Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaki strój?

31.08.06, 11:33
    Pomózcie. Jaki strój mam nałozyc na chrzest.Bede matka chrzestna.Chrzest ma
    byc 17 wrzesnia.Potem obiad w restauracji.Aha mam 29 lat.
    Obserwuj wątek
      • khaki3 Re: Jaki strój? 31.08.06, 11:45
        Elegancka garsonka?Moze Jakies spodnie na kant do tego ladne szpileczki,jakas
        bluzka,albo sweterek twins?Moze jakas spodnica elegancka,do tego szpilki i znowu
        twins?Zalezy co masz w szafie i co bys chciala zalozyc:)
        • ja9949 Re: Jaki strój? 31.08.06, 11:50
          Dzieki za odpowiedz.Co do stroju to bede kupowac takze prosze o rady.W szfie
          mam pare eleganckich garsonek ale chce cos nowego.
          • modlisshka Re: Jaki strój? 31.08.06, 11:52
            ja podobny problem mam juz rozwiazany... moje rozwiązanie wygląda tak:
            www.allegro.pl/item121610201_sliczny_delikatny_bialy_komplecik_z_koronka_38.html#photo
            teraz tylko czekam :)
            • khaki3 Re: Jaki strój? 31.08.06, 11:54
              Ojjjjj ja sobie tez taki chcialam upolowac:(:(Ale lipa :( Niech sie Tobie dobrze
              nosi:)
              • modlisshka Re: Jaki strój? 31.08.06, 12:06
                :) tu znajdziesz taki kostium. Kolor czarny i biały
                www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3977504
                • kochanica-francuza Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 14:43
                  yyyyyyyyyyyyyyy

Chcesz inny fason lub model?
                  Pisz do mnie a Ci pomogę! Jestem super chłopczyk:)
                  Tylko ciuszek musi mieć komplet metek, woreczek, pasek…
                  • troubleska Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 15:41
                    He he rzeczywiście komiczne.
                    Poza zdrobnieniami urzekło mnie pytanie: Okrzyczała cię mama?
                    • modlisshka Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 15:53
                      mówicie co chcecie, ciuch jest fajny
                      tak tak , wiem ... nie kosztuje majątku, nie jest markowy
                      w dupie to mam... podoba mi się i tyle
                      • troubleska Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 15:58
                        modlisshka napisała:

> mówicie co chcecie, ciuch jest fajny
                        > tak tak , wiem ... nie kosztuje majątku, nie jest markowy
                        > w dupie to mam... podoba mi się i tyle

Modlishka, no co Ty... Przecież nikt (przynajmniej nie ja) nie kwestionuje
                        sensowności zakupu tego kostiumu i nigdzie nie krytykuję braku metki czy marki.
                        To były tylko uwagi o stylu pisania sprzedawcy, zupełnie na marginesie. Ja mam
                        awersję do nadużywania zdrobnień i tyle.

A kostium jest zgrabny.
                        • modlisshka Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 16:01
                          wiem, przepraszam... nie chciałam aby tak odebrano moja notkę.. :(
                          • troubleska Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 16:03
                            e tam, nie ma za co;-)Wolałam wyjaśnić, bo z kolei ja nie chciałam być źle
                            zrozumiana.
                          • edavenpo Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 16:05

szczerze mowiac to te garniturki sa wybitnie nie w moim guscie ale facet ma
                            dobry marketing ;-)

"Facet Ci rzekł „Jak Ty wyglądasz”? Daj mu na piwo a sama pisz do mnie!:) Coś
                            wymyślimy!2 - to sie nazywa obsluga klienta ;-)))

sprzedaja mu sie te satyny jak swieze bulki
                            • modlisshka Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 16:18
                              też mnie odepchnęły niektóre komentarze ...
                              • troubleska Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 17:19
                                ale nie pozwól, aby te komentarze (sprzedającego czy nasze) zepsuły Ci radość z
                                zakupionego kostiumu.
                      • titta Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 16:30
                        Ze nie markowy to moze byc nawet zaleta...
                        Ale ten material! Wcale sie nie dziwie, ze "mama okrzyczy"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka