houhou Re: moda w nazwach 15.09.06, 16:15 W wymyślaniu to ja dobra nie jestem, ale na nazwanie salonu fruzjerskiego "Baba Jaga" bym się nie odważyła... A ktoś we Wrocławiu się odważył:) Drażnią mnie nazwy sugerujące związak z jakimś hiperstylistą (Jean Lous David, Franck Provost itp.), ma to chyba wywołać jakiś powiew luksusu? Ze wstydem przyznaję, że takie miejsca mają i u mnie kredyt zaufania (w większości niesłusznie). Podoba mi się wrocławski Salonik:) Dźwięcznie, prosto i po polsku. --------------- "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda... i tylko jeża przelecieć się nie da!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: moda w nazwach 15.09.06, 16:31 ja ostatnio widzialam salon kosmetyczny "Pacykarnia" a nazwa "fryzjernia" mi sie bardzo podoba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: moda w nazwach 15.09.06, 16:46 uosman napisała: > ROSEMOor co wy o tej nazwie myslicie wyjatkowo mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: moda w nazwach 15.09.06, 16:52 a gdzie miszkasz? moze nazwa "Cyrulik...(od Twojego miasta, np. krakowski ) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: moda w nazwach 15.09.06, 18:45 bardzo mi sie podoba fryzjernia siwtne wpada w ucho Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: moda w nazwach 15.09.06, 18:18 Zajmuję się wymyślaniem nazw zawodowo, jeśli jesteś zainteresowana jakimiś szczegółami, zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: moda w nazwach 15.09.06, 18:22 proponuje "gżebien i norzyczki"....tak tak, wlasnie napisane z bledem - bedzie zwracac wieksza uwage, a i wpadac beda moze osoby chcace zwrocic uwage na blad w nazwie, wejda, rozejrza sie, a noz sie spodoba;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: moda w nazwach 15.09.06, 18:24 >a noz sie spodoba;-) nóż im sie spodoba cyz "a nuż"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: moda w nazwach 15.09.06, 18:25 PS nie zwracam uwagi przez zlosliwosc, tylko tak smiesznie wyszlo, razem z norzyczkami i gzebieniem:) tez robie bledy:) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: moda w nazwach 15.09.06, 18:39 pianazludzen napisała: > >a noz sie spodoba;-) > > nóż im sie spodoba cyz "a nuż"? :) no wlasnie to "noz" bylo napisane specjalnie z bledem:-) i poprzedziło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: moda w nazwach 15.09.06, 18:19 ja powtarzam tu propozycje z poprzedniego watku, HAIRchitekci albo HAIRchitects Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: moda w nazwach 15.09.06, 18:23 pianazludzen napisała: > ja powtarzam tu propozycje z poprzedniego watku, HAIRchitekci albo HAIRchitects bardzo podoba mi sie Twoja propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: moda w nazwach 15.09.06, 19:02 albo "obciete koncowki" :-) ojjj, albo nie, bo jeszcze panowie sie wystrasza i przepadnie meska czesc klienteli;-) Odpowiedz Link Zgłoś