Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ulubione...

13.07.06, 20:58
    Słyszalam nie wiem czy to prawda ze wiele kobiet pomimo tego ze ma szafe
    ubran ma tendencje do chodzenia ciągle głownie w kilku/kilkunastu ciuchach
    ulubionych,szafa ponoc dzieli sie na ta czesc w ktorej wiszą ciuchy w ktorych
    sie chodzi i tę w której tylko wiszą, czy wy tez tak macie ?Czy chodzicie
    czesto w tym samym ,macie ulubione rzeczy ktore wkładacie czesto?
    Obserwuj wątek
      • duchess85 Re: ulubione... 13.07.06, 21:00
        Jak najbardziej, Potwierdzają to wyjazdy. Bez zaskoczenia stwierdzam po raz
        kolejny, że na wszystkich zdjęciach (z różnych wyjazdów) wyglądam tak samo. I
        te bojówki z dziurą na tyłkju, których nie mam serca wyrzucić..;)
        Pozdrawiam
      • maggi9 Re: ulubione... 13.07.06, 21:07
        Ja tak mam.Mam dwie pełne szafy ale no powiedzmy 1/4 ciuchów tylko sobie wisi i ładnie wygląda.Co oczywiście nie znaczy, że chodze tylko w jednym zestawie.
        Jedni kolekcjonują znaczki inna figurki a ja kolekcjonuje ładnie ciuchy.
      • cioccolato_bianco Re: ulubione... 13.07.06, 21:09
        pewnie.
      • ex_oriente_lux Re: ulubione... 13.07.06, 21:17
        no tak, mam dwa ulubione zestawy, reszta to tak na wypadek, gdyby tamto się zbrudziło ;)
      • magdaksp Re: ulubione... 13.07.06, 21:41
        tez tak mam:)
      • sumire Re: ulubione... 13.07.06, 21:51
        trochę tak :) na pewno mam ciuchy mniej i bardziej ulubione, ale w tych ukochanych nie chodzę bez przerwy, żeby: a) nie opatrzyć się otoczeniu, b) nie zniszczyć ich :)
        poza tym pół mojej szafy zawalają ubrania imprezowe, w których siłą rzeczy występuję nieregularnie.
      • wiktoryna25 Re: ulubione... 13.07.06, 21:54
        ano cos w tym jest :)
        ale ja po jakims czasie lubie wygrzebac cos z tych "zapomnianych"
        ciuchow...niejednokrotnie wyciagałam z czelusci szafy cos o czym juz zupełnie
        zapomniałam,a tu sie nagle okazuje ze jest jak znalazł,dlatego z reguły nie
        pozbywam sie ubran,bo nie znam dnia ani godziny,kiedy cos mi sie na nowo
        przypomni:)
      • morgianna Re: ulubione... 13.07.06, 22:24
        A czy mozecie napisac tak mniej wiecej jaka jest ilosc tych ubran w ktorych
        chodzicie czesto?Bo ja pomimo duuzej szafy z reka na sercu chodze 4 parach
        spodni ,ze czterech topach ,ze 4 bluzkach i 2 kurtkach w ostatnim zezonie
        wiosna lato
      • rae Re: ulubione... 13.07.06, 22:29
        ja mam tak z ubraniami biurowymi - do pracy chodze często w różnych zestawach z
        tych samych ubrań - jest tego może z 15 sztuk.
        Za to na prywatne wyjścia staram się przegrzebać garderobę i wyszukiwać coś, w
        czym dawno się nie widziałam.
        No i jestem dzięki temu jedną z niewielu kobiet, które nie mają orzysłowiowego
        problemu pt. "nie mam się w co ubrać". ;)
        • yavanna86 Re: ulubione... 14.07.06, 16:56
          coś w tym jest.niektórych rzeczy nie mam kiedy ubrać,bo nie ma takiej pogody
          albo co,i w efekcie chodzę tylko w części swoich ciuchów:)
          ale staram się wprowadzać jakąś rotację
      • kalinazkalinowa Re: ulubione... 14.07.06, 18:01
        jasne że tak :)
      • phiphi182 Re: ulubione... 14.07.06, 18:10
        Witam

Mam czekoladowe bojowki 3/4te, moja siostra ma identyczne. Uwielbiam je.
        Ostatnio zaczelam sie zastanawiac, bo zauwazylam ze chodze w nich bardzo
        czesto - zastanawialam sie, czy nie chodze w nich dzien w dzien. Sa swietne,
        bardzo wygodne, fajnie skrojone i takie luzne. Kompletuje do nich tshirty !!
        jakbym mogla to bym chodzila w nich non stop.

Takie sa fajne !!!!

pozdrawiam
      • e.m.i1 Re: ulubione... 15.07.06, 00:30
        ja tez tak mam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka