a.adriana 31.07.06, 11:11 dziewczyny mozecie polecic mi jakies dobre sprawdzone spa? chce sie wybrac na dlugi weekend sierpniowy ten za 2 tygodnie. a ze spa podobne modne wiec moze ktoras jezdzi i mi cos podpowie ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.adriana Re: spa 31.07.06, 11:12 acha, bylam tylko w tym w Naleczowie wiec w sumie nie mam porownania. moze ktoras z Was byla np. w Krynicy? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: spa 31.07.06, 11:14 Wzgórza Dylewskie Erisa;Velaves we Władysławowie lub spa w Bryzie albo DOmu Zdrojowqym w Juracie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: spa 31.07.06, 11:19 dzieki Weronka :) ten Dom Zdrojowy mnie kusi chociaz z cenami troche przeginaja. ale opiekuje sie dzieckiem, mam zero czasu dla siebie i tez cos mi sie od zycia nalezy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Weronka 31.07.06, 12:21 wiesz co, zdecydowalam sie na Erisa (Wzgorza Dylewskie) bo w miare blisko i tez wyglada super. bylas tam? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Weronka 31.07.06, 12:26 Nie bo daleko;-))Ale słyszałam same pozytywne opinie.Zachodnie koncerny wysyłają tam na wczasy swoje pracownice-koleżanka(szczęściara "saleska" jednego z nich) właśnie wróciła cała zachwycona, a w niejednym Spa już była i to głównie poza krajem;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: Weronka 31.07.06, 12:38 no to jade :) ja wlasnie z powodu odleglosci odrzucilam Jurate - dla takiego kierowcy jak ja to za duze wyzwanie ;) poza tym bylismy nad morzem na weekend tydzien temu i byly straszne korki, tlumy itd. a ja musze odpoczac :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Weronka 31.07.06, 12:48 Ja do Juraty wyruszam w niedzielę;-)))Z Puszczy Białowieskiej-z jednych wakacji na drugie;-))) Pogoda ma się zepsuć ale przezornie atrakcjie zapewniłam sobie i 20miesięcznej córeczce w hotelu;-)))Miłego wypoczynku;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: Weronka 31.07.06, 12:57 dzieki. no i super :) Bialowieza jest bardzo fajna i jest gdzie spacerowac z dzieckiem. a do Juraty do Bryzy moze? tez zycze udanego wypoczynku :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smisto Re: Weronka 31.07.06, 13:34 Ja byłam w tym spa dwukrotnie. Rewelacja. Hotel na bardzo wysokim poziomie, pokoje pełen wypas, żarełko pyszne, widoki cudowne. Jedna moja rada, jesli chcesz tam jechać tylko na weekend, bez wykupienia określonego pakietu, to musisz się z wyprzedzeniem zapisać na zabiegi, bo inaczej będzie ciężko. Z zabiegów na ciało polecam body a'la carte i suite marzeń, a i jeszcze masaż mauri - ale o ile pamiętam Pani, która go wykonuje jest tylko w czwartki. Jak masz jakieś pytania odnośnie tego spa, to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Smisto 31.07.06, 13:44 dzieki :))) myslisz ze lepiej wziac od razu jakis pakiet czy wybrac sobie tylko poszczegolne zabiegi i sie zapisac? Odpowiedz Link Zgłoś
smisto Re: Smisto 31.07.06, 14:01 Wszystko zależy od tego, jakim budżetem dysponujesz, ale szczerze powiedziawszy pakiet weekendowy to wielka ściema, lepiej wybrac sobie zabiegi samemu. Poniżej link do strony z cennikiem www.hotelspa.pl/wzgorza/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=71&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: Smisto 31.07.06, 14:18 tak samo mi sie wydaje :) oni chyba chca sobie po prostu zarobic na tych pakietach. zaraz wybiore sama i zarezerwuje :) bardzo Ci dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
matmam do a.adriana 31.07.06, 15:13 A jak wrażenia po Nałęczowie?Bo my z mężem wybieramy się tam na weeekend. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: do a.adriana 31.07.06, 15:59 Naleczow super :) bardzo fajne zabiegi, masaze, naleczowianka w spa bez limitu ;P poza tym w hotelu taki maly basen w ktorym jest np. aqua aerobik a moj synek byl z kolei na zajeciach plywajacy dzidzius i byl zachwycony ;) wszyscy paraduja w hotelowych szlafroczkach ;) widok na piekny park i wychodzisz do niego prosto z hotelu, wiec jest gdzie spacerowac, na terenie parku jest drugi duzy obiekt nalezacy do hotelu gdzie jest duzy basen, fryzjer, kosmetyka, bar, kregielnia, a takze takie fajne ruszajace sie lozka (zapomnialam jak sie nazywaja) dla leniwych ;) generalnie na relaxujacy weekend fajne miejsce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: do a.adriana 31.07.06, 17:14 Dzięki wielkie za odpowiedż.Jedziemy w przyszły wekeend na "mały relaksik" SAMI!!!!!;D Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: spa 31.07.06, 16:00 i wlasnie na Wzgorza sie zdecydowalam :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś