khasia 05.03.07, 17:50 o bon prix juz sie wiele dowiedzialam, przewaznie opinie sa na "nie" a jak jest z neckermannem?? dobre jakosciowo rzeczy?? jak z ta nieszczesna rozmiarowka?? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolitka84 Re: neckermann 05.03.07, 21:09 Neckermann jest ok! Chociaz z kazdym katalogiem jest coraz gorzej mam wrazenie. W aktualnym wydaniu mam wrazenie zaprezentowane ciuchy udaja oferte Bon Prix pod wzgledem cenowym! W moim katalogu sa jakies strony jak papier sniadaniowy - jakby je ktos tluszczem popackal (w kazdym razie nic nie widac). Jakosc katalogu taka sobie. Wazne ze ciuchy jakosciowo sa ok :0) A rozmiarowka jest zawyzona jak w innych katalogach - jesli chesz to zamow rozmiar mniejszy niz normalnie nosisz... Odpowiedz Link Zgłoś
khasia Re: neckermann 05.03.07, 21:17 a powiedz mi jak zamowic katalog?? bo ja wchodze na stronke, klikam zamow katalog, pozniej pokazuje mi sie osobne okno gdzie zaznaczam ktory chce, klikam dodaj do listy czy jakos tak i okno znika, wiec co dalej?? czy ten katalog jest w koszyku juz?? jak tak to co dalej zrobic?? z gory dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka84 Re: neckermann 05.03.07, 21:51 Hmmm... nie zamawialam przez internet! A sprobuj przez telefon. Od rana do wieczora mozna dzwonic... Odpowiedz Link Zgłoś
sub69 Re: neckermann 06.03.07, 10:03 jest juz w koszyku,pozniej wczodzisz w koszyk klikasz "dalej",wpisujesz swoje dane i znow klikasz "dalej" itd. Odpowiedz Link Zgłoś