loren_fenmore 15.07.06, 22:37 Te futra są okropne! Nie tyle ze wzgledów moralnych, ale estetycznych. Szczególnie to na zdjeciu nr 2 i ta okropna torebka z lisa... Tym razem Prada sie nie popisała, ale przynajmniej sukienki są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ava40 Re: Prada 16.07.06, 12:10 loren_fenmore napisała: > Te futra są okropne! Nie tyle ze wzgledów moralnych, ale estetycznych. > Szczególnie to na zdjeciu nr 2 i ta okropna torebka z lisa... Tym razem Prada > sie nie popisała, ale przynajmniej sukienki są fajne. Futra zawsze wyglądają koszmarnie. Nierozumiem, co niektóre kobiety w nich widzą. Przecież najpiękniejsze są wełniane płaszcze! A już naprawdę ohydnie w futrach wyglądają podstarzałe matrony. Odpowiedz Link Zgłoś
aniko Re: Prada 08.08.06, 14:29 to nie jest torebka! to kask na skuter, taki popularny srodek lokomocji we wloskich miastach Odpowiedz Link Zgłoś
dwa.kaczory Re: Prada 09.08.06, 09:16 Sorry, ale te rzeczy są okropne, ci projektanci to tak jak by byli bez gustu. Mieszanina koloró, kształtów, wzorów. To futro 2 jest rzeczywiście wstrętne. Ciekawa jestem , czy zostać projektantem jest trudno? Przy tym co oni reprezentują wydaje mi się, że nie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Prada 09.08.06, 09:43 Mnie tam się najbardziej podoba czapka (?) na zdjęciu numer dwa. Odjazd! Jakbym coś takiego włożyła, mój Młody posikałby się ze śmiechu, a ostatnio już byle co go nie śmieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_sajnok Prada 05.02.07, 21:50 Bo futra pieknie wygladaja tylko na zwierzątkach...a nie na - "wieszakach"... Odpowiedz Link Zgłoś