agata-gata 03.01.07, 23:28 uzywacie golarki do ubrań, jesli tak to jaka mozecie polecic ? moj ulubiony sweterek sie ostatnio zmechacil i musze kupic. ile mniej wiecej kosztuje dobra golarka ? nie pytam o allegro, tylko normalnie sklep. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudak_bozy Re: golarka do ubrań- macie? 03.01.07, 23:55 ze swojego doswiadczenia wiem, ze nie warto inwestowac w firmowa czyt. droga golarke. Lepiej kupic najzwyklejsza np clatrinica za ok 10-15zł, a za zaoszczedzone pieniadze kupic sobie akumulatorki plus ladowarke, bo bateryjki szybko sie wyczerpuja ;] Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: golarka do ubrań- macie? 04.01.07, 00:39 nie mamale bardzo bym chciala :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_plomba Re: golarka do ubrań- macie? 04.01.07, 01:35 ja kiedyś kupiłam taką za 10 zł i była całkowicie do bani Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: golarka do ubrań- macie? 04.01.07, 15:56 mialam taka najzwyklejsza clatronic i bardzo szybko nozyki zrobily sie tepe. Odpowiedz Link Zgłoś
cudak_bozy Re: golarka do ubrań- macie? 04.01.07, 15:59 to chyba masz podrobe clatronica <lol> ja mam wlasnie clatronica za chyba 7,99 :) ogolilem juz wszystkie swetry i mechacace sie ubrania w domu. Zaczalem nawet golic zmechacone skarpety. Golarka ostra tak samo jak przy pierwszym uzyciu. Pewnie uzywac nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
vaguehue Re: golarka do ubrań- macie? 04.01.07, 03:25 mamy - taką malutką, dawno temu kupioną niedrogo - napis się starł, więc nawet nie wiem, co soba reprezentuje - grunt, że dzielnie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
winka25 Re: golarka do ubrań- macie? 04.01.07, 10:02 Ja mam golarkę clatronica kupioną w Media Markcie za 9 zł.Jestem nią po prostu zachwycona.Ogoliłam nią już kilka ciuchów, co dało rewelecyjny efekt i to na tych samych baterich.Szczerze ja polecam.Koszt niewielki, a naprawde się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: golarka do ubrań- macie? 04.01.07, 11:09 ja też mam taką z super marketu za parę groszy i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: golarka do ubrań- macie? 04.01.07, 15:43 mam, bardzo przydatna rzecz;) ale zakupiłam na allegro;) Odpowiedz Link Zgłoś
elka116 Re: golarka do ubrań- macie? 04.01.07, 16:53 tez mam jakas niezbyt droga i juz dlugo sluzy i to badrzo dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
agata-gata Re: golarka do ubrań- macie? 04.01.07, 23:20 a jaka kupilas na allegro? od kogo? jest taki wybor, ze niewiadomo ktora lepsza. na razie rozejrze sie jednak po sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: golarka do ubrań- macie? 04.01.07, 19:34 mam kupilam w jakims hipermarkecie za 10zł Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: golarka do ubrań- macie? 04.01.07, 21:27 Ja mam taka małą ( firma solac ) kupioną 7 lat temu i byłam z niej zadowolona do momentu kiedy nie kupiłam mamie na prezent dużej golarki za ok 50 zł. ( niestety nie pamiętam marki ). Bez porównania! Maszyna ma "moc"! Goliłam nią sweterek i zajeło mi to 10 min. Moją męczyła bym się pewnie z pół godziny. Efekty są porównywalne ( moja ma pewnie stepione nożyki po tylu latach ). Odpowiedz Link Zgłoś