Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    17.09.06, 15:42
    Mocny makijaż? Futro? Biżuteria w nadmiarze? Podróbki? Nieee.
    No i bez przesady z tym luksusem, aczkolwiek ziarnko prawdy w tym jest.
    Złoto, ubrania dobrej jakości, no i ta bezkrytycznosć wobec siebie też się
    zgadza.:)
    Ale najbardziej trafili z grzywą, nie powiem.:)
    Obserwuj wątek
      • lanja Lew 17.09.06, 16:52
        Nic się nie zgadza, oprócz tej niechęci do wtapiania się w tłum.:)
        • weronka77 Re: Lew 17.09.06, 16:54
          Nie zgadza się.Może w przepadku kobiet-ja porównuję na przykładzie samca-męża;-
          ))
          • doda1983 Re: Lew 17.09.06, 17:04
            Kompletne bzdury!!
            Żadnych futer, żadnego złota, żadnych szpilek. Absolutnie i przenigdy żadnych
            podrób. Mam wrażenie, że jest dokładnie na odwrót niż napisali :)
      • becky_sharp Re: Lew 17.09.06, 19:56
        mnie też się zgadza grzywa i pragnienie oryginalności, reszta tak ni w pięć, ni
        w dziewięć ;)
      • tralalumpek Re: Lew 17.09.06, 20:13
        grzywa sie zgadza :)
      • miss_paradox Re: Lew 18.09.06, 12:52
        coś w tym jest ;)
        w sumie w każdym znaku zodiaku COŚ się znajdzie ;))
        • kucykpony Re: Lew 21.09.06, 16:31
          Futro, droga biżuteria i wysokie obcasy- to nie dla mnie. Reszta się w sumie
          zgadza.
      • fraulein o nie!! 18.09.06, 13:44
        Kochają futra, złoto i drogie kamienie, jedwabi.... chyba jak sa po 60-tce
        Ja nie znosze nadmiaru bizuteri, biegam w tampkach. Lubie miec grzywe i nia
        potrzasac!! I przede wszystkim prostota. Oryginalne, awangardowe ciuchy czemu
        nie... Nie lubie byc szara myszka to prawda, ale czemu LEW to od razu tandeta
        • fraulein wole tanio a nie podrobe 18.09.06, 13:48
          a poza tym wole miec tanie ciuchy niemarkowe z oryginalnymi dodatkami niz
          zalozyc podrube
        • karmelek4 bee...nie się nie zgadza. 10.10.06, 18:17
          Nie cierpię nadmiaru biżuterii /właściwie mogę się bez niej obejść/, nie
          przepadam za ekstrawagancą...eee ale wymyślili.
      • wojtusia Re: Lew 19.09.06, 12:59
        Ale pierdoły. Nienawidzę futer, szpilek. Nie potrzebuję ich, wyróżniam się i
        bez nich - grzywą ;P
      • r.richelieu Re: Lew 19.09.06, 21:07
        Ja też lew! Ja też! Ja też!
        nie słychać?
        Ja też!!

ot, choryskop
      • tipsiara Re: Lew 21.09.06, 19:33
        ale bzdury!poza grzywą:D
      • promesse Re: Lew 22.09.06, 11:10
        Hmm... w moim przypadku po części się zgadza  Okazała grzyyyyywa hehe, słabość
        do błyskotek i wysokich obcasów. Mocniejszy makijaż – czemu nie? Na wielkie
        wyjście tak, na co dzień wolę podkreślić tylko oczy  Do wszystkiego trzeba
        zachować umiar i to jest najważniejsza reguła, może z jednym wyjątkiem...
        uwielbiam lekko słodkie, cytrusowe zapachy... :)

Futra....?? Bllle... biedne zwierzątka
      • pani_s Lew 10.10.06, 14:08
        :) nie cierpie owocowych zapachow! nie lubie nadmiaru, ale bez watpienia
        szczegolna dbalosc o stroj i generalnie wyglad zewnetrzny jest dla mnie
        symptomatyczna.
      • mad.re Lew 10.10.06, 18:24
        Kompletnie nie pasuje. Biżuteria? Wysokie obcasy? Wolę trampki... Zresztą te
        wszystkie cechy charakteru według znaków zodiakalnych bardzo rzadko się
        sprawdzają...
      • agagus Lew 10.10.06, 21:07
        Lubię luksus, ale nigdy nie przesadzam z biżuterią i makijażem- ten staram się
        robić jak najbardziej naturalny. Futer nie lubię. Jestem aż zbyt krytyczna
        wobec siebie ;) a zakładam tylko to co lubię.
      • lady228 Lew 17.10.06, 17:11
        hmm... Biżuteria, szpilki, mocny makijaż, grzywa... zgadza się.... oprócz
        podrób!! Nienawidzę ich!! noi futro też nie pasuje bo nie nawidzę krzywdzić
        zwierząt...
        • papysia Re: Lew 17.10.06, 19:04
          opis absolutnie do mnie nie pasujący (chociaż w futrach czuję się wspaniale,
          ale szukam sztucznego - jedyna podróbka :). Grzywy nie mam, bo wyliniała z
          wiekiem. Nie cierpię krzykliwości, a więc żadnych cekin, kryształków itp.
          badziewia! Wolę kupić coś porządnego, w dobrym gatunku z przeceny, niż "sik
          mody" z Turcji. W życiu nic nie kupiłam w second-handzie!
      • amm20 Lew 17.10.06, 20:24
        Gusta i guściki są różne, też wśród Lwów. Przyglądając się Lwicom i Lwom
        spośród moich znajomych, stwierdzam, iż zarówno JA LEW jak i inne nie robią z
        siebie choinek, wręcz przeciwnie. I wcale nie są bezkrytyczne, wręcz
        przeciwnie. Cenią sobie znakomitą jakość i eksluzywność. Jeśli jest to dla nich
        niedostępne nie obnoszą się dumnie tandentnym (nie czytaj: tanim) zastępstwem.
        Jeśli zastępstwo, to oryginalne i a nie kicz. Takie jest MOJE zdanie ;).

Lwy mają skłonność do nadmiaru: zdarza im się przesadzić z ozdobami,
        błyskotkami, dodatkami. Bywają także bezkrytyczne wobec siebie i kierując się
        zasadą "ładnemu we wszystkim ładnie" potrafią włożyć coś, co im w ogóle nie
        pasuje.

Kochają futra, złoto i drogie kamienie, jedwabie - to wszystko do czego od
        pokoleń kobiety miały słabość... Ale jeśli zły los sprawił, że te rzeczy są dla
        niej nieosiągalne, Lwica będzie nosiła sztuczną biżuterię oraz wszelkie
        podróbki z tak dumną miną, jakby właśnie kupiła je w najdroższym butiku.
      • nusiaczek22 Re: Lew 14.01.07, 16:07
        Przyznaję ,że z grzywa mieli rację. mam bardzo puszyste blond włosy , które na
        mojej głowie odznaczają się 'wielką szopą' Niektórzy mówią na mnie nawet
        lwiatko.Jednak z pozostałoscią.. ojj... ja jestem szara myszką. Nie lubie
        swiecideł i rzdko zakładam chocby kolczyki. Ubieram sie cała na czarno bo to
        mój ulubiony kolor. Niestety z resztą źle trafiliście:(.
      • nika862 Lew 12.05.07, 12:26
        ten opis jest super moze nie wgadza sie troszke rzeczy ale nikt nie jest
        doskonaly , lecz ogolnie to prawie wszystko pasuje az jestem pod wrazeniem
        (procz makijazu i futer)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka