tralalumpek 15.01.07, 22:26 ponoc idolka wielu forumek zawita na balu w wiedniu, wychodze z zalozenia ze fanki przyjada za nia do wiednia zeby podpatrzec co panna nosi .... badz nie , pod krynolina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keepersmaid Re: bal w operze 15.01.07, 23:32 A moze po nazwisku, nie haslami, dla tych co sie idolkami nie przejmuja? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: bal w operze 15.01.07, 23:50 tralalumpek napisała: > ponoc idolka wielu forumek zawita na balu zawita na bal a w czym dzieło? eee, krynoliną? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: bal w operze 16.01.07, 00:04 czy Ty przypadkiem nie pracujesz dla jakiegos tajnego rzadowego biura?bo szyfrujesz tak,ze nawet jakby czlowiek chcial to i tak nie zrozumie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: bal w operze 16.01.07, 10:23 tyrampku, czemu piszesz o sobie w trzeciej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: bal w operze 16.01.07, 10:29 Kayaha? z kilku wątków na jej temat wynika ,ze ma swoje fanki, ale moge mylić sie. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: bal w operze 16.01.07, 10:32 a moze masz racje, cos mie sie przypomina, ze "20lat temu" pracowala jako modelka w austrii Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: bal w operze 16.01.07, 10:42 daggy4 napisała: > a moze masz racje, cos mie sie przypomina, ze "20lat temu" pracowala jako > modelka w austrii jak to napisałeś to tez coś przypomina mi sie, jej ojciec chyba tam mieszka albo mieszkał...mam na mysli ojca Kayahi (sorry jesli ,źle odmieniłam jej imie) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: bal w operze 16.01.07, 10:48 ok, wiec napiszę, ż miałam na myśli ojca Kasi:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: bal w operze 16.01.07, 20:15 mozna napisac kayasi:) pracowala,mieszkala,ateraz jej ojciec tam mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: bal w operze 16.01.07, 23:16 maraiss napisała: > daggy4 napisała: > > > a moze masz racje, cos mNie sie przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: bal w operze 16.01.07, 11:10 No tak, stac ja na to spokojnie. Gorzej, ze nie bedzie sie tam umiala zachowac, biedactwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: bal w operze 16.01.07, 11:28 ona nie placi, ona jest zaproszona jako gwiazda wieczoru przez goscia ktory co roku zaprasza jakies ojawienie czyli paris 'sie sprzedala' na ten wieczor Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: bal w operze 16.01.07, 11:29 No tak, gwiazda wieczoru. Tym bardziej wspolczuje pozostalym gosciom:) Odpowiedz Link Zgłoś
taka.jedna.panna Re: bal w operze 10.02.07, 19:33 Zaprosił ją Lugner, co niektórzy śmieją się, że ślini się na jej widok... Między innymi właściciel centrum handlowego, budowlaniec, chyba inwestor… Był na tym balu z Sophią Loren, Pamelą Anderson,Geri Halliwel… Paris przybędzie na bal z rodzinką i znajomymi… być może na balu zjawia się również Britney Spears ( ostatnio przyjaciółeczka Paris). Do opery na bal przybywają osoby z najznamienitszych rodów… Walca tańczą córki z bogatych rodzin, których rodzice pragną pokazać je światu… Taka jest oficjalna wersja. Jak wiadomo – wszystko można kupić… Taka Paris na przykład, nie ma nic oprócz nazwiska, to właśnie dzięki niemu jest znana, i dzięki swojej fortunie, której nawet sama się nie dorobiła? Zapewne nie zna zna zasad dobrych manier, a na balu- niestety, nienaganne maniery, etykieta są obowiązkiem, obowiązkiem walcu zapewne tez się nie popisze, więc jak któraś powiedziała, Paris będzie machać rączką i się uśmiechać, ponieważ nic innego jej nie zostaje. Pyzatym będzie obserwowana, przecież to wielki „hit” przyjechał do Wiednia, na pewno pokaże się u Lugnera w centrum handlowym, więc zapewne zobaczymy ją na you tube (jeśli już jej tam nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: bal w operze 11.02.07, 08:55 Pamela na balu z nim ubrał się tak ładnie, że w tym dniu nawet miała klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: bal w operze 11.02.07, 08:56 Pamela ubrała się - nie miała to być żadna aluzja do jej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: bal w operze 16.01.07, 14:23 trzebaby wyslac kogos ;) na przeszpiegi z aparatem... mialybysmy tematy do dyskusji do samej wiosny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: bal w operze 16.01.07, 15:20 jeszcze nie jestem w tym wieku zebym tego typu bale musiala zaliczac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: bal w operze 16.01.07, 15:57 Paris Hilton to dla mnie nikt ciekawy, ale jakby nasz parisienne sie tam wybrala to bym ja bardzo chciala zobaczyc. Czy Ty tez bedziesz na tym balu tralalumpku? Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: bal w operze 16.01.07, 15:58 Oj sorry, nie widzialam, ze juz odpowiedzialas. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.gangstera Re: bal w operze 16.01.07, 20:13 Kiedy, ten bal? Może się faktycznie wybiorę z tym aparatem;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: A co ona będzie robić jako gwiazda wieczoru? 16.01.07, 23:27 to co zwykle czyli bedzie sie usmiechac i pomacha lapka Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A co ona będzie robić jako gwiazda wieczoru? 16.01.07, 23:31 tralalumpek napisała: > to co zwykle czyli bedzie sie usmiechac i pomacha lapka E to krótko trochę. Nie będzie śpiewać hihi? Odpowiedz Link Zgłoś
taka.jedna.panna Re: bal w operze 17.01.07, 17:11 > Kiedy, ten bal? Może się faktycznie wybiorę z tym aparatem;)))))))))))) Więc jedziesz za Hiltonką do Wiednia? Też jadę w tym czasie, ale szczerze mówiąc nie sądzę żebym na nią się natchnęła... A pod operą się czaić raczej nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
abcdee1 Re: bal w operze 17.01.07, 17:44 Bal w operze ma znaczenie prestizowe, zalicza go ten, kto chce sie pokazac w society, wiek nie ma znaczenia. Rozpoczyna sie od poloneza debiutantow (nowicjuszy w society - wiek pomaturalny), dostac sie tak naprawde nie jest trudno. Cena zawierajaca 2 noclegi w hotelu Radisson, wejsciowke i stolik jest od ca. 700- 1900 eur., wiec bez przesady. Sama wejsciowka kosztuje 215 eur/osobe, miejsce stojace 12 euro. Ceny stolikow lub loz sa kalkulowane oddzielnie. Sa rozne sale poboczne, wiec ceny stolikow beda rozne. A Hiltonka przyjezdza z rodzicami i przyjaciolkami, a koszty ponosi czesciowo producent Prosecco, dla ktorego Hiltonka bedzie robila maly marketing. Nie sadze by Hiltonka robila wielkie ekscesy na balu, jezeli to na wlasnych 26 urodzinach, ktore spedza w Austrii w Ischgl. Takiej Hiltonce to jeszcze za wszystko placa, niesprawiedliwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś