mala.robala 25.01.07, 14:34 Czapki, chustki, kapelusze, opaski? Coś jeszcze innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 14:42 mala.robala napisała: > Czapki, chustki, kapelusze, opaski? Coś jeszcze innego? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: nic n/t 25.01.07, 14:45 kaptur od plaszcza a w weekend czapke z daszkiem (zawsze mi przyklepuje wlosy do glowy wiec jak ide do pracy to nie moge jej zakladac :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 15:03 czapka z daszkiem i na nia kaptur... czasem beret ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 15:13 ja tez nic, nienawidze czapek Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 15:15 nic na czarną godzinę, gdy nadejdą wielkie mrozy, albo pojadę na narty to mam taką fikuśną czapeczkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
decembersnowdrop Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 15:18 Czapkę + ciepły kaptur, bo po 1 mam skłonności do chorowania, po 2 używam komunikacji miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 15:22 Czapkę. Którą mi niegdyś zrobiła babcia, bo w firmach szyjących czapki jakoś nie wiedzą, że niektórzy są uczuleni na akryl i wełnę. Jak przyjdą mrozy -20, to będę dodatkowo owijać głowę chustą arafatką, tak żeby wystawały tylko okulary słoneczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kadarkaa Kaptur 25.01.07, 15:45 Czapek nie cierpię. Obecność odpowiedniego kaptura jest u mnie podstawą wyboru zimowych okryć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 15:55 Kaptur bo pada śnieg. Jakby nie padało to czapkę i założyłabym inna kurtkę. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 16:01 czapkę szydełkową z wielkim kwieciszczem :) mam krótkie włosy,wrażliwe zatoki,kapturów nie lubię,czuję się jak koń w klapkach na oczach... Odpowiedz Link Zgłoś
by_niebo Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 16:08 nauszniki ! :) czapkę kaptur Odpowiedz Link Zgłoś
barbie26 Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 16:28 czapkę,ostatnio z pomponem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 16:31 kaptur od kurtki/płaszcza, czasem pod nim mam dużą czarną chustkę pełniącą jednocześnie rolę szalika. chyba sobie kupię 2 kapelusze - do wersji z czarną kurtką i z brązowym płaszczem Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 16:55 nic. chyba, że jestem zmuszona dłużej chodzić po mieście to czapkę albo kapelusz Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 17:32 Czapkę. Na minus 20 mam gruby kożuch, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 17:55 czapke z daszkiem albo kaptur albo nic. na zimowe mrozy mam ciepla uszatke, ale na razie jest za cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 18:01 dzisiaj ew. kaptur kozucha .... Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 19:32 kaszkiet, ostatnio polubiłam też opaski. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 19:38 zalezy co zakladam na wierzch - albo jeden z dwoch kaszkietow albo rozowa czapkę (plus taki sam szalik) z malą okrągłą ozdóbką. Ja w ogóle mogałbym nosic czapki caly rok, bo jest mi w nich dobrze (jak rzadko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 19:44 ja jestem nieczapkowa-wyglądam okropnie w czapkach,poza tym przy mojej obecnej fryzurze zadna czapka mi na glowe nie wejdzie.a nosze oprócz 160 warkoczyków syntetycznych-opaske z daszkiem kupiłam za 10 zl w cubusie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 20:29 kapelusz, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 20:35 czape z krolika. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 21:03 Welniany beret z antenka w kolorze czerwonym ;-) No ale dzis w Londynie bylo 4C wiec beret wystarcza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 21:09 Kaptur albo własnoręcznie zrobioną na drutach (luźną!) czapkę - czerwoną z kwiatkiem :) Niestety noszę okulary, więc czapki nie bardzo mi pasują, zwłaszcza takie z daszkiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 21:14 Opaskę, czasami przy większym wietfrze i mrozie zakładam kaptur. Nie cierpie czapek, beretów, kaszkietów i wszystkich innych nakryć głowy. Mam przetłuszczające się włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 21:21 kapelusze, kaszkiety, czapki tacie cienckei z kwieciem na boku Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 21:29 Kaszmirowe czapeczki antygwałty z Benettona ;) mam czarną i szarą... Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: spodnie z wysokim stanem 25.01.07, 21:45 tweedową czapkę bejsbolówkę, bo tradycyjne czapki powodują śmierć moich włosów ;/ a na to kaptur od kurtki i nawet jest mi ciepło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Co nosicie na głowie przy takiej pogodzie? 25.01.07, 21:47 nienawidze czapek ani wzszelkich nakryc glowy (z malymi czasowymi wyjatkami) wiec nie nosze nic. poza tym poruszam sie autem wiec nawet nie musze. chodze wrecz z rozpieta kurtka ;) [na trasie auto-budynek hehe] Odpowiedz Link Zgłoś