Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ceny w Orsay'u

08.07.06, 13:58
    Orientujecie się jakie są ceny w Orsay'u spodni jeansowych? Sa tam jakieś godne polecenia jasne lniane lub inne typowo letnie spodnie poza jeansami? Jakieś obniżki na pewno są, ale może wiecie co jest w tym momencie na wypżedaży? Bluzeczki? Oj dawno tam nie byłam, a chcę się zorientować czy warto, bo nie lubię pustych przejazdów;)
    Obserwuj wątek
      • przemkowa.b Re: Ceny w Orsay'u 08.07.06, 14:00
        od 90 do 180 z\a dżinsy, ale polecam tylko jeśli się ma typową figurę. są dosyc
        trwałe.
        lnianych nie polecam. a wyprzedaż to chyba zależy od sklepów, w każdym co
        innego.
        • wiosna82 Re: Ceny w Orsay'u 08.07.06, 14:02
          Co to znaczy typowa budowa??? Bo ja mam ogromny problem z kupieniem spodni :/ a ten cały Orsay ma być ostatnią deską ratunku.. :(
          • przemkowa.b Re: Ceny w Orsay'u 08.07.06, 14:07
            hm, z tego co ja zauważyłam, to spodnie są dobre na osoby o szczupłych udach,
            szerokich biodrach i dużym brzuchu...ja np. jeśli już znalzałam takie, co by w
            talii i biodrach były dobre, to przez uda nie mogłam ich przeciągnąć bo akurat
            mam odwrotnie;-)
            • hadidza Re: Ceny w Orsay'u 08.07.06, 14:20
              Eeee...ja mam grube uda,duży tyłek i do tego dość wąską talię,mam bardzo dużą różnicę między talią a biodrami(28 cm) i kupiłam tam spodnie bez problemu,no może poza problemem z długością,ale to dla mnie norma(taki problem to nie problem:-)).
      • weronka77 Re: Ceny w Orsay'u 08.07.06, 14:25
        Zaraz Cię Wiosenko Laparówa zwyzywa od wieśniar;-(
        • przemkowa.b Re: Ceny w Orsay'u 08.07.06, 14:27
          a kto by się takim $%^&** przejmował...;-)
          • wiosna82 Re: Ceny w Orsay'u 08.07.06, 14:46
            To ja mam tak, średnie uda, szeroki biodra i wąska talia. Zwykle na nogach troche wisi, pupa w spodniach idealnie, ale w pasie się nie ledwo dopinam albo wcale.
            A z twojego opisu w życiu bym nie powiedziała, że to nietypowa budowa.
            • joanna_od_aniolow Re: Ceny w Orsay'u 08.07.06, 17:43
              wiosna82 napisała:

> To ja mam tak, średnie uda, szeroki biodra i wąska talia. Zwykle na nogach
              troc
              > he wisi, pupa w spodniach idealnie, ale w pasie się nie ledwo dopinam albo
              wcal
              > e.

Czyli masz szeroką talię.
              Oni tam mają najczęściej biodrówki, wiec Ci problem talii odpadnie. I
              potwierdzam to ze szczupłymi udami.
      • kaaaskaa Re: Ceny w Orsay'u 09.07.06, 14:25
        ceny spodni to 80-130,teraz jest wyprzedaz 30 %,mozna sobie poogladac na
        www.orsay.pl :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka