Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Modelka z pieprzykiem

21.02.07, 22:35
    jakos ona dla nie zawsze byla jakas taka..pospolita i przecietnej urody.fakt,
    ciało ok, ale jako modelka to nie powala mnie na kolana.
    Obserwuj wątek
      • olainbeijing Re: Modelka z pieprzykiem 26.03.07, 09:51
        akurat w przypadku Cindy, zgodze sie calkowicie z Lagerfeldem ;)
      • hazel_dobkins Re: Modelka z pieprzykiem 26.03.07, 14:22
        Hmm..Cindy jest z tej epoki modelek, gdzie modelki były ślicznymi kobietami..a
        teraz..w dużej mierze to era tzw. charakterystycznych.
        Z przyjemnościa wracam do tych czasów..z przyjemnościa ogladam teledyski
        G.Michaela "Freedom" : z pięknymi kobietami -modelkami Cindy Crawford, Naomi
        Campbell, Christy Turlington, Lindą Evangelistą (ta ostatnia jest moja faworytą
        i ta zdolność do metamorfoz..)oraz "Too funky", same ładne kobiety, a nie -
        charakterystyczne.
        • kate-gun Re: Modelka z pieprzykiem 26.03.07, 14:26
          "Crawford to klasyczna piękność; prawdziwa amerykańska dream girl". [KL]

to nie byl komplement ;)
      • clockwork.orange Re: Modelka z pieprzykiem 26.03.07, 14:44
        bardzo lubie te dawne modelki, ale fakt ze cindy jakos najmniej.
        choc piekna jest niesamowicie, nie zgodze sie ze przecietna, ze troche nudna to
        tak. a sylwetke ma po prostu posagowa.
        mnie sie zawsze najbardziej podobala naomi:)
        • kate-gun Re: Modelka z pieprzykiem 26.03.07, 15:01
          ja w dziecinstwie toczylam wojne na slowa z przyjaciolka o to, ktora jest
          ladnijsza, tj Cindy czy Claudia. ja wtedy podziwialam Claudie.

teraz widze jak czlowiek i jego gusta rozwiajaja sie z wiekiem. nie mam pojecia
          co ja w takiej Claudii widzialam, zwlaszcza gdy ogladam billboardy Monnari -
          widze twarz nieskazona mysla ;)))
      • justi54 Re: Modelka z pieprzykiem 26.03.07, 14:57
        To najpiękniejsza kobieta świata i niedościgniony ideał mojego pokolenia.
        • shava wogóle mi się nie podoba 26.03.07, 15:16
          może i nie jest brzydulą,ale ie mam wniej zupełnie nic co by mi się podobało.w
          30 min jestem w stanie znaleźć 10 ładiejszych dziewczyn.Skala 1-10- daje jej 4-
          • alessandra2 Re: wogóle mi się nie podoba 26.03.07, 17:20

> może i nie jest brzydulą,

buhehe
            • bodomlake Re: wogóle mi się nie podoba 26.03.07, 19:47
              Mi się ona w ogóle nie podoba.
              • vanillaice Re: wogóle mi się nie podoba 26.03.07, 20:20
                Ja w dzieciństwie byłam wielbicielką Lindy Evangelisty i Karen Mulder. Cindy
                też jest ładna, ale już dużo mniej. Najmniej z tych dawnych top modelek podoba
                mi się Claudia Shiffer.
                • olainbeijing Re: wogóle mi się nie podoba 27.03.07, 15:35
                • olainbeijing gdzie sie podzialy super modelki? 27.03.07, 15:40
                  a pamietacie jeszcze Yasmeen Ghauri, Helene Christensen, Tatjane Patitz czy
                  Stephanie Seymour? To byly pieknosci... Byla kiedys taka okolicznosciowa okladka
                  amerykanskiego Vogue'a z wszystkimi top modelkami lat 90-tych, wszystkie w
                  bialych koszulach i spodniach, na drabinie... mozna bylo sie zapatrzec :)
                  • annie_laurie_starr Re: gdzie sie podzialy super modelki? 27.03.07, 18:46
                    Ja akurat jestem z Crawford team i gdy bylam mlodsza to marzylam, by wygladac
                    jak ona.

Czy nie zalamuje Was styl pisania w tych artykulach o modzie?
                  • kate-gun Re: gdzie sie podzialy super modelki? 27.03.07, 18:59
                    pamietam jeszcze Carle Bruni i Elle McPherson...

Carla jakis czas temu zaczela spiewac i calkiem przyjemnie sie jej slucha
      • becikowe5 Re: Modelka z pieprzykiem 27.03.07, 18:56
        Cindy w zeszłym roku się przyznała do korzystania z usług chirurgów plastycznych
        od chwili gdy miała 30lat.

Karen Mulder po załamaniu nerwowym chyba w ogóle nie powróciła do showbiznesu.
        Do grona supermodelek dodać należy jeszcze Christy Turlington, Carlę Bruni,
        Nikki Taylor, Nadję Auermann.
        • myszka_333 Re: Modelka z pieprzykiem 27.03.07, 19:18
          jakoś nigdy nie mogłam się przekonać do Cindy.
          za to z uwielbieniem wpatrywałam się ( i nadal wpatruję) w zdjęcia Nadji Auermann.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka