mela777 13.11.06, 19:51 www.bikini.boo.pl/topy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: lubujecie się w takich wzorach?? 13.11.06, 19:53 nie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: lubujecie się w takich wzorach?? 13.11.06, 19:59 takie bluzki byly modne, gdy bylam w 6 klasie podstawowki, czyli jakies 10 lat temu:D Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: lubujecie się w takich wzorach?? 13.11.06, 20:12 a ja lubię, oczywiście nie zawsze i nie wszędzie, dla mnie to taka fajna moda letnio-plażowa, bardzo żałuję, że nie umiem robić takich rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: lubujecie się w takich wzorach?? 13.11.06, 20:15 taka koronka jest dobra na firanki, ludowe obrusy, pościel, różne rzeczy do domu (w moim oknie wisi cudowny ludowy frywolitkowy aniołek), ale na ciuchy to raczej niespecjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: lubujecie się w takich wzorach?? 13.11.06, 23:16 nieeeee. już prędzej w takich pseudopruciach, ale też z umiarem www.annadlugolecka.com/images2/j19mnapis.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: lubujecie się w takich wzorach?? 13.11.06, 23:48 nie!!!!!!!!! za nic!!!!!! a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: lubujecie się w takich wzorach?? 13.11.06, 23:58 Nie!!! Już te pseudopoprucia kochanicy lepsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: lubujecie się w takich wzorach?? 14.11.06, 00:00 ala1986 napisała: > Nie!!! Już te pseudopoprucia kochanicy lepsze ;) Nie moje, pani projektantki. Jedyna forma ażurów, jaką uznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: lubujecie się w takich wzorach?? 14.11.06, 01:18 Takie rzeczy trzeba umiec zrobić i trzeba umiec nosić. Generalnie nie są dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
mela777 Bolerko ?? 14.11.06, 12:28 > Takie rzeczy trzeba umiec zrobić i trzeba umiec nosić. Generalnie nie są dla > każdego. Od dziecka robię na szydełku i drutach.Lubuje się raczej w prostocie .Swetra szydełkowego ażurowego nie mam ani jednego.Swetry mam tylko proste druciane.Jedynie bluzeczki na lato,ale zrobione prostym ściegiem szydełkowym i wykończone tylko jakąś lekko ozdobną koronką. Natomiast jak to powiedziała moja przedmówczyni trzeba umieć to nosić.Moja siostra większośc rzeczy:sukienki,sweterki,spódnice ma robione na szydełku i powiem szczerze,że na niej mi się to podoba .Jest takie oryginalne,ale ja wolę być bardziej szarą myszką:-),bo wydaje mi się ,że im bardziej proste tym mniej bublowate i eleganckie:-)Poza tym chyba w grę wchodzi uroda i sylwetka .Jeden ubierze worek i dobrze w tym wygląda,a drugi musi mieć coś bardziej ekstrawagancyjnego,żeby na siebie zwrócić uwagę A jak się wam podoba to bolerko w stylu Minge?? img97.imageshack.us/my.php?image=kopiadsc00262pg5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mela777 Re: Bolerko ?? 14.11.06, 22:57 img97.imageshack.us/my.php?image=kopiadsc00262pg5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: lubujecie się w takich wzorach?? 14.11.06, 03:00 lubujecie swietne na lato, i jak sie umie to zrobic to kazdy ciuch jest totalnie unikalny Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: lubujecie się w takich wzorach?? 14.11.06, 13:47 kilka bluzek jest ok, ale większość niestety beznadziejna... Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: lubujecie się w takich wzorach?? 14.11.06, 15:05 Bluzeczki z tej strony mi się w ogóle nie podobają, a "pseudoprucia" są całkiem ok, ale też bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: lubujecie się w takich wzorach?? 14.11.06, 22:58 lubuję to właściwe słowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: lubujecie się w takich wzorach?? 15.11.06, 10:40 Zdecydowanie nieeeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: lubujecie się w takich wzorach?? 15.11.06, 11:24 ogolnie podobaja mi sie ale musza spelnic pare warunkow: - sa ciekawe - dobrze wykonane - dobrze zestawione do reszty garderoby - pasuja do osoby sama nie mam nic z takiej tworczosci w szafie ale nie mam tez uprzedzen wiwkszosc 'robotek' ktore sie widzi na ulicach jest jednak zestawiona koszmarnie i wykonana koszmarnie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: lubujecie się w takich wzorach?? 15.11.06, 17:46 > wiwkszosc 'robotek' ktore sie widzi na ulicach jak również większość robótek, które się widzi w necie... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: lubujecie się w takich wzorach?? 15.11.06, 20:40 tak, wszystkie robtki ktore widze w necie to jedna wielka pomylka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: lubujecie się w takich wzorach?? 15.11.06, 11:26 Większość strasznie kiczowata. Latem popełniłam wzór 4. Wyszło super, noszę do lnianych białych spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: lubujecie się w takich wzorach?? 15.11.06, 11:30 Nie. Nie podoba mi się i nie pasuje do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bohema77 Re: lubujecie się w takich wzorach?? 15.11.06, 17:52 Gdybym miała wybierać, to najbardziej podoba mi się ten sweter (?) tylko zdecydowanie zmieniłabym kolor- na butelkową zieleń lub czekoladowy brąz, ten róż jest paskudny. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: lubujecie się w takich wzorach?? 15.11.06, 20:14 Ogolnie tak. Chociasz wiekszasc rzeczy z tej strony jest strasznie kiczowata, kilka (np. 3,11,32,34) jest do zaakceptowania. A dziewczyny mowiace stanowcze NIE...no coz, nie kazdy jest mlody i szczuply ;) Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: lubujecie się w takich wzorach?? 15.11.06, 20:16 Zanim ktos wytknie bledy: kazdy ma jakies wady, moja jest nieumiejetnosc poprawnego pisania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirror43 Re: lubujecie się w takich wzorach?? 16.11.06, 10:08 Ciekawe, ze starsze osoby lubia. I Cyganie. Albo te z Krakowskiego. Wojewodztwa, nie Przedmiescia. Skad to sie bierze, wie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś