kasiaczernia Re: co masz w torebce? 20.07.06, 08:13 W torebce mam wiele rzeczy: portfel, komórkę, klucze do domu, klucze do biura, notatnik, trzy długopisy, wizytownik, małą szczotkę do włosów, paczkę chusteczek higienicznych, okulary przeciwsłoneczne, śniadanie, kosmetyczkę w ktorej mam pilniczek do paznokci, plastry z opatrunkiem, podpaski, błyszczyk i 4 pomadki do ust. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: co masz w torebce? 20.07.06, 09:06 portfel - pieniadze, karty platnicze, karnet na metro dokumenty - dowod, prawko, itp labello gloss klucz usb wydruki kawalkow planu miasta wydruki adresow galerii z interesujacymi wystawami dlugopis(y) dwie komorki gumy do rzucia karty rabatowe ulubionych sklepow wizytowki ostatnio odwiedzonych lokali tabletki przeciwbolowe klucze od domu i auta mini lusterko sluchawki do komorki krople do oczu tasme klejaca stary notes kurde, kto by pomyslal....musze wyrzucic troche z tego sprzetu... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: co masz w torebce? 20.07.06, 09:12 zapomnialam o wizytowkach i zyciorysie -w poniedzialek probowalam "sprzedac sie" konkurencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: co masz w torebce? 20.07.06, 09:32 portfel telefon kalendarz na 2006 z milionem malych 'przypiminaczy' olowek, dlugopis x2 plyn do soczewek krem do rak wejsciowke do pracy prawo jazdy dezodorant perfumy perfumy w miniaturce (inne) glam shine rachunek do zaplacenia zeznanie podatkowe za 2005 (!) 1 kolczyk (drugi zaginal) klucze do domu klucze do roweru 3 nektarynki wkladki hig, tampon okulary p. slon. wszytko potrzebne! moze oprocz nektarynek, ktore zaraz wciagne Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria86 Re: co masz w torebce? 20.07.06, 10:08 ja poniewaz wczoraj wieczorem przylecialam do Poznania na kilka dni, mam 2 torebki z calym potrzebnym sprzetem... -portfel: dowod, karty platniczne, rabatowe, MilleMiglia Club, Europ.Karta Ubezp. Zdrowotnego, leg. student.pieniadze-polskie zlotowki+euro, zdjecia: mojego M., siostry, przyjaciolki, wizytowki... -pendrive -klucze do mieszkania rodzicow -klucze do mojego mieszkania -2xgumy do zucia -jakas miniaturka szamponu Palmolive, wczoraj mi dolozyly do zakupow na Dworcu w Wawie -kosmetyczka z lekami, przeciwbolowe, chrom, 3 tampony -maly kalendarz Glamour 2006 -sluchawki do telefonu -2 ladowarki -krem do rak Dove -kalkulator (???) -maly dezodorant Nivea Pure -baterie -2 pary okularow przeciwslonecznych -okulary -kosmetyczka (poza kosmetykami, kolczyki, opaski do wlosow, gumki, 2 maski Fructis, lakiery do paznokci etc) -paszport -carta d'imbarco z wczoraj -wydruk z kodem na bilet powrotny -papierosy -zapalniczka -2 telefony Nokia i Motorola -chusteczki odswiezajace -chusteczki hig. -male lusterko -czerwony dlugopis chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co masz w torebce? 20.07.06, 10:18 Uch... to było ciężkie - klucze -portfel - monety luzem ( chyba jestem bogata ) - błyszczyk - dwa kalendarze - organizer elektroniczny -dwie komórki i dwie ładowarki - scyzoryk - gaz - dezodorant - kosmetyczka z podstawową zawartością ( wszystkie rzeczy do paćkania ) - discman + płyty - książka - bilety i paragony w ilości sztuk dużej - papierosy - 3 zapalniczki - lizak - guma do żucia - guma do... - ibuprom - smycz na komórkę - pigułki - trzy długopisy - pilnik - jakies spinacze powyginane - łoś minaturka - książeczka czekowa - woda w sprayu - dwa pierścionki uff Odpowiedz Link Zgłoś
barbie88 Re: co masz w torebce? 20.07.06, 10:55 ja mam (jesli gdzies wychodze/lezy w torebce caly czas nawet jesli nie wyjde): klucze portfel monety mi sie tez znalazly blysczyk i szminka komorka dezodorant, mgielka mp3 player papierki w malych ilosciah, rowzniez bilety nospe okladke z dwoma duplikatami legitymacji, karta chipowa nfz, receptami i smieciami tampony kalendrazyk wizyt(dostalam od gin jak zalozylam spirale) to chyba wszetko Odpowiedz Link Zgłoś
rumiana4 Re: co masz w torebce? 20.07.06, 12:34 telefon portfel (zawartosc w innym watku) okulary sloneczne+etui agenda 2006 pendrive 128mb rachunek za przeglad samochodowy, z supermarketu, z kawiarni, 2 wydruki z bankomatu 2 dlugopisy, 2 pisaki, 2 markery chusteczki higieniczne opakowanie gumy do zucia aspiryna rozpuszczlna (1szt.) torebka elektrolitow w proszku (do rozpuszczenia wodzie) masc zovirax 1 znaczek pocztowy z portugalii (!?) 1 guma do zucia luzem spinka do wlosow bording pass w-wa amsterdam (wyrduk z emaila) wydruk emaila do uczestnikow konferencji (sprzed miesiaca) klucze do pracy, domu, roweru jeszcze jeden marker lusterko dowod rejestracyjny piasek (w zeszlym tygodniu bylam w kawiarni na plazy i strasznie wialo) Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: co masz w torebce? 20.07.06, 15:10 balsam do ciała nawilżający krem do twarzy krem do rąk antyperspirant woda toaletowa (na lato ulubiona : adidas fruity rhythm) balsam do ust gumy do żucia mała woda mineralna chusteczki higieniczne błyszczyk telefon legitymacja studencka, dowód, komkarta MPK itp. klucze z misiakiem - brelokiem gazeta : "NAJWYŻSZY CZAS" Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: co masz w torebce? 20.07.06, 15:14 Pragnę nieśmiało zauważyć, że autorka postu pyta o zawartość torebki... Wydaje mi się, że podawanie marki telefonu komórkowego, okularów, błyszczyków, aparatów cyfrowych, odtwarzaczy mp3 itp. jest tutaj zbędne. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
wascka Re: co masz w torebce? 20.07.06, 15:33 -telefon, -klucze, -płyta cd [niewiadomoego pochodzenia], -latareczka, -2 długopisy, -ołówek, -2 patyczki od lodów, -bilety mpk, -drobne, -jakiś naszyjnik, -papierki od mamby, -bilet do teatru, -apap, -metki, -serduszka WOŚP, -bilet do kina, -podkładki do płótna, -rozkłady jazdy, -kalendarz/organizator, -błyszczyki, lusterko, -okulary, -pierścionki chyba tyle ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: co masz w torebce? 20.07.06, 16:30 -portfel -klucze od mojego domu i czyjegos samochodu;) -okulary przeciwsloneczne i lecznicze -pudelko i plyn do soczewek -telefon + ladowarka -iPod -tabl. antykoncepcyjnie i przeciwbolowe -gumy Orbit -4 pary kolczykow -pilnik i lakier do paznokci -kosmetyczka z full service;) -chusteczki hig. i do hig. intymnej -tonik i platki kosmetyczne -gumki do wlosow i z 30 wsowek:/ -skasowane bilety i rachunki -3 świeczki (?) -resztki 0,5l. zagotowanej w tym upale wody min. dobrze czasem wywalic wszystko z torebki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: co masz w torebce? 20.07.06, 20:35 > Pragnę nieśmiało zauważyć, że autorka postu pyta o zawartość torebki... Wydaje > mi się, że podawanie marki telefonu komórkowego, okularów, błyszczyków, > aparatów cyfrowych, odtwarzaczy mp3 itp. jest tutaj zbędne. Pozdrawiam! e tam, im wiecej szczegolow, tym bardziej obrazowy opis. pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
elka1983 Re: co masz w torebce? 20.07.06, 17:42 musiałam sprawdzic:) portfel(nieeeedużo kaski;), dowód osobisty, prawo jazdy, legitymacja ubezpieczeniowa, adres kolezanki!!!!!!) paszport legitymacja studencka 2 błyszczyki szczotka do włosów wsówki (nie wiem czy tak to sie pisze!!!!!!!!!!!!!!!!! WSTYD) gumka do włosów butelka wody krem do rąk mini balsam Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: co masz w torebce? 20.07.06, 21:30 sluchawki ,odtwarzacz mp3,potrfel,notes,smycz zkluczami,dwa telefony,saszetke cukru cynamonowego,czosnek granulowany,zyrtec,okulary,dlugopis,fenistil,blyszczyk,szmonka,lusterko,podklad,lakier do paznokci,bilety,chusteczki Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: co masz w torebce? 20.07.06, 22:08 magdaksp napisała: > sluchawki ,odtwarzacz mp3,potrfel,notes,smycz zkluczami,dwa telefony,saszetke > cukru cynamonowego,czosnek > granulowany,zyrtec,okulary,dlugopis,fenistil,blyszczyk,szmonka,lusterko,podklad > ,lakier > do paznokci,bilety,chusteczki oczywiscie o najwazniejszej rzeczy zapomnialam-zawsze mam ksiazke:)pozatym czesto wode i vlepki Polonii:) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: co masz w torebce? 20.07.06, 22:03 telefon, portfel (wymienienie jego zawartości zajęłoby mi z pół dnia ;)), klucze do mieszkania, klucze od drugiego mieszkania, wizytownik, legitymację studencką, gumkę do włosów, chusteczki higieniczne, gumę do żucia, kilka błyszczyków, pomadkę ochronną, szminkę, lusterko, korektor, długopis, butelkę wody mineralnej, tabletki przeciwbólowe, jakąś książkę. to taki standardowy zestaw, zawsze mam bałagan w torebce (a w zasadzie w torbie, bo lubię te wielkie i pakowne:) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: co masz w torebce? 20.07.06, 23:35 ha! U mnie to dzisiaj wielka sportowa torba NIke byla, napchana następującymi rzeczami: -Buty do tańca Nike Rhythmic -Buty do tańca Sansha -luźne spodansy do tańca -zawiązywany top do tańca -sportowy stanik (jak wyżej) -dwie pary skarpet i gatki -dwa bidony z wodą +mineraly -krem nawilżający do twarzy Decleor, emulsja do mycia buzi tej samej firmy, szampon Mrs. Potter i żel pod prysznic -portfel, klucze do domu, komórka i iPod :) Cięzka byla :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: co masz w torebce? 21.07.06, 10:19 portfel dokumenty telefon papierosy 2 zapalniczki okulary przeciwsłoneczne 4 szminki 2 błyszczyki puder 2 tusze do rzęs zestaw cieni do powiek zapach adidas sensual instinct lusterko szczotka do włosów chusteczki higieniczne spinka do włosów mini szkicownik i ołówki zużyte bilety i papierki po miętówkach "Mój dług" S. Sikory -- >>>>>>Bronx<<<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: co masz w torebce? 21.07.06, 22:34 O kurcze, jaki pasjonujący wątek :D Ciekawe czy ktoś czyta co kto ma w torebce ;) Ja mam: portfel, dokumenty, kwit na okulary, mały notesik, kosmetyczkę, szczotkę, dezodorant kulkowy, No-spę, klucze, wymiętą chusteczkę hig, paczkę prezerwatyw (nie napoczętą ;), 2 tampony mini, długopis, książeczkę czekową Yves Rocher. Chyba nie dużo tego. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: co masz w torebce? 21.07.06, 23:37 wersja mini- na imprezy- potrafię zapakowac się bez torebki- legitymacja studencka, dowód- bo czasami wyglądam młodo:) banknot, komórkę i klucze przechowuje wtedy chłopak:) wersja codzienna- w każdej torebce ten sam syf- paragony, bilety pkp, mzk i mpk:) stare bilety miesięczne. Portfel, a w portfelu nawet się znajduje karta członkowska pck z 2000 roku :D komórka- zdezelowana i zawsze ginąca w torebkowej otchłani 3 klucze na smyczy karta do otwierania drzwi w pracy gumy do żucia i opakowania po nich zużyte szminki nawilżające, korektor sto lat samotności plastikowe woreczki po kanapkach mała maskotka, breloczek, ale odpięta od smyczy z kluczami papierki z perfumerii pusta butelka po coli osprzęt okresowy znajduje się w torebce tylko podczas okresu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamat00 Re: co masz w torebce? 21.07.06, 23:59 w plecaku (nie lubie torebek), stan dzisiaj rano: portfel z dokumentami i pieniedzmi ksiazka szczotka do wlosow pare dlugopisow komorka stare paragony (i tak sukces, bo mniej niz piec :) krem nivea zel na pogryzienia przez komary zovirax kilka gumek do wlosow gumy do zucia legitymacja stud. formularze do doktoratu etui na okulary plastry pendrive chusteczki higieniczne jakies papiery z akademika kartka z rozkladem jazdy autobusow i adresem kumpla Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: co masz w torebce? 22.07.06, 03:07 portfel dowód bilet miesięczny chusteczki higieniczne i nawilżane balsam do ust pasta i szczoteczka do zębów okulary przeciwsłoneczne 2 pilniczki do paznokci jakieś proszki przeciwbólowe tampony błyszczyk do ust dropsy puder w kamieniu klucze do biura i klucze do domu zapałki Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_bandyty Re: co masz w torebce? 23.07.06, 15:46 bilety miesięczne(na pociąg,tramwaj) srebrnego Erricsona portfel legit.studencką rozkłady jazdy perfumetkę z miss dior kalms apteczkę-apap no-spa,plastry ,woda utleniona,chusteczki oświeżające itp. rozpuszczalne elektrolity tic-taci wodę 2 błyszczyki balsam do ust krem zestaw do makijażu cilnique'a pilnik długopisy pojedyncze karki notes z kalendarzem płyty cd baterie smycz zieloną cukierki dla przygodnie spotkanych dzieciaczków bilety pojedyncze paragony numery do znajomych i nieznajomych :) chusteczki higieniczne niebieską, kryształową gwiazdkę trochę śrutu (tak ja też ale na użytek własny:P) spinki do włosów okulary w niebieskim etui i dużo wolnego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: co masz w torebce? 23.07.06, 15:58 -telefon( jeden prywatny jeden sluzbowy) -gps(brak orientacji w terenie wiec przy wyjazdach do wiekszych miast jest mi niezbedny!) -blyszczyk,pomadka ochronna,chusteczki chigieniczne -lusterko -klucze -dokumenty -mala parasolka -mini perfumy -antyperspirant -podpaska i tampon(na wszelki wielki) -mase papierkow i papierow( nie smiece dookola siebie wiec zawsze myszkuje po torebkach albo kieszeniach) -organizer -mini ksiazeczke telefoniczna i o dziwo zawsze kiedy cos musze odszukac to bez problemow Odpowiedz Link Zgłoś
reset07 Re: co masz w torebce? 24.07.06, 11:41 w torebce, ktora stoi obok biurka mam: -portfel, a w nim: prawo jazdy, dowod, karty platnicze, karty znizkowe, paragony, znaczki pocztowe, stary odcinek bilety lotniczego, stary karnet narciarski z dolomitow (na pamiatke:)), zdjecia itp. -telefon x 2 (sluzbowy i prywatny)- z czego jeden na smyczy z mundialu;) -klucze do auta plus dwa piloty- jeden do garazu, drugi do bramy -kosmetyczke, a w niej blyszczyk, puder, kredke do oczu, roz, bo czasem z biura ide w tzw miasto:) -ibuprom, no-spa plus leki, ktore biore stale -kalendarz z notesem -zapalniczke -fakture za paliwo:/ -wode mineralna, ktora zaraz wyjme, ale poki co jest:) -legitymacje -zestaw sluchawkowy do komorki -perfumy -szczotke do wlosow -gumke, spinki, klamre -zapasowe okulary sloneczne -pudelko na soczewki, bo czasem musze je sciagnac- po kilku godzinach przed komputerem oczy mnie tak bola, ze do domu wracam juz w okularach,a co za tym idzie mam tez butelke plynu do soczewek 120 ml milion innych rzeczy, jakies wizytowki, notatki, czasem np ksizake pocztowa lub kodeks, dyskietke, plyte cd. nosilam o wiele wiecej, ale teraz wiele rzezcy woze w aucie i tak np w schowku obok plyt cd i map jest jeszcze lakier do wlosow... malo tego- jezdzi ze mna druga torebka, duuuzo mniejsza, ale przydaje sie gdy np wieczorem ide do miasta i nie musze ciagnac ze soba wszystkiego... do tego woze tez druga pare butow, a czasem i trzecia, jakis zakiet/sweter, parasol i tysiace innych szaprgalow...:) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: co masz w torebce? 24.07.06, 12:09 - - srebrnego Erricsona - portfel z pieniedzmi - portfel z dokumentami (bilet miesięczny(na pociąg), leg,. sluzbowa itp) - rozkłady jazdy - apteczkę-apap no-spa,plastry ,woda utleniona,chusteczki oświeżające itp. - gume do zucia wodę - 2 błyszczyki - krem do rak - pilnik - długopis - chusteczki higieniczne - spinki i gumki do włosów - okulary w niebieskim etui - ksiazke kariera richarda nixona - ostanie cztery katy - klucze z owca - skarpetki - dove wkulce - wode esprita - mgielke do twarzy i ciala Odpowiedz Link Zgłoś
alyy Re: co masz w torebce? 24.07.06, 13:24 a oto zawartość: - klucze - identyfikator z pracy - wizytówki szt. 2 - stara kartka z datą i godz. odrabiania zajęć z fitnessu (wystawiona na datę 6 lipca;)) - mała kartka z niemieckimi słówkami (skąd ona tu?) - strzępki folii po opakowaniu od papierosów - portfel - długopis luzem - długopis w ladnym etui (metalowym i ciężkim) - 2 ochronne pomadki, w tym jedna specjalna na słońce - próbka błyszczyka - próbka perfum TH "tommy girl" (brzydko pachnie, nie wiem, czemu ją noszę - komórka - okulary korekcyjne - stary bilet z castel sant' angelo (z marca!!! po co mi to) - notes z włożonym jeszcze jednym dlugopisem (3 dlugopisy????) - kosmetyczka (mini szczotka, antyperspirant, light blue d&g 25 ml, chusteczki odświeżające, lusterko) - "w poszukiwaniu straconego czasu" (aktualna lektura) Zrobiłam przy okazji porządek. Uffffffff. Odpowiedz Link Zgłoś
sunny_lemonade Re: co masz w torebce? 25.07.06, 19:50 -portwel z legitymacją, -chusteczki hihieniczne, -bibułki matujące, -puderniczkę z lusterkiem, -podpaskę i dwie wkładki chigieniczne, -pomadkę nivea classic, -błyszczyk l'oreal glam shine sorbet, -błyszczyk rimmel vinyli stars, -krem do rąk vishy, -woda termalma w sprayu Iwostin, -komórkę, -chusteczki do demakijażu, -prezerwatywy, -minipaletę cieni do powiek, -róż lub puder brązujący, -szczoteczkę do zębów i minipastę, -mały kubeczek plastykowy, -gumy do rzucia orbit ciemne, -odwieżacz do ust, -antyperspirant, -pare rajstop, -miniflakon perfum Angel (zawsze, -klucze do mieszkania, -gazetę, -notatnik z długopisem, -szczotkę do własów i spray modelujący, -plik wsuwek do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
czarna161 Re: co masz w torebce? 26.07.06, 13:42 komórka, pomadka ochronna, błyszczyk, klucze, coś do pisania - jakiś notesik i długopis, tampony, chusteczki higieniczne, coś słodkiego, gume do żucia, futerał do okularów przeciwslonecznych Odpowiedz Link Zgłoś