wysokie-obcasy7 26.08.06, 14:37 Cześć , mam wielką prośbę do Was, szukam szukam i nic a konkretnie chodzi Mi o stronke w której można dopasować do swojej fotki okulary ??? Może Wy kiedyś na taka naszliście ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxy_gen_86 Re: Okulary !!!! 26.08.06, 16:18 Tutaj masz podpowiedz jakie okulary do ksztaltu twarzy: www.optyk.bialystok.pl/wybor_oprawek.htm a tu masz galerie oprawek: www.optyk.bialystok.pl/oprawki-galeria.htm Ja swoej tez "sciagnelam" z tej strony Odpowiedz Link Zgłoś
galbinatus Re: Okulary !!!! 26.08.06, 19:42 Naszlam taka ale po niemiecku www.sehen.de/styling_mode/onlinestyler/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
wysokie-obcasy7 Re: Okulary !!!! 27.08.06, 01:11 Dziekuje Ci bardzo :) no coś tam czaje z niemca jakos Sobie poradze :) Jeszcze raz dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
wysokie-obcasy7 Re: Okulary !!!! 27.08.06, 01:21 Ale dawać dalej jakieś stronki anjlepiej po polsku bo cos czuje ze tej strony nie rozszyfruje :P Odpowiedz Link Zgłoś
galbinatus Re: Okulary !!!! 27.08.06, 13:29 Tam gdzie pisze weiter zum: KGS Online-Styler naciskasz i przechodzisz dalej Puzniej masz dwie opcje: 1. z webcam 2. ze zdjeciem opisze ci druga (nie chce mi sie cam podlaczac) naciskasz 'Durchsuchen' i wybierasz fotke z twego komputera. Puzniej naciskasz na 'Bild laden' musisz troche poczekac az ci sie fotka otworzy. musisz wziasc zdjecie w formacie JPG do 500 KB. Puzniej Brillenanprobe starten, jezeli znasz rozstaw oczu PD to mozesz go podac. Pod zdjeciem mozesz wybrac kolor szkiel. Puzniej naciskasz na Foto ausrichten i jak ci sie pokaze krzyzyk naciskasz nim na pupile w oczach. Naciskasz na "Zu den Fassungen" Pojawiaja ci sie oprawki te ktore ci sie podobaja mozesz przymierzyc. Pod spodem mozesz wybrac oprawki . Powodzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wysokie-obcasy7 Re: Okulary !!!! 01.09.06, 20:37 Dziekuje Ci bardzo :) Juz doszlam do tego przy twojej pomocy :) Dziekuje bardzo jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś