foamclene 20.09.06, 18:12 Co myslicie? czy nie sa "zbyt" do jeasow, bryczesow i jeansowej kurtki cena wysoka nawet jak na venezie... img206.imageshack.us/img206/6416/czerwonegn2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funghettino Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:14 bardzo fajne :) z dzinsami i kurtka dzinsowa przypominaja mi grease, nie wiem czemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:14 sliczne widzialam je wgazetce arkadii Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:17 podobaja mi sie, ale obcas troche wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:20 no wlasnie tak sie zastanawiam czy w tym da sie chodzic... i prowadzic samochod ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:22 ojej, rzczywiscie wysokie jak diabli:) ale ladne:) a prowadzic samochod da sie w kazdych obcasach:) z chodzeniem bywa gorzej;) Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:38 w 7 cm obcasie nie wystarcza mi miejsca na nogi ;)fotel maksymalnie opuszczony w dol (glowy nawet nie widac na zdjeciach radarowych ;), odsuniete tak daleko, ze rece wyprotowane, podniesiona kierownica maksymalnie do gory i mimo to dotykam kolanami, co powoduje ze mam ograniczone ruchy nog (szczegolnie lewej od sprzegla), a samochod niemaly ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 22:00 >(glowy nawet nie widac na zdjeciach radarowych ;) hihi, to ci mandatu nie moga wlepic:DD ale to znaczy, ze wszystko zalezy od samochodu, ja jezdze w kazdych butach i zawsze (tfu, tfu) jest ok Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 22:35 placic mandat trzeba, ale jak postac jest niedozidentyfikowania nie naliczaja punktow karnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:20 śliczne,tylko ten obcas...zabiłabym się po pierwszym zakręcie heh Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:23 bardzo ładne. chociaż nie dla mnie (za wysoki obcas i nie bardzo w moim stylu). ale szczerze - śliczne. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:23 moim zdaniem są .... wulgarne Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:40 brakowalo mi slowa :) do okreslenia moich obaw i wulgane najlepiej je okresla czy nie beda "zbyt" wulgarne w sytuacjach sluzbowych (oczywiscie bylyby jedynym agresywnym elementem garderoby) reszta wyciszona... Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:23 Super buty, a właśnie marzą mi się czerwone. Ale obcas... ja mam nadal problemy z chodzeniem w "kaczuszkach" w tych to śmieć na pierwszym zakręcie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:30 Extra! Jeszcze bardziej by mi się podobały, gdyby nie było szpilki tylko taka pełna jakby obcasowa platforma. Jak to się nazywa ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 19:10 ladne! niestey obcas jest baardzo wysoki, podobnie jak i cena... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:35 piękne ale w takich wysokich nie dałabym rady chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
ghjp Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:31 buty fajne:)obcas i cena za wysokie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:36 a takie buciki są wściekle modne :) Vogue zawiadamia, że takie fetyszystyczne obuwie to krzyk mody. mnie się zresztą takie podobają, nawet gdybym miała tylko w nich leżeć i pachnieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:38 Fajne, ale moim zdaniem nie da sie w tym chodzic... trzeba lezec i pachniec :-). Bedziesz na topie :-), bo czerwone dodatki sa bardzo modne w tym roku, a czerwone buty do jeansow w szegolnosci. Czytalam gdzies, ze mode na takie polaczenie wypromowala Scarlett Johansson: img103.imageshack.us/my.php?image=johanssonao4.jpg img151.imageshack.us/my.php?image=00010mfw8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:43 sliczne :-) jezeli dobrze wyprofilowane to bedzie mozna chodzic bez problemu. a teraz siadam w kaciku i zaczynam zieleniec z zazdrosci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 18:44 to chyba udam sie jutro w celu przymiarki :) a potem bede potrzebowala sponsora - gdyby ktosbyl zaintereswany to sie polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene a moze ktoras z Was widziala gdzies czerwone 20.09.06, 19:18 obcasy przyjazniejsze uzytkownikowi ;)? znalazlam jeszcze jedne w ofercie diesela wraz z piekna czerwona kopertowka watpie jednak zeby byly dostepne u nas w kraju... torebki na pewno nie ma w ofercie polskiej ;) kazar ma jedne, ale zbyt kiczowate jak dla mnie wiec tez odpadaja... nie wiem gdzie szukac... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: a moze ktoras z Was widziala gdzies czerwone 20.09.06, 19:22 i marza mi sie do takich butow czerwone skorzane rekawiczki dlugie do lokcia... jesoo... opentalo mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: a moze ktoras z Was widziala gdzies czerwone 20.09.06, 19:37 Ja kupiłam w prima modzie na grubym wysokim slupku... zapisanen w kostce na pasek... kosztowały jakies 750zł, ale są tez piekne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: a moze ktoras z Was widziala gdzies czerwone 20.09.06, 19:53 te z wyzszej polki :) ale to pewnie, ktoregos z projektantow jest kilku, ktorzy co sezon projektuja dla prima moda kilka modeli ekstra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: a moze ktoras z Was widziala gdzies czerwone 20.09.06, 20:00 A nie wiem nawet.... szukałam czerwonych butów, eleganckich do rurek... no i tylko tam były, wtedy nawet tych w venezii nie było. Mam znajomego, którego namawiam, zeby otworzył w Wawie sklep pięknych butów włoskich ze sredniej polki. Bo albo mamy niską polke, gdzie jest dziadostwo, albo bardzo drogie.... brakuje pięknych modeli na średnią kieszeń... wlasnie takich cenowo jak venezia czy prima moda, a na prawde widzialam buty, w ktorych moznaby sie zakochac,,, my Polki nie mamy w czym wybierać :( Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: a moze ktoras z Was widziala gdzies czerwone 21.09.06, 22:19 sluchaj bylam w prima modzie i chyba widzialam te Twoje butki... z linii DIVA czerwone lakierowane zapinane na kostce na masywnym bardzo wysokim slupku :) piekny kolor... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 19:22 śliczne :) nie dla mnie, za wysoki, zbyt rzucające się w oczy, i za drogie...ale z przyjmnością popatrzyłabym na panią ubraną w takie coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 19:30 na stronie www sa w cenie 499 zl za wczesnie na przecene wiec pewnie tyle bedzie trzeba zapalcic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 19:35 Są piękne ;)) warte swojej ceny.... Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 19:23 Nie będę oryginalna- śliczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
evil_woman666 Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 19:24 Takie buty to albo bez niczego albo z sexi bielizna hihihi :D Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 19:24 Bardzo ladne... nie wydają się być "zbyt":) Odpowiedz Link Zgłoś
neskaj Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 19:34 Propozycja aldo : tiny.pl/7kzt tiny.pl/7kz9 tiny.pl/7kzr Odpowiedz Link Zgłoś
mama_grande Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 19:50 A czy wiesz gdzie mozna kupić takie buty w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
neskaj Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 19:52 Aldo? W KAtowicach - Silesia, w Wawie w GM i w Arkadii, a w Łodzi w Manufakturze;) Ale nie wiem czy akurat te czerwone, ktore pokazalam będą... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_grande Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 20:37 dzieki Neskaj, mi chodzi o takie czarne na jasnej platformie (grubej podeszwie i obcasie), choruje na nie od jakiegos czasu, ale mieszkam w małym miescie i nie wiedziałam,ze można cos takiego dostać. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_grande Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 20:47 Do mieszkajacych w Katowicach :) Ile takie buty moga kosztowac? www.aldoshoes.com/eng/storeSection/redirect.cfm?sectionID=b2c/style/productDetails.cfm&itemID=63187706&&var=d&ckey=UK Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 22:09 penie ze 300 zl tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 19:56 ja to jakas uposledzona jestem przegladalm strone aldo i nie wpadlam na zadne z tych modeli ;) te pierwsze ma na pewno ktoras z forumek bo wrzucala zdjecia... przyznac sie! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 20:10 Hmmmm troszke takie wulgarne.Ale ladne.A jak w samochodzie masz problemy w prowadzeniu to zmieniaj buty na jakies wygodne.ja zamiast szpilek za kierownica wkladam trampki:) Odpowiedz Link Zgłoś
lobelia1 Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 20:46 Cóż, piękne są, jak je zobaczyłam na zdjęciu to się zakochałam, ale ten obcas jest naprawdę przesadny na żywo. Ja umiem chodzić na obcasach, nawet bardzo wysokich i z butami Venezii mam bardzo dobre doświadczenia (mam stamtąd najwygodniejsze szpilki świata), one z reguły są dobrze wyważone i wyprofilowane. Ale co za dużo to niezdrowo, przy pewnej wysokości obcasa to już tylko jak któraś z przedmówczyń zauważyła "leżeć i pachnieć" można... A to już jest grubo powyżej tej wysokości, niestety... A już jak masz problemy z kręgosłupem to zapomnij, mnie przy niższych potrafi boleć jak za długo chodzę. Wulgarne moim zdaniem nie są (o ile ich do lateksowej mini i czarnych kabaretek nie założysz ;-)), tym bardziej, że na żywo ta czerwień nie jest aż tak rażąca. W ogóle to nie wiem, czy ja mam jakieś złudzenia, ale ostatnio jakiś wysyp butów na hiperobcasach, albo płaskie albo hiperwysokie i nic pośrodku. Jakoś w Hiszpanii np. mają szerszą ofertę i wydaje mi się, że większość stanowią takie bardziej "do noszenia"... Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 20:47 Rzeczywiście bardzo ładne, tylko mogłyby mieć mniejszy obcas - chodząc w takich bałabym się o własne zdrowie (i życie).:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 21:53 szczerze to ja na takim obcasie to chyba bym się zabiła... są słodkie z tą kokardką... ale z tym obcasem wyglądają trochę wulgarnie, rozumiem wysokie, ale te już są zbyt... Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 22:24 ładne, ale chyba strasznie niewygodne ze względu na obcas Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 22:54 Warte kupienia;-) Ja niestety na obcasach nie umiem chodzić i czerwone to mam z Venezii tylko balerinki...Ale też z kokardka;-)Jakieś 3 lata temu płąciłąm za nie 350zł ale rzeczywiście znakomita,jak na tą markę,jakość.Aż się mile zdziwiłam;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Tylko szczerze ;)? 20.09.06, 23:21 ja wiem... nie w moim typie (nie sa wulgarne, natomiast ostatnio ogromnie modne, z kokardka czy bez) Odpowiedz Link Zgłoś
fifkaya Re: Tylko szczerze ;)? 21.09.06, 01:12 sama zamierzam kupic buty w venezii ale w takich w zyciu bymna ulice nie wyszla. przepraszam ale oczekiwalas szczerej odpowiedzi, wiec ja tak uwazam. Chyba jednak nie masz sie co moim zdaniem sugerowac, bo wieszosci sie podobaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlynana Re: Tylko szczerze ;)? 21.09.06, 01:23 sa piekne. niestety wychodzac w nich w Pl na ulice mozesz narazic sie na niepotrzebne, chamskie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Tylko szczerze ;)? 21.09.06, 22:23 sa ekstrawaganckie :) tego nie da sie ukryc dlatego mysllam o noszeniu ich do codziennych jeansow i raczej luznego image... zeby nieco wyciszyc atmosfere :) buty jak na razie sa niedostepne w naszym kochanym kraju :( Odpowiedz Link Zgłoś
twinnings Re: Tylko szczerze ;)? 21.09.06, 09:27 Boże, z wrażenia aż się zalogowałam.Witajcie : ) Foamcleme, powiedz czy ty gdziekolwiek w realu widziałaś te buty ! ? ! Jak pierwszy raz zobaczyłam je w katalogu Venezii, szczęka mi opadła, tak były piękne. Ekspadientka w Venezii nie potrafiła mi powiedzieć, kiedy pojawią sie w sklepie ( Wrocław), ale zapisała mnie do "zeszytu oczekujących". Po dwóch tygodniach telefon - tak ,są, czekają na mnie. Poprułam do sklepu - jakież było moje dziwienie gdy okazało się, że 38 zawsze na mnie idelane jest za małe, a 39 nie ma i nie było bo nie dostali. Podstępnie zapytałam ile par tych butów przyszło do sklepu i jakie rozmiary - okazało się , że 4 pary - 2 razy 37 i 2 razy 38. No nic , od czego numer katalogowy butów i telefon. Obdzwoniłam wszystkie sklepy w połodniowej polsce ( 4 razy Kraków i Katowice ), wszędzie zaklinano sie na wszystkie świętości, że ten model w ogóle nie pojawił sie w sklepie. Stąd moje pytanie do Ciebie czy gdzieś je widziałaś - może buty da sie np. sprowadzić z Warszawy. Aha, w realu kolor jest nieco inny niż na zdjęciu - nie krwisty czerwony, ale taki bardziej w kolorze wina. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Problem z dostepnoscia w venezii 21.09.06, 22:17 wlasnie wrocilam z objazdu ;) tam gdzie nie moglam dotrzec dzwonilam... (warszawa i krakow ;) niegdzie ich nie ma... twierdza, ze buty byly, ale szybko sie rozeszly... galeria mokotow warszawie prowadzila zapisy ;) w wiekszosci sklepow mowiono mi ze powinny byly przyjechac w dostawie w tym tygodniu, ale ich nie bylo - maja obiecane w kolejnej ;) wiec moze wartwo jeszcze probowac u Ciebie w miescie sama juz nie wiem moze sie zapisac na te buty :)? powiedz czy obcas jest naprawde taki wysoki, ze nie da sie w nich chodzic? w sklepie powiedziano mi ze 12 cm... ale jezeli to potrwa jeszcze 3 tyg to okaze sie ze nie zdaze w nich polatac zanim zrobi sie zimno, boje sie ze ta mala ale jednak platforma bedzie juz wiosna pase ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twinnings Re: Problem z dostepnoscia w venezii 22.09.06, 08:38 Obcas jest b. wysoki, ale da sie chodzić : ) - są nawet nieźle wyważone. Z tego co piszesz wynika, że ma być drugi rzut tych butów. Je swoją odyseję zaczęłam w połowie sierpnia, a buty we Wrocławiu pojawiły się pierwszy ( i jedyny) raz ok. 20 sierpnia, i reczywiście były tylko na zapisy. Spróbuję się zapisać jeszcze raz, może sie uda. Na zakup jestem absolutnie zdecydowana, buty tak mi się podobają, że będę w nich chodzić w przyszłym roku. Mam tylko wątpliwość co do koloru, gdyby czerwony wyglądał tak jak na zdjęciu, byłoby idealnie ale róznica jest b.duża i powoli skłaniam sie w kierunku czarnych. Powodzenia w łowach Foamclene :) - daj znać gdyby Ci się udało! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Tylko szczerze ;)? 21.09.06, 09:52 Ojej, jakie one są ... pińdziowate. Takie dla ulizanej blondzi, jakich setki na ulicach. Miało być szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Tylko szczerze ;)? 21.09.06, 10:31 nie podobają mi się, głównie ze względu na obcas i kokardki. Jedyne co mi się podoba w tych butach to kolor. Odpowiedz Link Zgłoś