konewka_dorotki 13.03.07, 21:57 ja jeszcze uwielbiam: www.adorevintage.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konewka_dorotki Re: Love Vintage 18.03.07, 19:21 znacie jeszcze jakies fajne strony tego typu? Odpowiedz Link Zgłoś
vesna-matisse Re: Love Vintage 18.03.07, 22:15 Na tej stronie jest genialna żółta sukienka... cudo :) I jak na złość już sprzedana ech... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
m4gda www.moda.bazarek.pl 29.06.07, 00:10 Z wymienionych najbardziej pzrypadl mi do gustu ae vintagestore A z niewymienionych lubie www.moda.bazarek.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Love Vintage 29.06.07, 00:20 Ja regularnie odwiedzam: www.manele.pl/ www.vintageshop.pl/ www.aevintagestore.com/ www.decobazaar.com/decobazaar_vintage.php/ vintagedoll.pl/ Ale i tak najfajniejsze ciuchy mam z tradycyjnych lumpeksów. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinutek Re: Love Vintage 22.10.09, 22:03 Polecam duży wybór torebek vintage: www.agatstyle.pl www.sklepvintage.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: Love Vintage 29.06.07, 21:42 tez uwielbiam strone adorevintage.com :) maja naprawde rzeczy z klasa :) a co do vintage, to ja osobiscie uwazam, ze slicznie wyglada ubiór jak zgra sie jedną rzecz vintage z nowymi rzeczami, bo tylko vintage od stop do glow, to juz za duzo dobrego :) chociaz na zdjecia z wystylizowanymi tylko w vintage modelkami to lubie sobie popatrzec, tak dla odmiany :) Odpowiedz Link Zgłoś
redflower Re: Love Vintage 06.07.07, 23:52 często kupujecie w internecie ciuszki vintage? a jak z dostawami ze sklepu adorevintage.com? bez problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Love Vintage 07.07.07, 00:17 jak ktos przypadkiem bedzie w Dublinie to prosze zajrzec do Jenny Vander.Cudny sklep, same oryginaly zadnego wzorowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Love Vintage 13.08.07, 20:01 Przed chwilą odkryłam dzięki Shavie i muszę się podzielić: www.assembleage.com/ Naprawdę fajny i tani sklepik w sam raz dla vintageżerców :D Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Love Vintage 13.08.07, 22:32 Errata: Sklepik poleciła mi oczywiście dobra kobieta Escritora :) Ale jestem dziś zakręcona... Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: Love Vintage 13.08.07, 20:15 rzeczy vintage to zawsze uzywane, czy moga byc nowe na stary styl? Odpowiedz Link Zgłoś
boogiegirl Love Vintage 21.03.08, 21:32 upłynniam gotówke i nie żałuję:) prawdziwy vintage, nie ciuchy nowe z transzy tylko nomenklarutą spójne, odnajdueję wpiosujęc po prostu "vintage" na allego - tam znajdzie sie pasjonatów stylu!!!bankrut Odpowiedz Link Zgłoś
srubens1 Love Vintage 19.07.09, 19:10 ja polecam też nową stronkę: www.retrofuturo.pl -boskie sukienki i koszule z bufiastymi rękawami, b. duży wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
sperspearmatox [...] 18.09.09, 13:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j.z.marchewkowa Re: Love Vintage 18.09.09, 17:36 A ja na poszukiwania tego typu ubrań zwykle wybieram się na Allegro - gdzie jest znacznie taniej. Równie dobrym miejsce są targi staroci, choć tam sprzedawcy zorientowali się już, że nadeszła moda na stare ubrania i podnieśli swoje ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
justynak7 [...] 10.10.09, 00:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś