty)ktory jest po prostu piekny. Zwezane nogawki, wysoka talia, dwa guziki, zapinane wysoko, prawie identyczny do tego ktory mial Michael Caine w Alfie. Cos takiego, choc slabo to na tym zdjeciu widac. www.reelstreets.com/alfie/pict8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: ----- Moda z lat 50 i 60 ---- 27.06.06, 20:39 Bardzo lubimy. A kupować można online. Odpowiedz Link Zgłoś