Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    09.11.06, 11:57
    Co sądzicie o bolerkach? Bardzo mi sie podobają ale czy są jeszcze na czasie?
    Obserwuj wątek
      • khaki3 Re: bolerko 09.11.06, 12:39
        wygladaja jak swetry sciagniete z mlodszej siostry.paskudniki!
      • cioccolato_bianco Re: bolerko 09.11.06, 12:56
        roznie to bywa. sa i fajne bolerka, chociaz wiekszosc jest niefajna ;)
      • lalumek Re: bolerko 10.11.06, 17:27
        Nie podobają mi się bolerka;) Zniekształcają sylwetkę;) no i mało praktyczne-
        nerek nie ogrzeją :D A już najgorzej wygląda dziewczyna z dużym biustem +
        bolerko... ojej:) Zamiast bolerka lepiej kupić normalnej długości sweterek;)
        • bioetyc Re: bolerko 10.11.06, 17:32
          Sa super!!
          • bioetyc Re: bolerko 10.11.06, 17:36
            lalumek ty masz jakies straszne kompleksy!!!
            • lalumek Re: bolerko 10.11.06, 21:31
              kompleksy? ;) hmmm... a dlaczego tak uwazasz? ;)
              • bioetyc Re: bolerko 10.11.06, 21:41
                *zniekształcają sylwetkę (tobie zniekształcają?? bo mi np nie)
                *dziewczyna z dużym biustem( co masz do dużych biustów zazdrość??)
                *nerek nie ogrzeją (syndrom babci )
                • lalumek Re: bolerko 10.11.06, 22:20
                  ok ok, juz tlumacze;) Na początku zniekształcania sylwetki-po uważnej
                  obserwacji koleżanek, które nosiły bolerka zauważyłam, że wyglądają jakby miały
                  krótszy tułów niż w rzeczywistości. A kiedy dziewczyna ma duży biust i założy
                  bolerko, to często wygląda, jakby w ogóle nie miała tułowia(wiem wiem, trochę
                  hiperbolizuję ;) Mi się to osobiście nie podoba;D No ale każdemu co innego się
                  podoba;). Teraz sprawa biustu-nie zazdroszczę dziewczynom dużych biustów bo
                  sama takowy mam i wiem, jaki jest z nim problem (sukienki i żakiety zazwyczaj
                  nie leżą ładnie, boli przy bieganiu, sylwetka sprawia wrażenia
                  nieproporcjonalnej [mam różnicę 2 rozmiarów między biustem a resztą ciała...]).
                  Nie widze powodu, zeby zazdrościć takich problemów:/ Mierzyłam bolerko i
                  wyglądałam w nim tragicznie:P Stąd też uważam, że dziewczyny, które mają duży
                  biust (duży=miseczka C, D i większe-co już samo w sobie trochę zniekształca)
                  powinny sobie odpuścić bolerka, które w końcu optycznie powiększają biust;)
                  Natomiast odnośnie syndromu babci-a i owszem:P Uważam, że ubrania oprócz
                  ładnego wyglądu powinny byc także praktyczne. Moim zdaniem bolerka jako
                  sweterki (a także bluzki odsłaniające brzuch, przykrótkie kurteczki, kuse
                  spódniczki itp.) na zimę to chory (w przenośni i dosłownie:P) pomysł. Jak jest
                  cieplej-gdy termometry zaczną wskazywać temperaturę wyższą niż 15 stopni, to
                  proszę bardzo;)

• sanvitalia Re: bolerko 10.11.06, 17:38
        ja bardzo lubię:)
      • tralalumpek Re: bolerko 10.11.06, 22:35
        dla mnia sa koszmarkami
        pewne tzrendy ktore sie w 'modzie' pojawiaja pojawiaja sie w specyficznych
        grupach
        - biale paski
        - bolerka
        - balerinki
        - przykuse marynarki ze spasu z mlodszej siostry
        .....
      • ziuta122 Re: bolerko 14.11.06, 10:32
        mi się podobają sama nosze i jestem zadowolona
        • mela777 Re: bolerko 14.11.06, 22:44
          Ostatnio Minge na swoim pokazie reklamowała takie bolerko
          img97.imageshack.us/my.php?image=kopiadsc00262pg5.jpg
      • mela777 Re: bolerko 14.11.06, 23:16
        img97.imageshack.us/my.php?image=kopiadsc00262pg5.jpg
        • kropisia Re: bolerko 15.11.06, 09:42
          Sa bolerka i bolerka - mnie sie podobaja tylko te bardziej eleganckie, te
          wiazane nie za bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka