fraulein 05.01.07, 12:22 widzialam kilka ciekawych par na portalu internetowym, czy ktos zna te buty? czy wart kupic? co o nich myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: buty NAZO NAZO 05.01.07, 12:26 tez mi sie pododbaja szczegolnie te "chodaki" www.glany.pl/go/_info/?id=738 Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: buty NAZO NAZO 05.01.07, 14:05 też mialam chrapke na buty w tymsklepie. jednak zrezygnowąłam z zakupu, gdy nie mogłam się doczekac odpowiedzi na ponawiane maile (pytania dot. butów - dlugośc wkładki). W realu nie udąlo mi się znaleźc sklepu nazo Nazo Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: buty NAZO NAZO 05.01.07, 15:10 JA kupiłąm buty Nazo w Zebrze. Co prawda miałam inny model(w linku jest po lewej stronie, w promocji), ale..po 2 dniach zaniosłam buty do reklamacji. Część gumowa podeszwy była krótsza od całego buta - po jednym spacerze miałam już dziurę na pięcie. Ale były niesamowicie wygodne.... W tym modelu bałabym się poobijania materiału zakrywającego platformę. Odpowiedz Link Zgłoś