forumowy_okaz 02.11.06, 12:31 Czym chronicie szyję przed jesiennym wiatrem? Szal? Chusta? Duży stojący kołnierz? Coś innego? Ja teraz noszę tradycyjny szalik. Czy to jest nie za bardzo staroświeckie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudzielcowa Re: Czym chronić szyję? 02.11.06, 13:35 Po wyzej 0°C wystarcza mi duzy stojacy kolniez, jezeli jest chlodniej zakladam gruby golf, szalik nosze tylko w najwieksze mrozy bo wiem ze i tak gdzies zostawie, podobnie mam z rekawiczkami i czapkami. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy_okaz Mozna nosić na sznurkach :) 02.11.06, 15:39 rudzielcowa napisała: > ...wiem ze i tak gdzies zostawie... Można nosić na sznurkach, jak noszą niektóre dzieci, wtedy trudniej zgubić :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czym chronić szyję? 02.11.06, 15:45 szalk staroswiecki? mhm. nie wiedzialam ;) ja mam plaszcz ze stojka, od srodka kolnierz podszyty polarem, wiec w zasadzie moge obyc sie bez szalika. ale uwielbiam szaliki i nosze nie tylko zima ;) poza tym golfy... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Czym chronić szyję? 02.11.06, 16:06 Szalik bardziej do ozdoby; szeroki szal udrapowany wokół szyi; kawałek "kołnierza" ze sztucznego futerka, do zakładania na szyję pod kurtkę; golfy - oczywiście; no i podstawą jest dobrze uszyty kołnierz kurtki. Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: Czym chronić szyję? 02.11.06, 18:23 a ja zawsze nosze szale;) ale nie takie zwykle, tylko ozdobne;) oprocz tgeo, ze grzeja szyjke, to jeszcze uatrakcyjniaja stroj:D juz wczesna jesienia, kiedy chodze tylko w zakietach, to tez zakladam szal albo chuste;) Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Czym chronić szyję? 02.11.06, 18:36 szalicki sa do ozdoby :p ja nosze te najciensze nawet latem wieczorami ;] no i zima rzecz jasna tym bardziej wlasnie jak dzis wyszlam z domu to sie zreflektowalam, ze moje azurowe skorzane rekawiczki samochodowe musze wymienic na cieplejsze :/ not good Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Czym chronić szyję? 02.11.06, 18:39 apaszka lub szalikiem, czesciej apaszka kolnierza nie stawiam, bo wole kolnierze z gatunku oklaplych Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Czym chronić szyję? 02.11.06, 18:41 forumowy_okaz napisała: > Ja teraz noszę tradycyjny szalik. Czy to jest nie za bardzo staroświeckie? Szaliki nigdy nie wyjda z mody! Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Czym chronić szyję? 02.11.06, 18:44 szalem, chustą, co mam pod ręka i akurat pasuje do reszty;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: Czym chronić szyję? 02.11.06, 19:03 dziś załozyłam ciepły szalik Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Czym chronić szyję? 02.11.06, 19:09 ja uwielbiam szaliki i wszelkie apaszki i nosze namietnie, i zdecydowanie nie jest to staroswieckie. dobrze dobrany szalik dziala cuda;) Odpowiedz Link Zgłoś
o-en-a Re: Czym chronić szyję? 02.11.06, 19:10 Chusty lubie, albo szale, byle by jak najdluższe. Często też arafatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
arrabella Lubję ciepełko 02.11.06, 23:42 Lubię ciepełko, więc się otulam ciepłym szalem. Każdy jest dobry, byle był ciepły :) Natomiast nie znoszę golfów, wręcz duszę się w nich. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Czym chronić szyję? 03.11.06, 00:51 jak jest zimno to i golf i kolnierz i szlik :) Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Czym chronić szyję? 03.11.06, 08:16 Od połowy września biegałam z chustą. Teraz przestawiłam się już na szalik. Bardzo długi i puszysty. Uwielbiam go. Dla mnie zimowy strój bez szalika wydaje sie jakiś niepełny. Nie chodzi już o to, że jestem zmarzluchem (bo jestem), ale o to, że wizualnie czegoś mi w takim stroju brak. Odpowiedz Link Zgłoś