Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał?

28.06.06, 15:17
    Jw. Moze watek sie powtarza, jak tak to przepraszam.
    Obserwuj wątek
      • pepegi Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 15:24
        Jeśli jedziesz IC albo ekspresem, to ciepło, bo mają klimę.
        • neskaj Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 15:26
          IC ale i tak gorąco...
      • maggi9 Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 15:26
        Wygodnie i przewiewnie.
        Najlepiej szorty, koszulka i sandały albo klapki
        • neskaj Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 15:29
          Troche mnie obrzydza mysl "bezposredniego" siedzenia na fotelu w szortach ; )
          • maggi9 Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 15:31
            Nie musza być takie mini-mini:)
            Do kolan albo ciut krótsze.
            Może być tez przewiewna spódnica
            • neskaj Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 15:32
              Dzieki, tez myslalam o czyms w stylu rybaczek albo szortow do kolana, bo
              spodnica to troche niewygodna : )
              • nessie-jp Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 15:35
                Na pewno zostaw sobie gdzieś na wierzchu bagażu koszulkę na zmianę po podróży...
      • kropka.nad.zet ja zawsze 28.06.06, 15:43
        brałam ze sobą mały ręczniczek - żeby na nim usiąść, a ubierałam się w jakąś
        małą bluzkę i szorty
        w bagażu na wierzchu przygotowywałam inne ciuchy, które zakładałam w toalecie,
        kiedy pociąg zbliżał się do stacji docelowej (przy okazji również się
        odświeżałam przydaje się tonik lub woda w sprayu i oczywiście mały dezodorant)
        wychodziałam z pociągu czyściutka i pachnąca :D
      • kochanica-francuza galabiję ;-) 28.06.06, 15:44
      • hermina5 Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 15:47
        Co włoazyc? Nogi w miskę z zimną wodę, słomkę w zimnego Reddsa jabłkowego,
        okulary słoneczne na nos i nos w ksiązke - można jechać:)
        • neskaj Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 15:48
          Heh, dobre, pomysle nad tym ;D
          • kochanica-francuza kiedyś to były takie apartamenty pociągowe 28.06.06, 15:50
            z wanną (przed wojną)

oj przydałby się...
      • greenrose Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 16:04
        Coś wygodnego i nieprowokującego;-) może bawełnianą bluzeczke + szorty lub
        rybaczki + klapki lub sandały ... odświeżające chusteczki, mały recznik moga
        sie przydać miłej podrózy!
        • neskaj Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 16:31
          Dzieki :*
      • foamclene Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 17:55
        nie zakaldsalabym krotkich spodni
        jeszcze w jakims lumpie wyzwoli to niepozadane uczucia ;)
        bawelna i jeszcze raz bawelna
        buty, ktore mozna zdjac (ktorych zapach nie zabije innych pasazerow)
        wygodna bielizne...
      • alaster Orient Express 28.06.06, 19:30
        Zabierz ze sobą owoce cytrusowe - schładzają organizm, podobnie jak piwo
        aczkolwiek piwa w tym przypadku nie polecam. Z uwagi na specyfikę środka
        transportu jaki wybrałaś proponuję abyś ubrała się pospolicie lub nawet poniżej
        średniej krajowej. Staraj się nie zwracać na siebie uwagi, zrezygnuj z
        eksponowania drogiej biżuterii abyś nie padła łupem kieszonkowców. W
        zamierzchłej przeszłości, jadąc pociągiem relacji Wrocław-Gdańsk przysnąłem na
        chwilę gdzieś za Bydgoszczą. Obudził mnie wrzask współpasażerki. Okazało się,
        że kobieta została wytrzepana całkowicie z kasy i jeszcze dokumenty straciła.
        Mam znajomą dla której przedział kilkakrotnie okazał się miejscem definitywnego
        rozstania ze złotymi naszyjnikiami, pierścionkami i kolczykami. Przy czym
        kolczyki podobno na bezczelnego chcieli z niej zrywać. Z drugiej strony,
        pamiętam, że niekiedy podczas podróży trafiałem na takich modeli jakich świat
        nie widział, prawdziwych oryginałów, aż byłem w szoku, czas przyspieszał,
        godziny stawały się minutami, nie chciałem wysiadać z pociągu... czego i Tobie
        życzę.
      • potworska Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 20:10
        Do pociągu na pewno trzeba włożyc bagaze. I samego siebie :)
      • hyacinth.bucket Re: Co włożyć do pociągu na 7 godzin w taki upał? 28.06.06, 20:18
        Juz ci mowie co ja bym zalozyla .
        Dluga przewiewna letnia sukienke wtedy mozesz siedziec wygodnie , podciagac
        nogi , skulac sie , nawet siedziec po turecku i nikt ci nie zaglada w
        szczegoly :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka