modlisshka 31.08.06, 13:38 Chciałam zapytać czy takie rzeczy pasują do zwykłej studenciny... mam dość plecaków i olbrzymich toreb /kwestia wygody/ Co sądzicie o takich rzeczach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.wredak Re: nesesery i aktówki 31.08.06, 14:22 przecież to zależy od tego, w jakim stylu się ubierasz. plecaka nie nosiłam już w liceum :) kwestia praktyczna: sama aktówka nie zawsze wystarczy, bo jest raczej na dokumenty/papiery. Więc raczej dojdzie Ci do tego torebka. chyba że kupisz dużą torbę w stylu nesesera (które mają być jeszcze bardziej modne tą jesienią niż dotychczas:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nesesery i aktówki 31.08.06, 14:27 aktówki są średnio wygodne do latania po mieście niestety :/ poza tym trochę dziwnie się wygląda w bojówkach i ze skórzaną aktówką w rączce, jakby się ją niosło za kimś... ja muszę z takim czymś paradować od czasu do czasu i nie przepadam. wolę duuuże torby, do których wszystko się mieści. szczęśliwie duże torby są modne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: nesesery i aktówki 31.08.06, 15:59 za bojówkami nie przepadam :) za dużymi torebkami też nie... wymęczyły mnie w tym i zeszłym roku... może przyzwyczaję się... nie chce mi sie kolejny rok biegać z teczusią pod pachą :( Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: nesesery i aktówki 03.09.06, 21:29 Ja dosc duzo podrozuje sluzbowo, i do tego celu mam torbe Kipling Julie - to jest taka jakby aktowka, ale w srodku ma watowana "kieszen" na laptopa. Duza zaleta tej torby jest to, ze nie wyglada na typowa "aktowke" lub "neseser. Zwlaszcza, jak sie ma wersje rozowa, jak ja ;-) Dla mnie bylo bardzo wazne, zeby ona nie wygladala na typowa laptopowa torbe, bo podrozuje zwykle sama, i wiadomo - bezpieczenstwo przede wszystkim. Ta torba ma tez takie sprytne suwaki z tylu, ze mozna ja wsunac na raczke torby pokladowej na kolkach i wtedy bardzo pewne sie trzyma, mozna tachac przez wszystkie lotniska swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Zdjecie 03.09.06, 21:33 Nowa wersja tej torby nazywa sie Arne,: www.ebags.co.uk/kipling/arne_working_bag_with_pc_protection_15/product_detail/index.cfm?modelid=64279 Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Zdjecie 04.09.06, 12:48 bardzo ładna...ale nie wiem czy pasowała by taka do mojego sposobu ubierania się / szpilki +żakiet+ spódnica/ Odpowiedz Link Zgłoś