hotally 27.02.07, 20:26 Znalazłam w necie. Brzydkie zaniedbane kobiety po zrobieniu: klikać na zdjęcia: www.eatliver.com/makeup/#null Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: przed i po ;] 27.02.07, 20:32 moze nie wszystkie.. ale w niektore zmiany nie wierze. albo skalpel albo photoshop Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: przed i po ;] 27.02.07, 20:37 w sumie twarz taka sama......... moze dobry stylista, tapeta zrobiły cud i efekt poprawiono w photoshopie Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: przed i po ;] 27.02.07, 20:38 Te zmienione kobiety mają zupelnie inną nielamusowatą pewnosc siebie przed aparatem. I promienieją- pierwszy raz pewnie widzą się piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: przed i po ;] 27.02.07, 23:42 ja mysle, ze w gre wchodzi wszystko w tych przypadkach. skalpel, photoshop, makijaz, pare zabiegow kosmetycznych, fryzjer, dentysta i oswietlenie moze jeszcze;) Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: przed i po ;] 27.02.07, 20:30 Nie wszystkie są brzydkie,raczej zaniedbane ,bez makijażu. Najbardziej spektakularne przemiany wg mnie przeszły posiadaczki okularów. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: przed i po ;] 27.02.07, 20:33 Jakoś trudno mi uwierzyć w takie przemiany:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: przed i po ;] 27.02.07, 20:31 juz myslalam, ze wrzucasz swoje fotki ... co z przemiana? poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: przed i po ;] 27.02.07, 20:34 Tak.... mam balejaz- jasne brązy z blondem. Disa tlumaczyła jak trzeba Mnie zrobic i co dla mnie znaczy brąz.... generalnie chciałam troche ciemniej, ale mam bardzo ładnie scięte włosy- grzywka krótsza niz zwykle. Moze jutro wrzuce fote ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: przed i po ;] 27.02.07, 20:47 nie ma brzydkich zaniedbanych kobiet, sa tylko rozne koncepcje piekna Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza to jest brzydka kobieta??? 27.02.07, 20:49 www.eatliver.com/makeup/6.jpg no nie rozśmieszajcie mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wuj_truj Re: to jest brzydka kobieta??? 28.02.07, 15:48 Też od razu w oczy mi się rzuciło, że całkiem fajna z niej babka. Do brzydul bym jej na pewno nie zaliczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: przed i po ;] 27.02.07, 20:50 ciekawa teoria ;] aczkolwiek nie popieram Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: przed i po ;] 27.02.07, 20:51 myślę ze photoshop tez byl tu używany ale jestem wstanie uwierzyć w te przemiany po obejrzeniu amerykańskiego programu o metamorfozach gdzie z naprawdę brzydkiej dziewczyny dzięki operacjom plastycznym,fryzurze i makijazowi zrobili pieknosc Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Re: przed i po ;] 27.02.07, 21:00 Niektorym to moze rzeczywiscie pomogl jeszcze dodatkowo chirurg..:-)) Ale dobry wizazysta plus fryzjer - moga czynic cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: przed i po ;] 27.02.07, 21:07 > Ale dobry wizazysta plus fryzjer - moga czynic cuda. moga czynic cuda w sensie dopasowania kogos do aktualnej wersji piekna, ale nie wiecej a za trzy lata wszyscy sie beda z takiego wygladu nabijac i krzyczec jaki to opciach Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: przed i po ;] 27.02.07, 21:13 A mnie sie wydaje, że część mogła być photoshopowana, a część nie. Te zmiany powalają: www.eatliver.com/makeup/3.jpg www.eatliver.com/makeup/15.jpg www.eatliver.com/makeup/18.jpg To na 100% photoshop: www.eatliver.com/makeup/19.jpg www.eatliver.com/makeup/20.jpg www.eatliver.com/makeup/21.jpg www.eatliver.com/makeup/22.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: przed i po ;] 27.02.07, 21:27 Czy tam jest napisane, że to zmiany po nałożeniu makijażu? Bo ja widzę, że niektóre (te najbrzydsze) miały zrobione operacje nosa m.in. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: przed i po ;] 27.02.07, 22:33 i ust, bo gorna warga trzy razy pelniejsza:) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze...Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: przed i po ;] 27.02.07, 21:46 a juz sie łudziłas ,ze zrobia ci makijaz i bedziesz piekna Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon no już tej... 27.02.07, 22:43 3, 15 i 20 to juz w ogóle jakaś extrema... Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 przed operacja i po 28.02.07, 06:20 Jakis czas temu ogladalam program ,nie pamietam nazwy w ktorym kobiety poddawaly sie operacjom plastycznym. Ostatnia kobieta brala w nim udzial. Odpowiedz Link Zgłoś
dibianka Re: przed i po ;] 28.02.07, 07:56 nie wiem, czy tylko po makijazu czy po operacjach, ale zmiany sa! Nr 3 zaczela wygladac jak kobieta i to niezla! Odpowiedz Link Zgłoś
lilek Re: przed i po ;] 28.02.07, 13:27 Niestety to nie tylko zasługa makijażu i pracy stylistów. Nie wiem czy we wszystkich przypadkach, ale jeśli chodzi o kobietę z pierwszego rzędu piąta od lewej (różówy podkoszulek,. zdjęcie z profilu) to pamiętam ją z programu ekstremalne metamorfozy na club zone. Zrobiona od stóp do głów przez cały sztab ludzi, w tym oczywiście głównie przez chirurgów. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: przed i po ;] 28.02.07, 19:37 Dziewczyny, obejrzalam zdjecia; a) kilka powalajacych zmian (1, 3, 15) b) wiekszosc "po" wyglada tak samo, jak "przed" (2, 6, 11) c) pare "po" wyglada gorzej (22) Notabene, pokazalam zdjecia swojemu facetowi, stwierdzil, ze nie widzi zadnej roznicy!!!!!!!!!!!!!!! "Ladne dziewczyny, tylko umalowane" powiedzial, ech, faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: przed i po ;] 28.02.07, 20:14 Wiesz, bo to nie sztuka zrobić złe zdjęcie - uwypuklające wszystkie wady, przebarwienia skóry, garbate nosy, podwójne podbródki pryszcze, odsłonięte ogromniaste czoło, zmarszczki, brzydkie tło Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: przed i po ;] 01.03.07, 02:13 zgadzam sie z Toba nessie w 100%. Wszyscy krzycza photoshop i photoshop. Ciekawe czy ktos uzywal tego programu do zrobienia twarzy... bo to wcale takie proste nie jest. Wiele z tych zdjec to po prostu zasluga dobrego fotografa- odpowiednie ustawienie swiatla i ustawienie modela+makijaz i fryzura moze zdzialac cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: przed i po ;] 28.02.07, 20:43 wow, najladniejsze dziewczyny teraz byly kiedys najbrzydszymi.... dwie rude, jedna w bialym t-shircie i okularnica u gory bija cala reszte oryginalna uroda Odpowiedz Link Zgłoś
balbina33 Re: przed i po ;] 01.03.07, 09:50 Tą są kobiety które przeszły extremalną metamorfozę, jest to taki sam program jak nasz polski Piękną być ( czy jak to tam się nazywało). Wszystkie przeszły przez ręce chirurgów, stylistów, fryzjerów, makijażystów. Program ten można oglądać na kanale Club zone. Niektóre z tych kobiet pamiętam właśnie z tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś