Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"...

29.11.06, 21:17
    Po ciezkich bojach... wielu dniach upominania sie... interwncji na forum o
    forum... dotarly do mnie obiecane upominki za wyroznienie w konkursie "Modna
    jesien - zostan stylistka"
    ...dziele sie z Wami swoja radoscia i chwale...
    koszulka jest swietna idelany rozmiar i ma z tylu piekne zielone koniczynki...

Obserwuj wątek
      • lalumek Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:20
        patriotyczne biało-czerwone;)
      • myszka_333 Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:20
        gratulacje :)
        • pinkpanther Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:30
          foam to teraz musisz je wykorzystać jako akcesoria w nowych strojach ;)
          • foamclene Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:32
            jurto sie wystroje i beda promowac gazete na targowisku miejskim...
            czwartek u nas dniem targowym :)
            • alex_koz Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:33
              a w rece trzymac bedziesz plyty w futerale z napisem GW:)
              wow,
              ciagle nie moge ochlonac.
              • foamclene Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:40
                ;)

futeral zaloze na glowe...
                i bede szeptala do przechodniow
                "szuflandia, szuflandia..."
                :))))))))))))))))))))
            • tralalumpek Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:52
              foamclene napisała:

> jurto sie wystroje i beda promowac gazete na targowisku miejskim...
              > czwartek u nas dniem targowym :)

no wiesz jak ty mozesz nasza redakcje-stylistke z targiem porownywac!
              a boj ty sie.......takich stylistek ;)
      • alex_koz Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:31
        wow, foam! jestem pod wrazeniem;)
      • khaki3 Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:33
        Upominki swoja droga alekrzeslo masz swietne :) Szukam teraz takich typowych
        starych, moze ciut ciemniejszych, i te fotki na nich. Podzielisz sie tajemnica
        skad je masz?moze fotkami sie podzielisz? Ulatwisz mi "budowe" takich krzesel
        jak podzielisz sie swoimi:)
        • foamclene Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:38
          krzeslo jest swietne dostalam je na dzien kobiet och chlopa...
          pochodzi z malego sklepu... prowadzi go babka ktora czasem sama cos robi... i
          to wlasnie krzeslo jest jej autorstwa... zobila jeszcze manekin na ubrania w
          tej samej komwencji, ale nie chciala mi sprzedac :)...
          wykonane jak mniemam technika dequpage...
        • mala_mi80 Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:39
          uważam, że bardzo ładne krzesło dostałaś ;)
          najbardziej mi się podoba :)
          ale jedną smycz może odpalisz nieznajomej z forum?
          takie z logo gazety...
          <rozmarzenie>
          • pinkpanther Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:42
            mala_mi80 napisała:

> ale jedną smycz może odpalisz nieznajomej z forum?
            > takie z logo gazety...
            > <rozmarzenie>

no co ty, przeciez musza je oboje z chłopem na siebie założyć
            na opewno są z tych fajnych par, które tak samo się ubierają...
            • mala_mi80 Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:49
              oj, wydawało mi się, że na zdjęciu są trzy...
          • littlefrog Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:45
            moja babcia ma takie krzesła :)))
            tylko skrzywdzili je bardzo bo piękne stare drewno pomalowali farba olejną na
            wtrętny beżowy kolor :// ale ludzie na wsiach mają czasem takie niezrozumiałe
            pomysły ehh...
            • foamclene Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:47
              od groma tych krzesel na kole w sobote i niedziele
              na broniszach mozna dostac orginalnego thoneta (200 zl za sztuke)
            • rzesa20 Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:50
              moja babcia też ma takie krzesła:)))))))hehe
              • energeia Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 23:32
                rzesa20 napisała:

> moja babcia też ma takie krzesła:)))))))hehe

Moja też :)))
                Uwielbiam je.
        • foamclene Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:45
          tutaj jeszcze jest to krzeslo
          img527.imageshack.us/img527/3208/bryle9ed.jpg
          jak bedzie dobre swiatlo to zrobie Ci dokladne foto...
          • mala_mi80 Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:52
            tak, teraz widzę
            babcine...
            ale rzeczywiście klimat tworzą te zdjęcia
            i dlatego ono takie wyjątkowe...
        • foamclene Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 22:00
          tutaj jest ten manekin i sofa, ktorej niestety nie widzialam szybko wyszla :)

• tralalumpek Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 21:56
        proponuje zebrac z naszych firm po pare gadzetow i przeslac pani stylistce jako
        urozmaicenie w bialo-czerwonym zestawie,
        pare dlugopisow chetnie podrzuce w darze bozonarodzeniowym naszej redakcji-
        stylistce, w nagrode za cierpliwosc do mnie i w podziece za nieodpowiadanie na
        moje wpisy
        • alela1 ale obciach!! 29.11.06, 22:22
          mi by bylo wstyd cos takiego przeslac... gazeta sie nie postarala
      • rzesa20 Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 22:29
        w ogóle się nie postarali
        wstyd
      • zettrzy Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 22:36
        gratulacje!
        w koncu co wyraz uznania to wyraz uznania, a ze ktos ma taki czy inny slownik,
        no coz nie kazdy potrafi sie wyrazic tak jakbysmy mieli prawo oczekiwac
        • foamclene Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 22:40
          to znak wodny :) prezenty zainspirowaly mnie do umieszczania swojego odcisku na
          zdjeciach...
          jak doczytalam sie w regulaminie foto forum gazeta ma prawo publikacji naszych
          fot w innych niz zastane miejsca...
          dlatego od dzis znacze je w miare mozliwosci swoim znakiem firmowym :)
          • zettrzy Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 29.11.06, 23:18
            a to niezly pomysl, zeby zostawiac taka metke na wlasnych rekodzielach ;)
      • foamclene krzeslo 01.12.06, 13:06

• foamclene Re: krzeslo 01.12.06, 13:08
          nie wiem czy Ci to pomoze bo jakos nie udalo mi sie uchwycic uroku tego
          krzesla :)
          w kadym razie wydaje mi sie ze to nawet nie jest specjalny papier do dequpage
          tylko wydruki...
      • cioccolato_bianco Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 01.12.06, 13:21
        a kto wygral konkurs?..

ps. swietne krzeslo!
        • pump_it_up Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 01.12.06, 13:25
          swietne krzeslo, u mojej babci jest takich pelno, ale oczywiscie bez
          fotografii. prezenty pozostawie bez komentarza, moigli dac jakis bon 200 zl
          chociaz na zakupy w jakiejs galerii;/
          • pump_it_up Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 01.12.06, 13:30
            a ciekawi mnie co dostaly panie za 3 pierwsze miejsca, moze po 5 dlugopisow i 2
            koszulki hee
            • foamclene Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 01.12.06, 13:46
              trzy pierwsze miejsca otrzymaly bony na zkupy butow gino rossi
              I miejsce bon na 500 zl,
              II 300 zl,
              III 150 zl...
              moje to tylko wyroznienie od redakcji gazeta.pl konkurs nagradzala ekipa z
              gino rossi... i fundowala nagrody...
        • foamclene Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 01.12.06, 13:46
          woody_allen I miejsce
          • shava Re: Upominki od redakcji za "Zostań stylistka"... 01.12.06, 16:55
            Tak nie obrażając nikogo to szanowna redakcja chyba wybierała pierwsze miejsca
            drogą losowania,bo osoby,które wygrały to jakieś nieporozumienie łagodnie
            mówiąc.Widziałam wcześniej całą serię profesjonalnych zdjęć z pięknymi zestawami
            i makijażami,podczas gdy jedno z pierwszych miejsc zajął tandenty i pospolity
            strój zrobiony lewą ręką cyfrówką;/
            Zestawom foam dałabym 2 miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka