khaki3 Re: w czym na wesele? 23.07.06, 23:09 Lekkim.przewiewnym,ale nie przezroczystym,no i eleganckim:)A pozatym to milej zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: w czym na wesele? 23.07.06, 23:11 Takim, w którym będziesz ładnie wyglądać, które będzie dopasowane do okoliczności i do figury, i które pozwoli ci się dobrze bawić:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: w czym na wesele? 23.07.06, 23:14 ja ostatnio bylam na weselu w czarnej sukience na ramiaczkach, nieregularny dol, gdzieniegdzie aplikacje w kolorach zieleni i fioletu inne dziewczyny: - jedwabna spodnica za kolano + bluzka na ramiaczkach + szal - biale szerokie spodnie +czarna bluzka wiazana na karku - satynowa spodnica do ziemi + gorset ( dla mnie a fe) - kostium Odpowiedz Link Zgłoś
kamaraa Re: w czym na wesele? 23.07.06, 23:20 biale spodnie...podoba mi sie... sukienke to mam studniowkowa...ladne jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: w czym na wesele? 24.07.06, 01:28 Ja mam też wesele, za tydzień :) Są takie upały że proponuję elegancką a zwiewną sukienkę na ramiączka i do tego cienki, szeroki szal do okrycia w razie lekkiego chłodu. Ja będę tak własnie ubrana. Kostiumy na wesele są fatalne - to się nosi do pracy. Bluzka i spodnie to dobre na imieniny. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_20 Re: w czym na wesele? 24.07.06, 09:22 też w sierpniu idę na wesele i muszę coś kupić. myślałam o fajnej czerwonej sukience z lekkiego przewiewnego materiału z falbankami (jestem szczupła i wysoka nieche wyglądąc w prostej sukience jak kij) tylko nie wiem czy w czerwonej będzie mi ładnie, tylko czy czerwona sukienka i czarne buty to nie za cięzki zestaw jak na lato ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: w czym na wesele? 24.07.06, 09:31 polecam tą spódniczkę allegro.pl/item116792733_romantyczna_po_prostu_sliczna_spodniczka_nowa_.html i do tego bluzeczka, na pewno masz jakieś ładne w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_20 Re: w czym na wesele? 24.07.06, 09:52 myślę że taki fason i kolor warto zostawić pani młodej wraz z bielą, ja biały kolor i wszelkie pochodne zostawiam w tym dniu dla pani młodej. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: w czym na wesele? 24.07.06, 10:55 w eleganckim ubraniu, dostosowanym do warunkow fizycznych. Odpowiedz Link Zgłoś