Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nesesery i aktówki

31.08.06, 13:38
    Chciałam zapytać czy takie rzeczy pasują do zwykłej studenciny... mam dość
    plecaków i olbrzymich toreb /kwestia wygody/ Co sądzicie o takich rzeczach??
    Obserwuj wątek
      • maly.wredak Re: nesesery i aktówki 31.08.06, 14:22
        przecież to zależy od tego, w jakim stylu się ubierasz.
        plecaka nie nosiłam już w liceum :)
        kwestia praktyczna: sama aktówka nie zawsze wystarczy, bo jest raczej na
        dokumenty/papiery. Więc raczej dojdzie Ci do tego torebka. chyba że kupisz dużą
        torbę w stylu nesesera (które mają być jeszcze bardziej modne tą jesienią niż
        dotychczas:)
        • sumire Re: nesesery i aktówki 31.08.06, 14:27
          aktówki są średnio wygodne do latania po mieście niestety :/ poza tym trochę
          dziwnie się wygląda w bojówkach i ze skórzaną aktówką w rączce, jakby się ją
          niosło za kimś... ja muszę z takim czymś paradować od czasu do czasu i nie
          przepadam. wolę duuuże torby, do których wszystko się mieści. szczęśliwie duże
          torby są modne ;)
          • modlisshka Re: nesesery i aktówki 31.08.06, 15:59
            za bojówkami nie przepadam :)
            za dużymi torebkami też nie... wymęczyły mnie w tym i zeszłym roku... może
            przyzwyczaję się... nie chce mi sie kolejny rok biegać z teczusią pod pachą :(
            • jaleo Re: nesesery i aktówki 03.09.06, 21:29
              Ja dosc duzo podrozuje sluzbowo, i do tego celu mam torbe Kipling Julie - to
              jest taka jakby aktowka, ale w srodku ma watowana "kieszen" na laptopa. Duza
              zaleta tej torby jest to, ze nie wyglada na typowa "aktowke" lub "neseser.
              Zwlaszcza, jak sie ma wersje rozowa, jak ja ;-) Dla mnie bylo bardzo wazne,
              zeby ona nie wygladala na typowa laptopowa torbe, bo podrozuje zwykle sama, i
              wiadomo - bezpieczenstwo przede wszystkim.

Ta torba ma tez takie sprytne suwaki z tylu, ze mozna ja wsunac na raczke torby
              pokladowej na kolkach i wtedy bardzo pewne sie trzyma, mozna tachac przez
              wszystkie lotniska swiata.
              • jaleo Zdjecie 03.09.06, 21:33
                Nowa wersja tej torby nazywa sie Arne,:
                www.ebags.co.uk/kipling/arne_working_bag_with_pc_protection_15/product_detail/index.cfm?modelid=64279
                • modlisshka Re: Zdjecie 04.09.06, 12:48
                  bardzo ładna...ale nie wiem czy pasowała by taka do mojego sposobu ubierania
                  się / szpilki +żakiet+ spódnica/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka