mia007 14.11.06, 16:41 co sadzicie o tym stroju... czarny top z golfikiem zapinany z tylu na 3 guziczki ( przy golfie), czarne spodnie perly czarne buty jestem brunetka...czy nie bede wygladala jak "placzka pogrzebowa"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
houhou Re: ide na przyjecie swiateczne z pracy-ubior 14.11.06, 16:45 Jeśli golf, to nic na szyję. Trochę smutno tak całkiem na czarno (choć elegancko). Może poszalej z kontrastowymi dodatkami? Czerwony pasek np. Odpowiedz Link Zgłoś
mia007 Re: ide na przyjecie swiateczne z pracy-ubior 14.11.06, 16:53 dlaczego nic pod szyje ...takie zestawienie z perlami jest trendy...nie jest to klasyczny golf raczej polgolf marszczony przylegajacy do szyji Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: ide na przyjecie swiateczne z pracy-ubior 14.11.06, 16:57 podobno perły pasują do wszystkiego:) ale założone do golfa optycznie bardzo skracają szyję. Chyba że długi sznur. Oooo... a może właśnie takie długachne perły i czerwone akcenty w postaci paska i rękawiczek? A do tego papieros w ługiej cygarniczce;) Odpowiedz Link Zgłoś
mia007 Re: ide na przyjecie swiateczne z pracy-ubior 14.11.06, 17:09 nie napisalam sorry chodzilo mi o dlugasne perly :-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ide na przyjecie swiateczne z pracy-ubior 14.11.06, 17:12 jezlei marszcony tym bardziej sznur odpada moim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ide na przyjecie swiateczne z pracy-ubior 14.11.06, 17:10 nie jestem pewna ale cos mi swita ze do golfu nie nosi sie bizuteri... czarny pomysla bardzo mi sie pododba choc dodalabym jakis siwateczny akcent moze cos czerwonego albo zielonego albo mix swiatecznych bardz zielono-czerwono- zloty :) moze cos we wlosy? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: ide na przyjecie swiateczne z pracy-ubior 14.11.06, 17:21 foamclene napisała: dodalabym jakis siwateczny akcent > moze cos czerwonego albo zielonego albo mix swiatecznych bardz zielono- czerwono > - > zloty :) moze cos we wlosy? bombki na uszy, kolorowy łancuch wokol pasa i sztuczny snieg na wlosy;) minimalizm najwazniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ide na przyjecie swiateczne z pracy-ubior 14.11.06, 17:26 jezeli uroda "bogata" stroj minimalistyczny jezlei skromna uroda strojem mozna zaszalec Odpowiedz Link Zgłoś
mia007 co do perel... 14.11.06, 17:29 to jestem na 100% zdecydowana myslalam o pasku ...ktos napisal zeby np czerwony ale czy to niebedzie dziwnie wygladalo...perly choc sztuczne :-) z zalozenia sa takie arystokratyczne :-)) a tu nagle paseczek czerwony;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mia007 Re: ide na przyjecie swiateczne z pracy-ubior 14.11.06, 17:25 zielono-czerw zestawienie odpada...nie chce wygladac jak stroim swiateczny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ide na przyjecie swiateczne z pracy-ubior 14.11.06, 17:26 mowilam o kolorowych swiatecznych dodatkach nie zielonej bluzce czerwonej spodnicy i zlotych butach Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene stylizacje swiateczne :) 14.11.06, 17:14 moze watek z fotografiami swiatecznych stylizacji zrobimy...? dobre pomysly do wykorzystania na firmowych i rodzinnych przyjeciach siatecznych Odpowiedz Link Zgłoś
mia007 Re: ide na przyjecie swiateczne z pracy-ubior 14.11.06, 17:22 golf jest mniej wiecej taki( chodzi mi o marszczenie) ...troche mniejszy (krotszy, taki pol golf) sama bluzka troche inna ...ale mniejsza o to.www.missselfridge.co.uk/promostores/miss/2004/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
mia007 cdn 14.11.06, 17:24 jesli komus sie chce zagladnac... w exclusives---shop by product---fasion tops... Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: ide na przyjecie swiateczne z pracy-ubior 14.11.06, 19:22 ja również jakoś nie widzę tutaj tych pereł. któś wcześniej proponował fajne zestawienie z czerwonym paskiem. może dodaj jeszcze czerwoną torebkę lub buty? Albo czerwona spinka/klamra do włosów? a to przyjęcie to tak wcześnie, w listopadzie?? Odpowiedz Link Zgłoś