tralalumpek 23.02.07, 23:30 bardzo mi sie podobaja, kolor fantastyczny img341.imageshack.us/img341/4497/buty1xq8.jpg mialam podobne czekoladowe, tez bym je mile widziala w garderobie swojej img235.imageshack.us/img235/3330/buty2nv6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karla.kiss Re: buty 23.02.07, 23:33 choo robi boskie buty!!!!!ja nie jestem przekonana co do tych złotych dodatków, ale zależy do czego je założyć oczywiście! te drugie piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: buty 23.02.07, 23:34 masz racje, to zloto mnie tez przeszkadza ale kolor mnie narkotyzuje Odpowiedz Link Zgłoś
karla.kiss Re: buty 23.02.07, 23:48 wiesz co, musisz sprawdzać nowe kolekcje firmy Venezia, bo widziałam kiedyś podobne buty w takim właśnie kolorze! mogą się trafić także w tym sezonie! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty 23.02.07, 23:59 ze mnie na stare lata robi sie milosniczka blyskotek :) nie przeszkadzaja mi zdobienia obuwia... moje ciagoty zawsze pod prad jak modny byly nawiazania do baroku to ja minimalizm wyznawalam... jak teraz zezon prostoty i minimum zdobien to mnie sie blyskotki marza :) wlasnie zamowilam "bazarowa bransoletke" z krysztlami swarovskiego wczesniej juz prezentowana na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty 23.02.07, 23:55 o paseczki czarne fajne... przymierzalam sie do namiastek ;) w aldo i zarze... strasznie lubie takie sandalki nieby sa ale ich nie ma ;) zielone piekne (nienadadza sie niestety na halluksy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty 24.02.07, 00:01 bierz! ja mam :( dlatego musze niektore fasony (bardzo odslaniajace palce) eliminowac... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: buty 24.02.07, 00:03 widzialam ostatnio nogi znajomej po operacji, halluksy zostaly bardzo ladnie pogonione po zabiegu ponoc niegrozna to operacja Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty 24.02.07, 00:06 ale ja mam takie koslawe stopy od urodzenia... :) nie nabyte... nie wiem czy cos takiego operuja boje sie tez bialych fartuchow ;) nawet po wypadku motocyklowym nie dala sie zabrac do szpitala, a zeby tak z wlasnej woli??? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: buty 24.02.07, 09:48 te zielone.... chyba nie moj kolor.... kompletnie jestem na feee czarne swietne Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: buty 24.02.07, 11:17 no nie wiem.....mnie się żadne nie podobają, jedynie cudny ten zielony kolor Odpowiedz Link Zgłoś
babsi.b Re: buty 24.02.07, 12:11 Obie pary sa bardzo ladne, ale nie wiem czy bylyby stabilne. Maja sosc wysokie i cienkie obcasy. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: buty 24.02.07, 14:04 zielone sa piekne :) te drugie nie podobaja mi sie, nie lubiego takiego splotu paseczkow Odpowiedz Link Zgłoś