happy_gosiak 04.11.06, 18:00 takich bucikow jeszcze nie widzialam :) smieszne sa, trzeba byc odwazna zeby je zalozyc www.modcloth.com/Sailor+Girl+Heels Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_gosiak co oznacza napis... 04.11.06, 18:04 dziewczyny co oznacza napis na koszulce nie moge nigdzie znalezc? www.modcloth.com/Pugly+Shirt Odpowiedz Link Zgłoś
zielona2000 Re: co oznacza napis... 04.11.06, 19:42 pug - mops ugly/fugly - brzydki pugly - brzydki jak mops, mopsiasty :D (coś w tym stylu) P.S. Ale koszulka słodka xD Odpowiedz Link Zgłoś
happy_gosiak sukienka 04.11.06, 18:06 i jeszcze musze podzielic ta sukienka :) swietna jest www.modcloth.com/Womens/Dresses/Annabelle+Dress Odpowiedz Link Zgłoś
sezamka80 Re: sukienka 04.11.06, 18:53 ciuszki naprawde fajne,a takie buty nosilabym,fajnie by wygladaly z kryjacymi mocno rajstopami jesienia,albo latem:) pewnie wiekszosc forumowiczek bedzie robila ah i oh jakie to okropne ale mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: sukienka 04.11.06, 19:29 sezamka80 napisała: > pewnie wiekszosc forumowiczek bedzie robila ah i oh jakie to okropne ale mi sie > podoba to ja będę pierwsza ;)) chociaż sukienka ok Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: sukienka 04.11.06, 19:43 pug- to mops ugly- brzydki pugly to po prostu polaczenie tych slow-prawdopodobnie oparte na fugly czyli fucking ugly. mniej znaczy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś