lunalovelight Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* :) 13.03.07, 07:53 dzisiaj: *brazowe, skorzane czolenka z okraglym noskiem i na wyoskim obcasie *rajtki 15 den w kolorze cappuccino ;) *sztruksowa spodnica (biodrowka) w kolorze gorzkiej czekolady, z zakladkami i bojowkowa kieszenia z boku, dlugosc do kolana * w w.w. kolorze dopasowany golf * w odcieniu nieco mniej gorzkiej czekolady zakieto-kurtka, b. cienka, dopasowana * torebka - nieduza, ze skory w w.w. dwoch odcieniach czekolady ;) * brazowe, skorzane rekawiczki, b. cienkie * okulary sloneczne (brazowe, a jakze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:00 :)) ja jeszcze nie wyszlam. pije kawe w ogromnym rozowym szlafroku :D Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:11 ja mam problem :) wyjsc musze :) mysle ze we wszytskim co nie wzbudzi sensacji bedzie mi za goraca ale jak nie wloze antygwaltow do butow bo beda sie stukac w glowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:12 ja sie stukam w glowe, ze sie tym przejmujesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:15 O! Jw :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:18 jakos ostatnio niepewnie sie czuje :) za malo cukru mam we krwi i przez ten niedobor kolatanie serca :) idac dalej irracjonalny lek przeklada sie na obizenie poczucia wlasnej wartosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:23 polecam szklanke wody z lyzeczka miodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:25 to bedzie mialo ze 200 cal????? toz moja cala dzienna racja zywieniowa :) z samego rana wyczerpac limit? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:30 Serce Ci kolacze? Kup magnefar B6. Ale nic innego w zastepstwie, kup wlasnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:31 jak znam zycie, to foam kolacze i kreci sie z powodu braku glukozy we krwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:31 z lyzeczka powiedzialam! lyzeczka miodu to ~35 kcal ;) (w 100g ~315kcal) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:32 Ja slodze fructoza. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:35 nie chodzi o slodzenie w ogole, tylko o drastyczny spadek _glukozy_ we krwi i zwiazane z tym kolatanie serca/zawroty glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:42 Rozumiem. To nie lepiej poslodzic sobie raz glukoza? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:47 lepiej w ogole odzywiac sie racjonalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 19:38 dobra dobra niby 35 a lej mi sie otworzy i pobiegne upitrasic czekolade na goraca z pomaranczami i bita smietana z brazowycm cukrem... potem zelki i ze dwa teatralne... chipsy z piwem i moze zasne... nic slodniego do mazurka kajmakowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:31 200 cal dziennie??? A co to za dieta? Sorry, ale odbilo Ci? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:32 dieta: schudnij szybko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:33 cioccolato_bianco napisała: > dieta: schudnij szybko ;) I zemdlej z oslabienia. Bez sensu. Masz szanse na efekt jojo. Odchudzac trzeba sie rozsadnie, to co robisz jest glupie. 1000 cal przez tydzien, pozniej 1500 cal-to rozumiem, ale 200 cal???? No prosze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:36 to nie ja, to foam ;) ja musze miec przynajmniej 300 kcal ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 10:42 Wiem, ze Foam :) Pisze to do niej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 11:12 a ja stosuję 2 dzień dietę south beach, którą mi poleciła jedna z forumek;)) i nie muszę przy niej liczyć kcal, ha!;P Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 19:41 ja okreslam na oko ;) jak cos mi bardzo samkuje wiem, ze tuczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Pani Czekoladowa Luna/ nie mylic z Ciocco :* 13.03.07, 19:40 przeciez to zarcik taki byl oko puszczam zwykle jadam 1000 cla :) dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Foam, zacznij w końcu jeść 13.03.07, 21:44 Możesz sobie jeść niskokalorycznie, ale chociaż 4 razy dziennie porządny talerz sałatki zjedz. 200 kcal???? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Foam, zacznij w końcu jeść 13.03.07, 22:06 dieta 200 kcal dziennie typu schudnij szybko przytyj jeszcze szybciej;) co za poroniony pomysl!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Foam, zacznij w końcu jeść 14.03.07, 12:28 to zart byl :) nikt nie przezyje na 200 cal to nawet nie kwestia efektu jojo to pewna smierc :) ja niestosuje diet okresowych.. zmienilam spoosb odzywiania calkowicie i dozywotnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Foam, zacznij w końcu jeść 14.03.07, 12:45 foamclene napisała: > ja niestosuje diet okresowych.. > zmienilam spoosb odzywiania calkowicie i dozywotnio :) > O! I to jest wlasciwe podejscie do zycia i diety w ogole :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 10:44 ja wyszłam z domu o 7.30 w turkusowych czólenkach z migdałowym noskiem kremowych rajstopach 60den zamaszystej grafiotwej spódnicy, turkusowym t-shircie, czarne bluzce na to, kurtce przejściowej szarej i w szaliku cienkim brudny turkus, oraz rękawiczki skórzane zmarzlam teraz konsumuję ogromną porcję śniadania i myślę, czy skoro tak mroźno, a wracac bede wieczorem czy się nie przebrać Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 10:48 ooo, zazdroszcze ci takich butow! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia25-82 Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 11:36 dzinsowe rybaczki na kanty ,do tego czarne rajstopy,czarne balerinki, i czarny sweterek z duzymi bufkami,do tego bezowy pasek i czarne korale,czarna torebka - duża i krótka kurteczka z paskiem w kratke Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 11:43 spódnica czarna z falbanami brązowe baleriny koszulka brudny róż z napisem i kwiatkiem wyszytym kurteczka dzinsowa szalik kremowo-brudnoróżowy torebka jasnobrązowa bez biżuterii Odpowiedz Link Zgłoś
awsr Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 12:57 - czarne bojowki - zielona bluzka - czarna krotka bluza na guziki - czrane trampki hd - czarna kurtka - pomaranczowe rekawiczki - kremowa duza torba na ramie - brazowe okulary przeciwslonecze -, ale to zadna nowosc bo nosze je caly rok. z domu wyszlam o 6, wroce o 21. w miedzy czasie zaliczylam juz inspekcje w terenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 13:23 szara sukienka do kolana szare melanzowe rajstopy 70 den czarne zamszowe szpilki plaszcz w jodelke (szaro-szarà- jasno szary i ciemno szary) lakierowany grubasny czarny pas do plaszcza czarna zamszowa torba czarne okulary z krysztalkami svarowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
trendy_lola Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 13:27 szara spódniczka z boku przewiązana kokardą czarne baletki plus czarne rajstopy ze srebrna nicia czarno szara bluzeczka do tego sznur perełek i zakiecik w kurzą stopkę i duza torba Odpowiedz Link Zgłoś
malaga22 Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 14:13 szara sportowa bluza kangurka, dlugi t-shirt granatowy, jensy rurki granatowe i sportowe buty szare Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 15:36 Dzis chyba jeszcze cieplej wiec: czarne szorty do polowy uda, na kant i z mankietem czekoladowobrazowe rajstopy 40 den czekoladowobrazowe baleriny z wycieciami (cholera wie jak to wytlumaczyc) czarny t-shirt czarny cienki sweterek na zamek czekoladowobrazowa sztruksowa marynarka torba, jasnobrazowa i niespecjalnie pasujaca, ale w pospiechu wpadla mi w rece jako pierwsza do ktorej sie zmiescil caly potrzebny mi dzisiaj kram Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 17:35 brązowe rurki w krate + zamszowe brązowe pantofle+ zdobiony matowy, skórzany pasek + beżowa bluzka z krótkim rękawem i dużym rozcięciem na dekolcie + wyblakłozielona marynarka w stylu militarnym :D no i tradycyjnie czerwone paznokcie na deser Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 18:15 - grafitowa sukienka do kolan z długim rękwem - czerwony króciutki żakiet rękaw 3/4 z paskiem w talii - rajstopy 15 den lyon - czerwone PIPTOŁY Odpowiedz Link Zgłoś
pieczyste Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 19:26 Standard: granatowe jeansy, czarny sweterek z dekoltem, czarne pólbuty, plaszczyk w bialo- czarną kratę, duża czarna torba i kolczyki kola;) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 19:35 Czarne mokasyny oliwkowo-zielone spodnie czarny golfik bez rekawow i czarny rozpinany sweterek kolczyki z zielonych i fioletowych szkielek, czarno-zielona gumka z kwiatkow na wlosach na ulice dochodzi klasyczna kurtka dzinsowa i vintage broszka z czarnych szkielek na kurtce czarny plecak i czarne RayBan Wayfarer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
threadless czyta ktos to wszystko?:) 13.03.07, 19:46 pewnie nie, ale dolacze sie i tak::) czarne polbuty typu oxfords czarne kryjace rajstopy kremowa bluzka z dlugim rekawem czarna halka wykonczona koronka noszona jak sukienka elastyczny czarny pasek z wielka 'zlota' klamra skorzana kortka pilotka niesmiertelny szal w pantere duza zamszowa torba Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 19:59 brązowe rurki, bladożólty t-shirt z czarnym nadrukiem, bolerko brązowe z kapturem, bezowe balerinki, najpierw duza pistacjowa torba (którą nosze do wszystkiego:)) ) a pozniej mala brązowa torebka Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 22:03 czarne szpilki grantowe rajstopy granatowa olowkowa spodnica biala koszulowa bluzka grantowe kolczyki w ksztalcie serca brudnorozowy szalik i czarna marynarka na droge;) czarna torebka Odpowiedz Link Zgłoś
evelinee Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 22:29 hihi ja dzisiaj: kurteczka (choć ją po 12 zdjęłam bo było suuuuuuper gorąco), pólbuty, rajstopki, sukienka brązowa, bluzka też brazowa + oczywiscie torebka a w niej telefon komórkowy, jaki kolor? oczywiście brazowy z promocji plusa koloropeutyka hehe widać było, że duzo ludzi poczuło wiosne, narazie pogoda superm oby sie utrzymala taka jak najdłużej:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onlynana Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 13.03.07, 22:44 czarne balerinki ciemnogranatowe rurki bialo czarny sweterek w paski nalozony na czarny t-shirt duza ruda torba Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 14.03.07, 09:52 dziś mam dzień wolny, więc spędzę do na powietrzu, zaraz wychodzę w : czarnych baletakc, turkusowych skarpetkach jasnych jeansach czarnym grubym golfie ciemnoturkusowym grubym żakiecie- szaliku pewnie tym, co wczoraj dużą torbę na książki biorę i na prowiant mam nadzieję, że nie zmarznę Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 14.03.07, 12:16 jeansowa prosta spódnica za kolana sweterek brązowy z dosyć dużym dekoltem w "serek" i rękawem 3/4 cienki jedwabny szalik w panterkę rajstopy w panterke :)))) mój ostatni zakup dłuuuugo szukany brązowy trencz z paskiem również w panterkę duże okulary przeciwsłoneczne jasno brązowe buty - czółenka czy jak to nazwać jasno brązowa torba wyglądam świetnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 14.03.07, 13:44 zamszowe czółenka na wysokim obcasie dzinsy rybaczki czarny kopertowy sweter skórzana krótka marynarka czarna duża zamszowa torba Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 14.03.07, 13:47 ciemne dzinsy, czerwony gładki t-shirt, bezowa kurtka/żakiet sztruksowa ze stójką, czerwone balerinki na grzybku Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 14.03.07, 13:57 szorty 10 cm przed kolano z mankietami i kokarda w pasie (szrty i kokarda khaki) koszula khaki z rekawem do lokcia a na to czarny,swetrowy golf z krotkim rekawem czarne kryjace rajstory +zielone zamszowe szpilki czarna krotka kurtka skorzana ze stojka+ czarna torba Odpowiedz Link Zgłoś
onlynana Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 14.03.07, 17:34 srebrne ale nie blyszczace sie balerinki(jak ktos ma dobra pamiec,to w zarze takie byly w sezonie jesien/zima) czarne rurki szary sweterek w serek czarny wiosenny trencz czerwona torba typu banan siwe duze kolczyki na wlosach cienka czarna opaska(jak gimnazjalistka,ale co tam..nie zrezygnuje calkowicie z tego dodatku tylko dlatego, ze zrobil sie az tak popularny) Odpowiedz Link Zgłoś
onlynana Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 14.03.07, 17:36 aa zapomnialam dodac,ze trencz podszyty jest panterka:D Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 14.03.07, 17:41 Jasnobezowe mokasyny zamszowe Jasnobezowe szerokie spodnie Brazowy t-shirt z rekawem 3/4 Sweter ecru welniany rozpinany Pashmina duza, gladka, jasna kawa z mlekiem Kolczyki srebrne z bursztynem, 3 rozne drewniane bransoletki (kolka) do lapki torba jasnobrazowa vintage (wyglada jak pomniejszona teczka na dokumenty) i na pyszczek RayBan Wayfarer zolwiowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 14.03.07, 19:44 A ja zarzucilam sibie nowiuteńki plaszcz zakupiony w mexx-ie...cudo! Spłukałam się trochę, ale było warto. Odpowiedz Link Zgłoś
laccrimosa Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 14.03.07, 19:59 1.Granatowa,rozkloszowana spódnica za kolano 2.Czarna bluzka,na to czerwone bolero w czarne groszki 3.czerwone rajstopy 4.szare oficerki Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 15.03.07, 12:39 Cos mnie opadlo na te mokasyny... Dzisiaj: granatowe mokasyny ciemne levisy boot cut koszula w cienkie biale i granatowe paski granatowy rozpinany sweter duzy jedwabny szal atramentowy w maziaje tie'n'dye fuksja/zielone/zolte srebrne kolczyki z kamieniem ksiezycowym i 2 srebrne pierscionki (z biala perla i z lapis-lazuli) do tego blekitna duza torba Estpack na ukos i blekitne lustrzane lennonki Odpowiedz Link Zgłoś
tukanka Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 15.03.07, 10:27 ehh calkiem zwyczajnie:) brazowe sztruksy, brazaowe adidasy i szara sportowa bluzka.. ni i oczywiscie kurtka w stylu wojskowym calkiem na luzie i do szkoly:) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 15.03.07, 11:24 * czarna asymetryczna ołówkowa spódnica * czarna bluzka z cieniutkiej bawełny z dużym dekoltem * mała kurteczka z ciemnego jeansu przepasana czarnym szerokim pasem ze skóry * ciemnoszare, melanżowe rajstopy * czarne czółenka (nie piptoły:) na 11 cm obcasie Obcasy mnie zabijają:) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 15.03.07, 11:36 krotkie dzinsy, czarna bluzka w biale mazaje, czarne oficerki, kremowa krotka skora, srebrna torba Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: jak wyszłyście dziś ubrane?(po raz 3- 3?) 15.03.07, 12:11 - dżinsowa mini (ale taka umiarkowana, a nie szerokości plastra) - czarne rajtki w kabaretopodobne wzorki - czarne oficerki - czarny sweter z szerokim golfem i "dziurami z przodu" - stalowy pikowany płaszczyk z Zary - pikowana czarna torba Odpowiedz Link Zgłoś