magdzia_p 29.06.06, 11:26 Myślę o uszyciu takiej sukienki (tylko długiej albo w pół łydki) i tu zaczyna się mój problem-mianowicie nie wiem czy taki fason nadaje się dla osoby o szerszych biodrach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzia_p foto 29.06.06, 11:27 oczywiście zapomniałam o zdjęciu :) www.edressme.com/cocktaildresses-a1519.html Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: foto 29.06.06, 11:31 To chyba zalezy czy masz po prostu szerokie biodra, czy tez wystajacy tylek i troche brzucha. Przy 1 opcji mysle ze byloby ok, przy 2 dobrze byloby przymierzyc cos podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foto 29.06.06, 14:34 oczywiscie nie przeczytalam pytania tylko podniecilam sie niezdrowo zdjeciem :) mysle ze jak najabrdziej dla takiej figury sie nada to mowilam ja kaszlot z GM ;) (zanim wezmiesz pod uwage moja opinie zapoznaj sie ze zdjeciami w GM) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: sukienka-foto 29.06.06, 11:38 jesli masz szerokie biodra i drobna, szczupla gore to tak. ps. fason weroniki rosati ;) Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: sukienka-foto 29.06.06, 11:59 Tak, powinnać się skusić. Myślę, że dłuższa będzie lepsza, bo ładniej się rozłożą proporcje i nie będzie wrażenia szerokiej bombki. Moja koleżanka ma podobną sukienkę, a biodra i tyłek sporawe, ale wygląda uroczo (może dzięki szczupłej talii?). Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia_p Re: sukienka-foto 29.06.06, 12:10 No ja też mam sporą różnicę pomiędzy talią a biodrami...hmmma góra czy ja wiem- raczej taka normalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili Re: sukienka-foto 29.06.06, 22:30 podoba mi sie krój. Reszta j.w.: zależy od talii Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: sukienka-foto 01.07.06, 17:40 Taki fason jest moim zdaniem idealny dla dziewczyn z szerokimi biodrami. Miałam podobną na stódniówce i wyglądałam super, a mam w biodrach 95 cm. Ogólnie jestem bardzo szczupła tylko te biodra... Odpowiedz Link Zgłoś