trolejbuska 18.11.06, 20:09 www.allegro.pl/item139919361__fishbone_bluzka_paski_z_czaszka_emo_roz_s _nowa.html podoba wam się ta bluzka i jka myślicie czy ta wada jest bardzo widoczna??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trolejbuska Re: bluzka w paski 18.11.06, 20:22 ssl.allegro.pl/item139919361__fishbone_bluzka_paski_z_czaszka_emo_roz_s_n owa.html dodałam adres jeszcze raz bo tamten się nie wyświetlał a jeśli ten też sie nie wyświetli to wpiszcie w allegro ~fishbone~ bluzka pozdrawiam :) z góry dziękuje za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
trolejbuska Re: bluzka w paski 18.11.06, 21:22 a i jeszcze jedno jakie kolczyki do niej pasują? Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: bluzka w paski 18.11.06, 22:00 Rozne - zlote najlepiej: kola, wiszace podluzne. A gdzie ta wada, bo nie widze? Odpowiedz Link Zgłoś
trolejbuska Re: bluzka w paski 18.11.06, 22:09 pisze ze jest wada ale na obrazku jej nie widac :) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: bluzka w paski 18.11.06, 22:12 Moze popros sprzedawca o zdjecie tej wady? Powinien przeslac. Odpowiedz Link Zgłoś
mroczna.trampka re. 18.11.06, 22:54 no to tak. *uwaga, bedzie krytykowanie* po pierwsze, ta bluzka mi sie wybitnie nie podoba. nie jest ani ladna, ani troche "emo", jak jest napisane w jej opisie. ot, zwykla szmatka z bazaru. napackane jakies "pseudo-punkowe" czachy w ohydnym zlotym kolorku i to wszystko na "prawie-jak-emo" bladorozowo-brazowych (!) paskach. ble, fuj i w ogole. no, ale jak Tobie sie podoba, to i tak co Cie obchodzi moja subiektywna opinia. a kolczyki - albo zlote kola, albo zlote wiszace z jakimis gwiazdkami, albo w odcieniu glebokiego brazu. <3mt. Odpowiedz Link Zgłoś
trolejbuska Re: re. 19.11.06, 08:33 mroczna trampka dzięks za krytyke jednak mi się podoba chociaż ta czaszka złota jakoś mnie denerwuje :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: 19.11.06, 13:07 Może być. Ale jaka wada?Bo jedyna jaką widze to wycięta metka Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: 19.11.06, 14:56 Nienawidze tych złotych i srebrnych zdobień na pseudopunkowych ciuchach. To ma tyle wspólnego z emo co Victoria B. Koszmar. Sorry ale to jest po prostu dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
trolejbuska Re: 19.11.06, 16:01 no więc BLUZKA MA MAŁOWIDOCZNĄ WADĘ - BRAKUJE NITKI W SPLOCIE MATERIAŁU ale na zdjęciu nie widac wiec napisalam emaila aby sprzedawca przysłał mi zdjęcie tej wady tak jak mi poradziła chihro ale jak narazie sprzedający nie odpisał, coraz mniej mi się podoba ta bluzka :) Odpowiedz Link Zgłoś
trolejbuska Re: 19.11.06, 16:20 maggi bo na początku patrzyłam na nią jak by przez różowe okulary ;) hehe a teraz po tej krytyce jak by przejrzałam na oczy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
trolejbuska Re: re 19.11.06, 16:18 perennou uważam tak samo ale cena nie jest znowu taka wysoka więc chyba jednak się skusze... Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: re 19.11.06, 16:22 cena jeszcze może podskoczyć.. ja bym w niej nie chodziła ale jeśli wiesz że ty będziesz to bierz śmiało Odpowiedz Link Zgłoś