foamclene 31.07.06, 07:08 www.celebworld.org/003christina3.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene i centkowana nicole 31.07.06, 07:13 www.celebworld.org/003nicole2.html Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: i centkowana nicole 31.07.06, 10:58 Bardziej niż buty podoba mi się ta sukienka (bez swetra), przyzwoita i klasyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: i centkowana nicole 31.07.06, 11:04 Te buty to tzw. Mary Janes i pojawiaja sie juz od paru dobrych sezonow (Marc Jacobs mial je juz chyba z dwa lata temu) ale chyba tak na dobre to wejda dopiero tej jesieni. www.officeholdings.co.uk/images/shoes/33123152b.jpg Nie wiem czemu ale nie przepadam za tym fasonem wiec dam sobie z nimi spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: i centkowana nicole 31.07.06, 11:09 Mi też się tskie nie podobają. Mi się wydaje, że one pasują do bardziej dojrzałych kobiet (30/40 lat) a nie do dwudziestolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: i centkowana nicole 31.07.06, 16:03 To mój ulubiony fason! I będzie modny, nono :)) Nieczęsto się zdarza, żeby moje ulubione fasony wchodziły do kategorii mody. :) W takich butach jak te z ostatniego linka dobrze się chodzi nawet na wyższym obcasie. Ale te od Christiny to chyba jednak nie są mary janes? Wydawało mi się, że m-j to takie bardziej "dziecinne" buty, jak do szkolnego mundurka: www.unc.edu/~fergusje/images/blog/mary_janes.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: i centkowana nicole 31.07.06, 16:04 Takie: wirelessdigest.typepad.com/photos/uncategorized/chooround.jpg to mogłabym mieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: i centkowana nicole 31.07.06, 17:49 Mary Janes to taki skrot myslowy na buty z paskiem przez stope ze sie tak obrazowo wyraze ;-) Wiec moga byc i dzieciece i takie dorosle. Powiem ci szczerze ze jak slysze Mary janes to mysle tylko o tych na obcasie ;-) Mam troche alergie na buty z paskiem w tym miejscu - co przymierzalam to byly niewygodne. Moze dlatego ze mam dosc wysokie podbicie i w kazdych butach tego typu ten pasek jest ciasny? ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: i centkowana nicole 01.08.06, 18:02 asiawoodstock napisała: > Bardziej niż buty podoba mi się ta sukienka (bez swetra), przyzwoita i > klasyczna. :) Cos co odslania pol biustu i pol tylka nie nazwala bym ani przyzwoitym ani klasycznym...Choc sukienka fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: i centkowana nicole 01.08.06, 19:29 Ja myślę, że jak na Christinę to bardzo przyzwoita i klasyczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Swietne buty Kryśki 31.07.06, 11:51 Sukienka fajna. A Kryski nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
eve.e Re: Swietne buty Kryśki 31.07.06, 12:46 ogólnie Christinie się udało. chociaż czerwone buty wg. mnie lepiej by wyglądały. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Swietne buty Kryśki 31.07.06, 14:34 Najbardziej zazdroszczę im Balenciagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Swietne buty Kryśki 31.07.06, 15:14 kryska mi wisi, a buty wyglądają jak zamrożony budyń Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: Swietne buty Kryśki 31.07.06, 17:32 Buty nie są złe, ale sukienka świetna. A Kryśka, chociaż średnio za nią przepadam, jest śliczna (gdy nie jest zjarana na czekoladowo), nawet pomimo nielubianej przeze mnie platyny. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Swietne buty Kryśki 31.07.06, 21:14 O ile sie nie myle ;-) te buty sa Alexander McQueen, a sukienka Stella McCartney. Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Swietne buty Kryśki 31.07.06, 21:44 sukienka mi sie bardzo podoba...uwielbiam szary ( kiedys mialam mnostwo ciuchow w tym kolorze od plaszczyka po rajstopy i bielizne), ciesze sie, ze wraca do lask Odpowiedz Link Zgłoś