ja9949 31.08.06, 11:33 Pomózcie. Jaki strój mam nałozyc na chrzest.Bede matka chrzestna.Chrzest ma byc 17 wrzesnia.Potem obiad w restauracji.Aha mam 29 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Jaki strój? 31.08.06, 11:45 Elegancka garsonka?Moze Jakies spodnie na kant do tego ladne szpileczki,jakas bluzka,albo sweterek twins?Moze jakas spodnica elegancka,do tego szpilki i znowu twins?Zalezy co masz w szafie i co bys chciala zalozyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja9949 Re: Jaki strój? 31.08.06, 11:50 Dzieki za odpowiedz.Co do stroju to bede kupowac takze prosze o rady.W szfie mam pare eleganckich garsonek ale chce cos nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Jaki strój? 31.08.06, 11:52 ja podobny problem mam juz rozwiazany... moje rozwiązanie wygląda tak: www.allegro.pl/item121610201_sliczny_delikatny_bialy_komplecik_z_koronka_38.html#photo teraz tylko czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Jaki strój? 31.08.06, 11:54 Ojjjjj ja sobie tez taki chcialam upolowac:(:(Ale lipa :( Niech sie Tobie dobrze nosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Jaki strój? 31.08.06, 12:06 :) tu znajdziesz taki kostium. Kolor czarny i biały www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3977504 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 14:43 yyyyyyyyyyyyyyy Chcesz inny fason lub model? Pisz do mnie a Ci pomogę! Jestem super chłopczyk:) Tylko ciuszek musi mieć komplet metek, woreczek, pasek… Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 15:41 He he rzeczywiście komiczne. Poza zdrobnieniami urzekło mnie pytanie: Okrzyczała cię mama? Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 15:53 mówicie co chcecie, ciuch jest fajny tak tak , wiem ... nie kosztuje majątku, nie jest markowy w dupie to mam... podoba mi się i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 15:58 modlisshka napisała: > mówicie co chcecie, ciuch jest fajny > tak tak , wiem ... nie kosztuje majątku, nie jest markowy > w dupie to mam... podoba mi się i tyle Modlishka, no co Ty... Przecież nikt (przynajmniej nie ja) nie kwestionuje sensowności zakupu tego kostiumu i nigdzie nie krytykuję braku metki czy marki. To były tylko uwagi o stylu pisania sprzedawcy, zupełnie na marginesie. Ja mam awersję do nadużywania zdrobnień i tyle. A kostium jest zgrabny. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 16:01 wiem, przepraszam... nie chciałam aby tak odebrano moja notkę.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 16:03 e tam, nie ma za co;-)Wolałam wyjaśnić, bo z kolei ja nie chciałam być źle zrozumiana. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 16:05 szczerze mowiac to te garniturki sa wybitnie nie w moim guscie ale facet ma dobry marketing ;-) "Facet Ci rzekł „Jak Ty wyglądasz”? Daj mu na piwo a sama pisz do mnie!:) Coś wymyślimy!2 - to sie nazywa obsluga klienta ;-))) sprzedaja mu sie te satyny jak swieze bulki Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 16:18 też mnie odepchnęły niektóre komentarze ... Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 17:19 ale nie pozwól, aby te komentarze (sprzedającego czy nasze) zepsuły Ci radość z zakupionego kostiumu. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Jezus Maria, czemu to chłopię tak zdrabnia??? 31.08.06, 16:30 Ze nie markowy to moze byc nawet zaleta... Ale ten material! Wcale sie nie dziwie, ze "mama okrzyczy"... Odpowiedz Link Zgłoś