Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Victoria B.

20.01.07, 16:50
    czy ktoras z was wie jaka diete i cwiczenia stosuje V.B ze ma taka
    figure.kiedys nie byla taka powalajaca.. szczegolnie szczupltkie ma nogi i to
    mnie bardzo ciekawi ;)
    Obserwuj wątek
      • leyla_83 Re: Victoria B. 20.01.07, 16:54
        Wydaje mi się, że ta dieta nazywa się anoreksja:(
        • annie_laurie_starr Re: Victoria B. 20.01.07, 17:13
          Nic nie je tyko czasem cos przegryzie - moim zdaniem jest to postac tragiczna.
          Za pare lat bedzie na rynku ksiazka VB "Glodna przez 15 lat".
          • leyla_83 Re: Victoria B. 20.01.07, 17:31
            :))) dobre! Chociaz właściwie jest to prawdziwa tragedia...najgorsze jest to, że
            osoby cierpiące na to schorzenie potrafią się doskonale maskowac: mam na swoim
            kierunku dziewczyny będące pod straszną presją mody i obowiązujących kanonów-
            tzn. naprawdę bardzo chudziutkie- które są już...praktycznie łyse...:(
            niemożliwym jest bowiem aby przy wieloletnim utrzymywaniu stałej, bardzo niskiej
            masy ciała posiadać tak ładne, grube i zdrowe włosy jak Victoria...jestem na
            100% pewna, że jej włosy nie sa naturalne, a z naturalnych zostało naprawdę
            niewiele:(( poza tym napewno jest pod najlepszą, stałą opieką lekarską...więc
            raczej nic jej nie grozi...raczej.
      • cioccolato_bianco Re: Victoria B. 20.01.07, 18:02
        duuuzo cwiczen z prywatnym instuktorem + odrobina zielonych warzyw ;)
      • sabriel Re: Victoria B. 20.01.07, 18:02
        Sałata zapijana wodą mineralną :)))
        Przecież widać, że to anorektyczka.Że sama się tak krzywdzi to jej sprawa,ale że
        wiele dziewczyn uważa ją za szczupłą(a nie wychudzoną) i chce z niej brać
        przykład to już tragedia.
        • annie_laurie_starr Jane Fonda 20.01.07, 18:18
          Wlasnie czytam autobiografie Jane Fondy o tym jak sie katowala, dieta,
          rzyganiem, tabletkami, a potem kompulsywnymi cwiczeniami. Nie wiem, ale na
          moje oko, to Jane i tak zdrowiej wygladal nic Vic.

Jak jescze Victoria byla w Spice Girl to czytalam kiedys w jakims Vogue czy
          innym Allure, ze na caly dzien pozywienia przypadala wilka miska zielonego
          groszku.
          • miska_malcova Re: Jane Fonda 20.01.07, 19:48
            ona wygląda przeraźliwie chudo, naprawdę chcesz być takim szkieletem????
            • napolnoc Re: Jane Fonda 21.01.07, 00:36
              Ani diety nie stosuje (bo nic nie je ) ani cwiczen (bo brak miesni uniemozliwia
              jej to).

Tak btw to ja sie dziwie jak jej organizm zniosl te ciaze, przeciez anorektyczki
              nie moga miec dzieci, poza tym ciaza jest dosc obciazajaca zdrowy, silny kobiecy
              organizm, a co dopiero takiego szkieleta obciagnietego skora ??? Musieli ja
              niezle lekami pakowac, brrr.....
              • tequilkuk Re: Jane Fonda 22.01.07, 00:30
                napolnoc napisała:
                > Ani diety nie stosuje (bo nic nie je ) ani cwiczen (bo brak miesni uniemozliwia
                > jej to).

Ja tam sie nie znam ale te jej nogi wygladaja na umiesnione - na tle innych
                anorektycznych gwiazdek przynajmniej.

> Tak btw to ja sie dziwie jak jej organizm zniosl te ciaze,..

Tez mnie to zastanawia..
      • crunch4 Re: Victoria B. 21.01.07, 01:49
        Wyglada swietnie. Kosztuje ja to pewnie wielu wyrzeczen ,posilki warzywa i
        woda. Podobno ludzie ktorzy malo jedza zyja dluzej bo nie traca energi na
        trawienie.
      • crunch4 Re: Victoria B. 21.01.07, 03:43
        Sama jestes idiotka i sie tak nie bulwersuj. Skad wiesz ,ze ona umiera
        powiedziala ci? Ja tez jestem bardzo szczupla bo taka juz moja uroda i zdrowo
        sie odzywiam.Niestety nic na tym nie zaoszczedze poniewaz zrowa zywnosc jest
        drozsza. Tobie proponuje relaksujaco-uspakajajaca kapiel.
        • tequilkuk Re: Victoria B. 22.01.07, 00:25
          Tyle ze Victoria nie jest osoba AZ TAK szczupla z natury na co dowodem zdjecia z
          okresu Spice Girls :) Dla porowniania taka osoba jest IMHO Keira K.
          Za argumentem ze V. sie katuje przemawiaja do mnie jej ostatnie zdjecia - nie
          moge skojarzyc jednego na ktorym byla naprawde usmiechnieta.
      • kc_mc Re: Victoria B. 21.01.07, 03:59
        Dlaczego jak zawsze ktos jest szczuply to mowi sie ze choruje na anoreksje czy
        bulimie ? ja przez moich 24 przezytych lat wazylam 56 kg do wzrostu 177.
        Wszystko jadlam ( i jem ), tylko przemiana materii widocznie u mnie jest szybsza.
        Z podstawowki mam kolezanke ktora dziedzicznie jest tak chuda, ze ubiera 2 pary
        spodni naraz, aby nie wygladac az tak szczuplo, je za dwoch, okaz zdrowia itd.

Owszem, sa osoby ktore bedac szczuple po prostu choruja na anoreksje czy
        bulimie, ale pamietajcie ze nie wszystkie.
        Smiesza mnie wypowiedzi, ze nie stosuje zadnej diety itd, skad niby mozecie to
        wiedziec ?
        • kropisia Re: Victoria B. 21.01.07, 09:24
          A wygladasz tak szkieleciarsko jak Victoria?
        • tequilkuk Re: Victoria B. 22.01.07, 00:27
          > Owszem, sa osoby ktore bedac szczuple po prostu choruja na anoreksje czy
          > bulimie, ale pamietajcie ze nie wszystkie.

Pamietamy - sama znam takie osoby, nawet troche im zazdroszcze, chcialabym jesc
          jak kon i nie przejmowac sie waga :)

> Smiesza mnie wypowiedzi, ze nie stosuje zadnej diety itd, skad niby mozecie to
          > wiedziec ?
          Bo nie zawsze tak wygladala? Tak samo jak Nicole R.
          • tequilkuk Re: Victoria B. 22.01.07, 01:58

> > Smiesza mnie wypowiedzi, ze nie stosuje zadnej diety itd, skad niby mozec
            > ie to
            > > wiedziec ?
            > Bo nie zawsze tak wygladala? Tak samo jak Nicole R.

Zeby nie bylo niejasnosci: nie stosuje diety w sensie bo nie jedzienie to nie
            dieta. Zadna z diet ktore znam nie doprowadzi cie do takich rezultatow.
        • johanka79 Re: Victoria B. 22.01.07, 00:36
          no to jestes szczupła ale do anorektyczki to Ci daleko
      • gondra Re: Victoria B. 21.01.07, 10:28
        Nie wydaje mi się żeby Beckhamowa miała anoreksje - ona nie chudnie tylko od
        ładnych paru lat utrzyymuję tę samą wagę. Nie jest to jej naturalny typ figury,
        co wie każdy kto pamięta ja z czasów Spice Girls (kiedy to moim zdaniem
        wyglądała sto razy lepiej niż teraz, chodzi mi zarówno o figurę jak i o twarz).
        Po prostu kobieta wbiła sobie do głowy, że ważąc 40 kg przy 170 cm wzrostu
        wygląda najlepiej i ten dziwaczny pomysł realizuje, co przy jej majątku wcale
        niejest takie trudne. Mnie się ona nie podoba, nawet nie tyle ze względu na
        szczupłość, co ze względu na kościstość.
        Z chudzielców podoba mi się figura Nicole Richie (która, jak się popatrzy na
        zdjęcia, wcale nie jest takim szkieletem jakim się ją opisuje, tylko po prostu
        jest bardzo szczupła). Jest drobna, filigranowa, wygląda dziewczęco. A że to
        również nie dar natury, tylko efekt niejedzenia, to juz inna sprawa...
        • tequilkuk Re: Victoria B. 22.01.07, 01:24
          gondra napisała:

> Z chudzielców podoba mi się figura Nicole Richie (która, jak się popatrzy na
          > zdjęcia, wcale nie jest takim szkieletem jakim się ją opisuje, tylko po prostu
          > jest bardzo szczupła). Jest drobna, filigranowa, wygląda dziewczęco. A że to
          > również nie dar natury, tylko efekt niejedzenia, to juz inna sprawa...

Serio ? Lubie wrecz wole NR ale IMHO ostatnio wyglada naprawde zle, bardziej
          anorektycznie jesli to sie da oceniac w kategoriach bardziej/mniej.
          Zeby nie byc goloslownym: (zwroc uwage na rece)
          www.celebworld.org/images/4105.jpg
          www.celebworld.org/images/89303_hqcb_net_nicole_richie_02_122_572lo.jpg
          www.thesuperficial.com/images/2006/01/nicole_richie8.jpg
          Zdjecia naprawde drastyczne pominelam.
          A wygladala naprawde dobrze jakis czas temu:
          gallery.nicolerichie.nu/albums/events/billboard4/normal_007.jpg
          gallery.nicolerichie.nu/albums/events/foxemmy/normal_008.jpg
          gallery.nicolerichie.nu/albums/events/TCAFOX/normal_19.jpg
          • gondra Re: Victoria B. 22.01.07, 16:49
            No tak, Richie ma (miała?) momenty gdy wygląda kiepskawo, ale na ogół prezentuje
            się bardzo dobrze, IMHO. Na większości zdjeć podoba mi sie, chociaz jeśli chodzi
            np o twarz to nie jest to mój typ. Ale dziewczyna prezentuje się naprawdę
            wdzięcznie, a ciemne włosy jej służą.
      • ala1986 Re: Victoria B. 21.01.07, 14:42
        spiner.pl/2006/11/14/tajemnica-diety-viktorii-beckham/
        www.gumoweucho.pl/2006/06/27/dieta-victorii-beckham/
        www.polki.pl/?page=zycie_gwiazd_plotkiiploteczki_artykul&cmn_id=10001878
        www.pudelek.pl/artykul/1120
        • ala1986 Re: Victoria B. 21.01.07, 14:45
          www.pudelek.pl/artykul/1891/victoria_beckham_i_anoreksja/
          Wcale nie ma obsesji na punkcie wyglądu, a to niby co?
          www.egoisci.pl/534/victoria_obgadywala_j_lo/
          • elka116 Re: Victoria B. 21.01.07, 21:10
            nie chcialabym byc az taka chuda, wyglada koszmarnie:/
          • bambolina1 Re: Victoria B. 22.01.07, 13:17
            ahhahahahah

albo jestes taka naiwna albo ironizujesz!!

po pierwsze:wierz we wszystko co pisza!

po drugie:katie holmes przyjaciolka j.lo???!!!!

po trzecie:j.lo chce wspolpracowac z v.b. w zwiazku z nowa kolekcja bielizny...

po czwarte: po 7 butelkach???? to cud ze w ogole dala rade mowic!!

po piate:kiedys pisali ze ma zlote sedesy w domu!! pokazywala...nie ma
      • hanureku Re: Victoria B. 21.01.07, 22:03
        Znowu się pastwicie nad moją ukochaną Victorią ;-)
        Mimo wyglądu anorektyczki i innych odpałów, nie wiem co ta kobieta w sobie ma ale uwielbiam ją oglądać ;-)
      • wee_monstar Re: Victoria B. 21.01.07, 22:30
        Ja tez jestem ciekawa cudownej diety Victori.
        Ona ciagle taka szczupla a biust coraz wiekszy ;)
      • foamclene Re: Victoria B. 22.01.07, 00:28
        chudzinka z niej...
        znam oczywiscie szczuplejsze przypadki, ale sa dziewczyny trzciny :) wysokie i
        smukle u victorii mam wrazenie to "wysuszenie" nienaturalna ta chudosc...
        chyba bardziej podobalaby mi sie 5 kg ciezsza :)
        • aliennis Re: Victoria B. 22.01.07, 08:50
          Mam podobną , "szkieleciarska" jak tu ktoś napisał -figurę a jem jak
          przysłowiowy koń . Taka przemiana materii i tyle.Nie wiem co to dieta
          ,odchudzanie etc.
          Urodziłam zdrowe dziecko ,mimo ,że mam 10 kg niedowagi ,wieć darujcie sobie te
          teksty.
      • daggy4 Re: Victoria B. 22.01.07, 09:09
        jej dieta nazywa sie anoreksja post-ciazowa
      • jeriomina Re: Victoria B. 22.01.07, 12:29
        jeśli to kogoś interesuje, Beckhamowa ma 17,5 BMI.
        • aliennis Re: Victoria B. 22.01.07, 14:10
          A ja mam 17 -chuda i zdrowa.PP
          • n_nicky Re: Victoria B. 22.01.07, 22:59
            > A ja mam 17 -chuda i zdrowa.PP

problem w tym, że Victoria jest chuda i niezdrowa.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka