marghot 18.03.07, 08:32 W sieci widziałam kolekcję tej firmy - jak dl amnie rewelacja :) www.schumacher.to/dt/index.html Z tego co zdążyłam się zorientować mają swój sklep w Starym Browarze, Poznań. Orientujecie się może jak przedstawiają się ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: SCHumacher 19.03.07, 14:19 czy poznański butik jest jedynym w Polsce? a może tak drogie ma ciuchy, że nikt z forumtam nie kupuje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grosellina Re: SCHumacher 19.03.07, 14:32 W Warszawie też jest butik. Rzeczy tej firmy są czasem prezentowane w Pani . Przykładowe ceny np. sweter 600 zł , inny 1200 zł (nie pamiętam co do grosza;-). Paski od kilkuset zł do ponad 1000. Jakość bardzo dobra. Mam sweter (nawet dziś na sobie;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: SCHumacher 19.03.07, 14:36 Dziękuję Ci bardzo za informację. Dla mnie raczej drogi w takim razie; ale może na przeczny warto się zaczaić :) Odpowiedz Link Zgłoś
grosellina Re: SCHumacher 19.03.07, 14:47 Poszukaj w takim razie w internecie. Ja sobie chyba kupię jakiś kolorowy pasek schumacher przez internet właśnie. Będę przeglądać oferty niemieckich sklepów internetowych. Sądzę, że ceny mogą być nieco bardziej przystępne. A na przeceny...zawsze warto się przyczaić;-) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś