alex_koz Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 09.07.06, 22:44 zaraz sie rozplacze..., Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 09.07.06, 22:44 ale mam nadzieję że z radości a nie z żalu??:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 09.07.06, 22:45 z żalu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 09.07.06, 22:46 ja tez buuuuu biedny zizou, z drugiej strony tak latwo dal sie sprowokowac... Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 09.07.06, 22:47 Wcale nie biedny. bardzo niesportowe zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 09.07.06, 22:47 no to tez fakt ale mi go troche zal, ostatni mecz a dal sie sprowokowac i tak zrobil... Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 09.07.06, 22:48 No widocznie nerwy siadly. ja sobie tylko mogę wyobrażać jaki to stres taki mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 09.07.06, 22:59 ja chcialabym wiedziec co ten Wloch mu powiedzial i co go tak sprowokowalo. coz, niech Wlosi swietuja, ich wielki dzien! Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 09.07.06, 22:46 Oj tam:) To tylko sport:) A karne to w sumie loteria :) Odpowiedz Link Zgłoś
aninchen Ja się cieszę, i to bardzo:D 09.07.06, 22:49 Hurraaa!!! Ja się cieszę:D Skoro nie Niemcy, to chociaż Włosi!:D *Euforia* [a Zidane to jakiś szaleniec:P] Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Ja się cieszę, i to bardzo:D 09.07.06, 23:11 Ja też się cieszę z wygranej Włochów.Zasłuźyli sobie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Ja się cieszę, i to bardzo:D 09.07.06, 23:17 Bylam za Portugalia ale skoro oni odpadli to bylam za Włochami! Włosiii jeeeeeeeeee :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 Re: Ja się cieszę, i to bardzo:D 09.07.06, 23:23 a włochom do portugalii baaardzo daleko, to jest zupełnie inny futbol, mi jest przykro, że wygrali bo są chamscy i agresywni, domyślam się już co ten Materac musiał powiedzieć Zidanowi, że wyprowadził go z równowagi, to był chwyt ponizej pasa, Zidane grał w ligacj włsokich i doskonale znają jego czułe punkty więc w perfidny sposób doprowadzili do tego, by nie strzealł w karnych, gdyż wtedy na pewno by makaroniarze poszli z torbami, kibicowałam Brazylii więc nie miałam swojego faworyta, ale wolę piłkę francuską niż włoską... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Ja się cieszę, i to bardzo:D 09.07.06, 23:28 Wiedział o co idzie gra i dał sie podejść.Mimo tego uważam,że słusznie dostał czerwoną kartkę.Na takie zachowania nie może być przyzwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Ja się cieszę, i to bardzo:D 09.07.06, 23:31 No chyba masz racje, że musial go sprowokować. Moja Mama mówi ze nie lubi wlochów wlaśnie za to o czym wspomnialaś, za agresywność i chamstwo. Mówila że to już nie pierwszy raz kiedy obrażali innoskórych. Ale fakt jest faktem. Wlosi wyraki i tyle. I w sumie się cieszę. Ale jak zobaczylam jak jeden z francuskich pilkarzy plakal to strasznie mi się smutno zrobilo. No a le taki wlaśnie jest sport. Ja już z niecierpliwością czekam na Mistrzostwa Europy i ppisy naszej dróżyny pod wodzą nowego, ponić świetnego, trenera:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka buuuuuuuuuuuu, Wlosi mistrzami 09.07.06, 23:17 zal mi francuzow, zwlaszcza zidane'a. byli lepsi. coz, karne to loteria, niestety. ide spac, bo mi smutno :( Odpowiedz Link Zgłoś
frigg piłkarze powinni nosić mikroporty ;) 09.07.06, 23:39 bo jestem ciekawa co za tekst mu ten Materac sprzedał, że Zizi nie zdzierżył. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: piłkarze powinni nosić mikroporty ;) 09.07.06, 23:44 Sprzeda newsa jakiejs gazecie to pewnie sie dowiemy...;P Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: piłkarze powinni nosić mikroporty ;) 09.07.06, 23:59 cholerne makarony:(((((( najpierw mnie wkurzylo ze Niemcy tylko 3 miejsce[oni powinni grac w finale],a teraz mi Zidane wylecial z czerwona karta[a zachowal sie kurde jak prawdziwy facet,od razu z liscia ,szkoda tylko ze w efekcie go zdjeli]i Francuzi sa vice majstrami. bleeeh nienawidze wlochow.pieprzeni farciarze. Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: piłkarze powinni nosić mikroporty ;) 10.07.06, 00:03 nie z liścia ani plaskacza lecz z mańki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: piłkarze powinni nosić mikroporty ;) 10.07.06, 00:11 aha:p a z liscia to z piesci,tak?bo mi sie to myli,nie kminie tego:pp Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: piłkarze powinni nosić mikroporty ;) 10.07.06, 00:13 liść = plaskacz = z otwartej Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: piłkarze powinni nosić mikroporty ;) 10.07.06, 00:17 thanx za niusa:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa jak to co? 11.07.06, 19:27 Obrazil jeg matke- nazywajac ja algierska terrorystyczna zdzira- podali w BBC, mili tzw. lip readera Bylo to o tyle straszne, ze wszyscy wiedzieli, ze tego dnia zizou dowiedzial sie ze matka jest powaznie chora. Za to wlasnie nie trawie wlochow, chamstwo, sloma z butow i rasizm Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: jak to co? 11.07.06, 19:29 to tylko jeden palantinnio Materazzi- nie wszyscy Włosi tacy są... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 10.07.06, 00:23 wlosi wygrali:))))))) dzieki bogu ze nie niemcy:D Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 10.07.06, 07:39 Też mnie ucieszyła przegrana Niemców,he he he . Myśleli, że przebimbają do karnych,a tu ich spotkało takie zaskoczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 10.07.06, 08:01 i ja sie ciesze :D CAMPIONI DEL MONDO! :D Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 10.07.06, 09:54 a ja nienawidze wszystkich oprocz Niemcow hehehe.no moze jeszcze Polakow lubie:PP a Klose i tak rulez.kein anderer als du Miro. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 10.07.06, 10:11 5goi jak na mistrzostwa swiata to porazka niema sie czym chwalic:) Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_1994 Re: HurAAAAAA :))) 10.07.06, 17:27 Jest,jest!!!!!!!!!!!!!JA kibicowałam Włochom!!!!!!!!!!gŁUPI zIDANE!!!!!!!!!!! HURRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 10.07.06, 10:02 ja też! dokopali żabojadom! Odpowiedz Link Zgłoś
lilly-x :( 10.07.06, 10:09 Biedny Zizou, nawet po medal nie wyszedl. Szkoda mi go, ze tak latwo dal sie podejsc :( Bylam za Brazylia, a jak odpadla za Francja, ale i tak sie ciesze, ze Niemcy nie wygrali mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
aninchen Re: :( 10.07.06, 15:12 Co Wy wszyscy macie do Niemców?? Wszyscy się cieszą, że nie wygrali... A tak naprawdę to mają całkiem fajną drużynę (i trenera:P) :) No i język:D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_z_dzungli Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 10.07.06, 10:39 suuuuuper ciesze sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marthynica Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 10.07.06, 10:46 Ja też się z tego cieszę!!! A tak na marginesie co sądzicie o wykluczeniu Zidane'a - Waszym zdaniem to było konieczne? M. Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 10.07.06, 20:17 ee kaszana.. konieczne bylo ze wzgledu na to co zrobil ale tamtem wloch nie powinien byl go tak obrazac. tzn ja rozumiem oni sie zawsze na boisku prowokuja i w ogole ale zeby od razu tak go wyzwac to i ja bym sie wkurzyla.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 11.07.06, 14:10 jesli wykluczenie bylo po tym jak obejrzeli sobie powtorke na video to bnylo nie sluszne.a ztego co mi wiadomo mzaden sedzi tego nie widzial,zreszta to buffon zaalarmowal otej sytuacji anie sedzieterazten hiszpanski arbiter twierdzi ze widzial faul,najciekwsze jest to ze wmeczu zargentyn a tez pomogl wlochom przy karnym. atak wracajac do materazziego to on jest znany z chamskiego zachowanai(zreszta jakw iekszosc wlochow)i najsmieszniejsze jest to ze ten ch.. tatusia sowbie wynajął na adwokata:)tatus materazziego twierdzi ze jego synalek nie obrazil Zidanka.dzis juz wersje zmienil i probuje zwalic wine na zizou.ja uwazam ze za rasistowskie zachowania to tylkow morde walic. Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 11.07.06, 19:20 wlosi nie grali przeciw argentynie, taki szczegol... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 11.07.06, 23:43 funghettino napisała: > wlosi nie grali przeciw argentynie, taki szczegol... zwracam honor.chodzilo mi o australie niewiem dlaczego napisalam argentyna,wkazdym razie tez na "A":)Ten pan sedzia zalawil Wlocha mecz z Australia - piekny karny 10 sec przed koncem meczu. Teraz tez pomogl Wlochom....co za dziwny zbieg okolicznosc???? A moze on taki "dobry" obserwator??????? Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 11.07.06, 23:51 eeetam,a co to zmienia ze sedzia nie widzial? jak nie widzial, to znaczy ze tego nie bylo albo ze slusznie zrobil???wystarczy ze widzial sedzia liniowy bodajze...nie bronie materazziego, ale jakby wszyscy reagowali na zaczepki (ktore sa powszechne na boisku) tak jak zidan, to by nie byla jatka a nie pilka nozna... Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa skad masz informacje 12.07.06, 14:28 ze zyczenie przeciwnikowi na boisku aby jego rodzina zadychala w meczarniac jest powszechna "zaczepka"?? To bardzo ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: skad masz informacje 12.07.06, 15:28 skad masz informacje ze to wlasnie uslyszal zidan?i...gdzie ja cos takiego napisalam, bo sie doczytac nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa pisalam powyzej 12.07.06, 17:10 W angielskiej telewizji to nie jest zadna tajemnica- wzieli lip readera, i im z tasmy odczytal.... Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: pisalam powyzej 12.07.06, 17:12 To jest conajmniej śmieszne. Wersji jest kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: ale co jest smieszne? 12.07.06, 17:23 Wiesz, wystarczy mi raiuno raidue raitre, dlatego wiem, że wersji jest kilka. A poza tym dlaczego miałabym wierzyć akurat BBC? Pamiętaj, że człowiek wierzy w to w co chce wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa jasne, media berlsconiego sa cholernie obiektywne 13.07.06, 11:56 szczegolnie we wlasnej sprawie, dobre;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: jasne, media berlsconiego sa cholernie obiekt 13.07.06, 11:59 przeciez berlusconi jest wlascicielem milanu a nie interu i dlatedo wiadomo, ze berlusca nigdy by sie nie ujal za graczem interu! Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: jasne, media berlsconiego sa cholernie obiekt 13.07.06, 12:06 i wogole, co do calej sprawy ma berlusconi???? Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: tu, lo sai? 13.07.06, 12:12 quando mancano gli argomenti, si prova con berlusconi... Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: tu, lo sai? 13.07.06, 12:30 chi,berlusconi? non penso...un furbacchione piuttosto Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka jasne, RAI nie jest berlusconiego 13.07.06, 14:56 Bella mia, jak juz chcesz zablysnac, to wiedz, ze do Berslusconiego nalezy siec telewizyjna MEDIASET, a nie RAI, ktora jest panstwowa. A tak w ogole to Berlusconi juz nie rzadzi... Tak to jest, jak sie mysli ze sie ma racje :D Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: skad masz informacje 12.07.06, 16:56 Piłkarze od zawsze się wyzywają na boiskach, i to nie jest nowość(tylko narazie nie wiadomo co dokładnie powiedział Materazzi, ale dzisiaj ma to wyjawić Zidane - nie wiadomo na ile prawdziwe). Wystarczyło, żeby Zidan też odpowiedział wiązanką, byłoby po sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 12.07.06, 17:17 Po pierwsze to był ktoś, kto widział to zajście, a mianowicie jest to "il quarto uomo" nie wiem jak to jest po polsku, ale w każdym razie chodzi o czwartego sędziego, który ogląda mecz na komputerze/telewizji. Taka rola jest bardzo ważna, bo pozwala jak właśnie w tym przypadku na zobaczenie tego, czego nie widział sędzia główny. Jakbyś nie zauważyła, ten sędzia główny ma mikrofon i słuchawkę w uchu, właśnie, żeby móc komunikować z innymi. I oczywiście jest jak najbardziej słuszne usunięcie zawodnika, nawet jeśli sędzia nie widział zajścia, wystarczy że widział "il quarto uomo"... Poza tym, uwierz mi, oni wiedzą lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka jeszcze raz do magdaksp 12.07.06, 17:19 Tak w ogóle bardzo mnie bawią takie osoby jak ty, po tych mistrzostwach dowiedzieliśmy się, że Włosi są bardzo chamscy na boisku(itp.itd.), o dziwo przed mistrzostwami nie było o tym mowy :) Tylko dlatego że wygrali... ale z nich spryciarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa ja nie magda 12.07.06, 17:23 ale myslisz sie i to bardzo, cala masa kibicow ni trawi wloskiej druzyny, a wyobraz sobie ze w UK wiele osob bylo za Francja chociaz to histoycnie i "tradycyjnie" ich najwiekszy wrog. Jakies wnioski? A swoja droga skad to bezkrytyczne uwielbienie dla wlochow- zapewniam cie, ze to raczej nie dziala w druga strone. Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: ja nie magda 12.07.06, 17:29 Ale mnie to za bardzo nie interesuje kto naprawdę ich nie cierpi, a kto ich nie cierpi po mistrzostwach. Ja tylko zauważyłam taką prawidłowość... i wydaje mi się że duża część nie cierpi ich właśnie po mistrzostwach. Czy jak lubię Włochów i im kibicowałam, i cieszę się z wygranej, bo uważam, że grali super - musi to być bezkrytyczne uwielbienie? Nie galopujmy... Nazwałabym bezkrytycznym uwielbieniem fakt, że broni się Zidane'a za taką a nie inną reakcję. A najbardziej liczy się reakcja, a nie impuls. (To wina dziewczyny, że zostałą zgwałcona, bo miała miniówkę < Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: ja nie magda 12.07.06, 17:38 dokladnie. nie rozumiem dlaczego nie mozna powiedziec: zidan jest genialnym pilkarzem, ale w tym wypadku zachowal sie zle? pamietam sprawe tottiego, kiedy to oplul pousena: jakos nikt wtedy nie zachodzl w glowe co pousen powiedzial czy zrobil zeby sprowokowac tottiego. wszyscy zgodnie potepili gest.kibice, reprezentacja i prasa wloska. tak samo powinno sie stac w tym przypadku... ps. ilecka, quarto uomo to chyba sedzia techniczny po pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: ja nie magda 12.07.06, 17:54 Dzięki, dopiero tutaj się dowiedziałam o jego istnieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa ilecka ty masz chora glowe 13.07.06, 11:59 bez sensu probowac chyba ci w nia cos wkladac. Chamskie, rasistowskie odzywki mialy ewidentnie sluzyc sprowokowaniu, a porownianie tego z casusem miniowy i gwaltu na poziomie intelektualnym uczniow zawodowki ( upps, czy przypadkiem nie palnelam Ci komplementu???) Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka To TWOJA odzywka jest chamska 13.07.06, 15:00 bo to ty mi powiedzialas ze mam chora glowe. Nie znize sie do Twojego poziomu i nie bede Cie obrazac. Co do reszty - no comment. Tak juz jest w tym wolnym kraju ze nie mozna miec wlasnego zdania, bo jest sie zaraz chorym... COMPLIMENTI Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp do ilecka 13.07.06, 12:36 widac ze nie bardzo interesujesz sie pilka nozna skoro piszez ze nagle po mistrzostwach wszyscy twierdza ze wloso graj abrzydki i chamski futbol.a z takimi osobami to nie zamierzam dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Ale kto Cie zapraszal do dyskusji... 13.07.06, 15:01 ... na pewno nie ja. Skomentowalam tylko Twoja wypowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Wlosi mistrzami :))) 11.07.06, 14:01 Ja tez sie ciesze, że wygrali! ITALIA!! ITALIA!! To było piękne :) Byłam na tym meczu w Berlinie na Fun Fescie ;] Polaków było więcej niż Francuzów ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hotally powiem Wam, że.... 11.07.06, 17:59 Trochę zawiodłam się atmosferą w Berlinie po Mistrzostwie Italii. Włosi nie szaleli tak jak powinni..... oczywiscie, cieszyli się, ale nie tak jak to sobie wyobrażałam. Nie było takiej wielkiej Mistrzowskiej fety na ulicach Berlina.... Bawili sie na spokojnie. Gdyby Polska została Mistrzem Świata, to normalnie przenieslibysmy go do Warszawy! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: powiem Wam, że.... 12.07.06, 16:53 To trzeba było zobaczyć włoskie miasta od razu po zwycięstwie. Coś niesamowitego. Ale oczywiście czego my byśmy nie zrobili gdybyśmy wygrali... fiu fiu Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: powiem Wam, że.... 12.07.06, 17:30 mediolan po zwyciestwie: www.flickr.com/photos/alt123/187608717/ Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: powiem Wam, że.... 12.07.06, 18:17 ja się cieszę:)a że Materazzi jest chamski?no jest.nawet włoscy kibice często go wygwizdują,jak wchodzi na boisko.mówienie na podstawie tego,że wszyscy piłkarze włoscy to chamy jest jak twierdzenie,że wszyscy Polacy grają jak Rasiak:P Odpowiedz Link Zgłoś