nikki_7 10.10.06, 07:59 napiszcie co macie na sobie bo mizostala godzina do wyjscia do szkoly i siedze w pizamie :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonaaaa Re: w czym wyszlyscie z domu :) ? 10.10.06, 08:42 bardzo proszę ciemnoszare spodenki do kolan czarny golf z marszczeniem, sweter z krótkim rękawem grafitowy. Wzięłam też płaszczyk (mój nowy nabytek) i dobrze bo zawiało chłodem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: w czym wyszlyscie z domu :) ? 10.10.06, 09:42 wyszlam z domu w dobrym humorze. a poza tym w jeansach szwedach, zamszowych, brazowych szpilkach, zamszowym, brazowym plaszczu, brazowym bawelnianym swetrze z duzym dekoltem, brazowej pashminie na szyi i z torebka ze skory w kolorze starego zlota. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: w czym wyszlyscie z domu :) ? 10.10.06, 10:02 spodnica olowkowa do kolan w lamparcie cetki cienki, czarny, obcisly sweter V czarne baleriny apaszka z motywem w lamparcie cetki i roze (prawie cala schowana pod sweter i za jakas godzine ja zdejme) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women daggy4 10.10.06, 12:22 O daggy w moim stylu!Moze nie czesto tak sie ubieram,bo nie bardzo mam gdzie,ale uwielbiam takie zestawy/i mam w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
milena58 Re: w czym wyszlyscie z domu :) ? 10.10.06, 10:29 jasnoniebieskie jeansy z przetarciami, jasnobrazowy sweterek z guziczkami przy szyi,jasnobrazowe balerini ze zlotymi "pie..ikami":)zielona z jasnymi elementami pashmina i trencz krotki khaki.i opaska na wlosach. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: w czym wyszlyscie z domu :) ? 10.10.06, 12:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=49692327 Odpowiedz Link Zgłoś