lupka13 17.09.06, 23:23 Ostatnio nie mam pomysłu jak się ubrać, jak stworzyć komplet, który przykłuwałby uwagę. Może macie jakieś pomysły...? A może macie jakieś stronki z fajnymi zestawami??? Z góry dziękuję. www.lupka.mylog.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kum-nye Re: Glany + ....? 17.09.06, 23:30 Na takie problemy- nic tylko przegladac strony z moda uliczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Glany + ....? 17.09.06, 23:35 Aha- kilka linkow www.hel-looks.com/ facehunter.blogspot.com/2006_07_01_facehunter_archive.html stockholmstreetstyle.blogg.se/150806115407_gott__blandat.html stylebytes.net/category/street-fashion/ www.style-arena.jp/english/street/ Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Glany + ....? 18.09.06, 10:57 mnie tez ostatnio wzięło na glany... nosze je tylko do spodni... do tego zakiet jeansowy albo sztruksowy... + golfy, topy, czuje sie w takim stroju bardzo młodo... jak taka zbuntowana nastolatka... czasem mam dość szpilek i koszul...chciałabym znów mieć kilkanaście lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 nieco offtopic 18.09.06, 12:37 glany? we wrześniu? nogi sie pieką :) kurka wodna, jak sobie przypomnę że kilka lat temu biegałam w glanach cały rok na okrągło, łącznie z chodzeniem na plażę, to moim nogom robi się słabo. teraz czekają na chłody. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: Glany + ....? 18.09.06, 16:23 max mara i marella w tym sezonie mają trochę połączeń ciuchów niemal klasycznych z glanami (lub glanopodobnymi). Polecam wejść na ich strony - nie pamiętam adresów, ale w googlu znajdziesz mnie się zdjęcia z tych stron baaardzo podobały :))) Odpowiedz Link Zgłoś