nerri 27.02.07, 21:52 Znacie jakieś fajne strony z torebkami...tak,żeby obejrzeć i kupić ewentualnie?Uwielbiam torebki i szukam czegoś ciekawego:)) Z góry dzięki za pomoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Torebki w necie? 27.02.07, 22:49 ja kupowalam tutaj :) www.saltandpepper.pl/i www.old-house.net/i www.kuferart.pl/index.php?p=produkt&id=317#i www.antypodymody.pl/vintage.php#cont a chcialabym jeszcze www.wylegarnia.pl/pictures/73354.jpg ale ktos mi sprzatnal z przed nosa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Torebki w necie? 27.02.07, 22:51 > www.saltandpepper.pl/ > www.old-house.net/ > www.kuferart.pl/index.php?p=produkt&id=317# > www.antypodymody.pl/vintage.php#cont > a chcialabym jeszcze > www.wylegarnia.pl/pictures/73354.jpg > ale ktos mi sprzatnal z przed nosa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
valerie Re: Torebki w necie? 28.02.07, 09:19 www.sklep.slon.pl skórzane, kolorowe, oryginalne, polskie Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Torebki w necie? 28.02.07, 11:15 Dzieki:)) Napewno zajrze z domu wieczorem:D Szukam czegoś ciekawego,oryginalnego i rzucającego się w oczy:)Ale pozytywnie a nie świecącego od badziewnych błyskotek:/ Odpowiedz Link Zgłoś