gwiazdkaaa 11.03.07, 15:30 Gdzie dostane ładny czarne zakiet? Takie uniwersalny, zebym mogla go nosic zarowno do dzinsow jak i do sukienek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilivampire Re: czarny żakiet 11.03.07, 15:33 Słowo żakiet i nick gwiazdkaaa źle mi się kojarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: czarny żakiet 11.03.07, 15:38 lilivampire napisała: > Słowo żakiet i nick gwiazdkaaa źle mi się kojarzą... > Hahahahaha :D, też mam od tamtego momentu podobnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkaaa Re: Chodzi o Sylwiegwiazde darmową stylkistkę n/t 12.03.07, 12:27 dalej nie rozumiem. Co ja mam z nią wspolnego. Czy ktos moze mi odpowiedziec na moj post? Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: czarny żakiet 12.03.07, 13:00 w zeszłym roku wiosną kupiłam taki w tatuum, może w tym roku też znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: czarny żakiet 12.03.07, 14:58 Chodzi o takie dziewczatko - sylwia.gwiazda sie podpisuje , wpisz sobie w wyszukiwarke to bedziesz iwedziała o co chodzi ;] Odpowiedz Link Zgłoś