justka079 09.11.06, 11:57 Co sądzicie o bolerkach? Bardzo mi sie podobają ale czy są jeszcze na czasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: bolerko 09.11.06, 12:39 wygladaja jak swetry sciagniete z mlodszej siostry.paskudniki! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: bolerko 09.11.06, 12:56 roznie to bywa. sa i fajne bolerka, chociaz wiekszosc jest niefajna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: bolerko 10.11.06, 17:27 Nie podobają mi się bolerka;) Zniekształcają sylwetkę;) no i mało praktyczne- nerek nie ogrzeją :D A już najgorzej wygląda dziewczyna z dużym biustem + bolerko... ojej:) Zamiast bolerka lepiej kupić normalnej długości sweterek;) Odpowiedz Link Zgłoś
bioetyc Re: bolerko 10.11.06, 17:36 lalumek ty masz jakies straszne kompleksy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: bolerko 10.11.06, 21:31 kompleksy? ;) hmmm... a dlaczego tak uwazasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bioetyc Re: bolerko 10.11.06, 21:41 *zniekształcają sylwetkę (tobie zniekształcają?? bo mi np nie) *dziewczyna z dużym biustem( co masz do dużych biustów zazdrość??) *nerek nie ogrzeją (syndrom babci ) Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: bolerko 10.11.06, 22:20 ok ok, juz tlumacze;) Na początku zniekształcania sylwetki-po uważnej obserwacji koleżanek, które nosiły bolerka zauważyłam, że wyglądają jakby miały krótszy tułów niż w rzeczywistości. A kiedy dziewczyna ma duży biust i założy bolerko, to często wygląda, jakby w ogóle nie miała tułowia(wiem wiem, trochę hiperbolizuję ;) Mi się to osobiście nie podoba;D No ale każdemu co innego się podoba;). Teraz sprawa biustu-nie zazdroszczę dziewczynom dużych biustów bo sama takowy mam i wiem, jaki jest z nim problem (sukienki i żakiety zazwyczaj nie leżą ładnie, boli przy bieganiu, sylwetka sprawia wrażenia nieproporcjonalnej [mam różnicę 2 rozmiarów między biustem a resztą ciała...]). Nie widze powodu, zeby zazdrościć takich problemów:/ Mierzyłam bolerko i wyglądałam w nim tragicznie:P Stąd też uważam, że dziewczyny, które mają duży biust (duży=miseczka C, D i większe-co już samo w sobie trochę zniekształca) powinny sobie odpuścić bolerka, które w końcu optycznie powiększają biust;) Natomiast odnośnie syndromu babci-a i owszem:P Uważam, że ubrania oprócz ładnego wyglądu powinny byc także praktyczne. Moim zdaniem bolerka jako sweterki (a także bluzki odsłaniające brzuch, przykrótkie kurteczki, kuse spódniczki itp.) na zimę to chory (w przenośni i dosłownie:P) pomysł. Jak jest cieplej-gdy termometry zaczną wskazywać temperaturę wyższą niż 15 stopni, to proszę bardzo;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: bolerko 10.11.06, 22:35 dla mnia sa koszmarkami pewne tzrendy ktore sie w 'modzie' pojawiaja pojawiaja sie w specyficznych grupach - biale paski - bolerka - balerinki - przykuse marynarki ze spasu z mlodszej siostry ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta122 Re: bolerko 14.11.06, 10:32 mi się podobają sama nosze i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mela777 Re: bolerko 14.11.06, 22:44 Ostatnio Minge na swoim pokazie reklamowała takie bolerko img97.imageshack.us/my.php?image=kopiadsc00262pg5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mela777 Re: bolerko 14.11.06, 23:16 img97.imageshack.us/my.php?image=kopiadsc00262pg5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: bolerko 15.11.06, 09:42 Sa bolerka i bolerka - mnie sie podobaja tylko te bardziej eleganckie, te wiazane nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś