555k2 19.02.07, 14:06 Gdzie kupic podobna sukienkę lub tunikę(atłasową)? magda-schejbal.blog.onet.pl/1,0,0,album.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Gdzie kupić podobna sukienkę 19.02.07, 14:13 były w zarze chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
amelia42 Re: Gdzie kupić podobna sukienkę 19.02.07, 14:18 Tak, ten fason był w Zarze. Odpowiedz Link Zgłoś
tomer_ona ZARA - tunika 19.02.07, 14:57 Kupiłam ją w sobotę w Zarze. Z satysfakcją stwierdzam, że ja wyglądam w niej o niebo lepiej - jestem bardzo wysoka i szczupła, czyli mam odpowiednią sylwetkę do takich strojów. Ta Magda wygląda w niej okropnie, jakby ten zwiewny ciuszek "wbijał" ją w ziemię - Raaaany! Okropnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Do tomer_ona 19.02.07, 18:07 To znaczy ze " normalne " osoby, nie " szczuple, badz chude " maja zrezygnowac z takich Sukienek ? i nie wspomne z ilu jeszcze rzeczy bo najlepiej to wyglada na szczuplej sylwetce ? Odpowiedz Link Zgłoś
marishaa Re: sukienka- tunika 20.02.07, 14:31 Przeciez M. Schejbal jest szczupła i wygląda w tej sukience ok. Toomer_ona wrzuc swoje foto w tej kiecce, to może zmienie zdanie :P Odpowiedz Link Zgłoś