bruzda1 23.10.06, 18:57 Prosze o podpowiedz jaki wybrać szalik dla faceta (29 lat). Czy taki wielobarwny (w paski) byłby oki? Z góry dzięki za wszelike rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Modny szalik dla faceta.. 23.10.06, 19:35 a kurtka jaka? racezj sportowy styl czy moze do plaszcza? lubie kolorowe szaliki, ale wiem, ze wiekszosc panow ma opory Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Modny szalik dla faceta.. 23.10.06, 19:38 www.style-arena.jp/harajuku/2005/12/e_w1.htm moze podpatrzysz cos u japonczykow... cos co bedzie pasowalo do Ciebie... ja ich uwielbiam mimo, ze zawsze maja zniszczone buty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Modny szalik dla faceta.. 23.10.06, 19:54 Mój facet (25 lat) nie zgodziłby się raczej na szalik w kolorowe paski, ale już szaro-grafitowe lub czarno-białe jak najbardziej, więc właśnie takich teraz szukamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bruzda1 Re: Modny szalik dla faceta.. 24.10.06, 18:51 Zastanawiam się na szalikiem do kurtki skórzanej (brązowej) oraz do czarnej kurtki puchowej. Dzięki za linka do mody made in Japan. A swoją drogą może macie jakieś inne linki z modą dla facetów (tak żeby sobie cos podpatrzeć, choćby ten szalik) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Modny szalik dla faceta.. 24.10.06, 19:23 www.langyarns.ch/en/images/intelli/modelle/acc_09.jpg webpages.csus.edu/~sac91199/pictures/manscarf.jpg www.justjared.com/images/2006/04/orlando-bloom-shopping.jpg www.planetbradpitt.com/wp-content/bc4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś