Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Relacja z H&M - Madonna

22.03.07, 10:58
    Właśnie miałam okazję obejrzec nową kolekcję...
    Sławna kiecka wygląda jak psu z gardła wyciągnięta i niestety nadaja się
    wyłącznie do noszenia jako ekskluzywnty szlafrok.
    Jakość ciuchów bardzo średnia.
    Jedyne rzeczy jakie mi sie podobały to czarny "skórzany" płaszcz i czarna
    torebka, ale jak na swoje ceny, to zbyt tandetne materiały.
    Znowu rozczarowanie.

Z gadżetów - fajne paski i okulary...
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 11:01
        a tlumy sa?
        • papryczka_ag Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 11:25
          W centrum trzy panienki stały. Sklep prawie cały pusty. Wszystko jest w ilości
          klilku sztuk.
          • cioccolato_bianco Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 11:36
            ja tez plaszcz widzialam w necie, fajnie wyglada, ale 800 pln za plaszcz z h&m
            to ja nie wiem czy warto. chociaz dobrze wyprawiona ta skora i lekka?
            • papryczka_ag Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 11:53
              W zasadzie lekka, ale dla mnie taka skóra to badziew :(
              • cioccolato_bianco Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 12:00
                no to szkoda kasy. zreszta i tak nie zamierzalam kupowac ;)
            • michalinna2 Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 11:57
              Płaszcz wygląda całkiem całkiem tylko czy H&M jest wart 800zł. W sumie jek na
              skurzany płaszcz to nie wiele
      • magdaksp Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 11:23
        dzis bedew centrum to zajrze tak zciekawosci:)
        • littlefrog Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 11:24
          o, wczoraj byłam i nic jak zwykle nie zauważyłam!
          • papryczka_ag Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 11:25
            Bo dzis weszło :)
            • cioccolato_bianco Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 11:36
              ja moze wieczorem zobacze, a jak nie to jutro.
              • foamclene Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 17:13
                ja bylam rano w centrum potem w zlotych tarasach o 15 miala byc jeszcze dostawa
                wiec wieczorem bedzie wiecej
                mowia ze sukcesywnie ciuszki beda docieraly do sklepow czyli to nie koniec
                nie bedzie pewnie problemu z rozmairowka
                zainteresowanie zadne ta kolekcja z tego co widzialam dzisiaj :)
                szpilki satynowe miali tylko w zlotych tarasach jak na razie
                w centrum tylko lakiery widzialam
            • littlefrog Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 11:56
              aaaa :)
      • beesok Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 11:56
        akurat jestem w Krakowie wiec zajrzalam do H&M w galerii krakowskiej..niby
        pusto ale juz niektorych ciuchow nie bylo (czytaj suknia - szlafrok :) a moze
        po prostu nie dowiezli calej kolekcji?
        Szczerze mowiac to co zwykle w H&M - tandeta tylko troche "drozsza", zadne M tu
        nie pomoze :)
      • sztuka_konwersacji Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 12:03
        To bylo do przewidzenia.
        • foerster Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 13:36
          tylko bluzka koszulowa byla calkiem normalna i w przystepnej cenie. Szaliczek i
          czarne szerokie spodnie. Mialam ochote na bluzke z jedwabiu, ale nie bylo juz
          mojego rozmiaru.
          Ogolnie tak jak zywkle, wszystko ladne na zdjeciach.
      • foamclene Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 17:10
        to ja tez relacjonuje subiektywnie zanim przeczytam co napisalyscie zeby nie
        ulec sugestii :)

wykonanie jak dla mnie super, piekne takniny swietnie skrojone ukladaja sie
        bosko (na mnie nie czesto cos lezy jak ulal)
        piekne plaszcze jasne skorzany sliczny... sukienki tez bardzo fajne
        piekne apaszki
        sziplki sandalki na szpilce z satyny bardzo bardzo wysokie nawet jak dla mnie
        ale niestety wyciete tak ze moje halluksy szly w inna strone ;) niz czubek
        buta :) lakierowanych butow nie mierzylam
        najbardziej przypadl mi do gusty kombinezona na suwak gdyby nie te nbrylanciki
        penie bym go kupila bo moja pupa juz dawno nie wygladala w niczym tak zgrabnie

:) nic nie kupilam :) jakos od poczatku nic dla siebie tam nie widzialm ani
        kolory ani fasony
        wlascicwie nic poza kombinezonem nie bylo w moich klimatach :)
        uwazam jednak ze jakos super i wyjatkowo tanio- ciuchy lepsze a w normalnych
        cenach hamowych
        kupilam sobie tylko stary ;) zielony kombinezon z innej linii na ktory od dawna
        miala ochote
        a lakierowane torebi siwetne ale zamowilam sobie z vintage shop wiec nie bede
        dublowac :)
        • sztuka_konwersacji Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 17:23
          Aha
          W takim razie....ktos tu klamie ;))))
          • foamclene Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 17:33
            ja uwazam ze jest naprawde niezle z jakoscia w stosunku do ceny
            plaszczyk 299 zl kombinezon 159 (moj zielony 119 a duzo gorszej jakosci ale
            design bardziej mi odpowiadal :)

moze jak w jakims wyjatkowo dobrym humorze dzis bylam :) ze mi sie tak wszytsko
            podobalo :)
            • sztuka_konwersacji Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 17:34
              A ta czarna olowkowa spodnice zalinkowana nizej (za 159 zl) widzialas? Jutro
              chyba sie po nia wybiore, choc droga diabelsko jak na H&M.
              • foamclene Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 17:40
                kurcze nie zwociulam uwagi albo nie bylo o 15 mieli doswiesc kolejny towar
                ale na podstwaiwe tego co wiedzialm moge powiedziec ze to nie sa wysokie
                jezlei bedzie lezala tak jak moj kombinezon ktory mierzylam to warta jest 159
                zl a nawet wiecej :)
          • magdaksp Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 17:50
            albo ktos baardzo nie lubi hm:)
            • papryczka_ag Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 19:55
              :))
              Ja sie jakiś czas temu przekonałam do H&M i od czasu do czasu zdarza mi się cos
              kupić. Ale ta kolekcja to dla mnie porażka.
              Pseudogustowność tam króluje.
              • foamclene Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 20:08
                mnie tez nie odpowiada klimat disko :) z lat 70 tych
                v&r bradziej mi sie podobali ale jakosc uwazam za lepsza i jest taniej :)
      • martusia67 Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 17:16
        a widzialyscie ta spodnice? www.cogdziezaile.pl/index.php?p=2008 bo
        jestem bardzo jej ciekawa.
        • sztuka_konwersacji Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 17:24
          O kurcze, ale zaje.... spodnica!! takiej szukam. Ale droga jak na H&M.
          • martusia67 Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 18:59
            sztuka_konwersacji napisała:

> O kurcze, ale zaje.... spodnica!! takiej szukam. Ale droga jak na H&M.

:) Mi tez sie bardzo podoba :D

• nokia013 Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 22:24
          super! musze ją miec :D
        • foamclene spodnica 23.03.07, 12:07
          100% welna cieniusienka
          w letnim wydaniu na podszewce
          opieknie lezy przymierzalam rozm 36
          specjalnie sparwdzilam dla Ciebie dzis rano :)
      • foamclene na temt innej kolekcji SONY :) 22.03.07, 17:46
        dzis od 24 jest przedsprzedaz przedpremierowa nowej konsoli PS3 sonego
        jutro premiera w sklepach
        ni etylko konsola do gry ale takze naped blue ray
        moze sluzyc takze do korzystania z netu ma takze dysk do zgrywania danych :)
        chlopy tez maja sie o co bic :)

ciekawy tydzien
        • magdaksp Re: na temt innej kolekcji SONY :) 22.03.07, 18:29
          a juz jutro w sklepach plyta unplugged z koncertem kayci w łodzi:)
      • inaa1 Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 18:06
        gdyby nie plakaty z Madonną to bym w ogóle tej kolekcji w Galerii Krakowskiej
        nie zauważyła ;-)
        fajnie to te ubrania tylko w reklamie wyglądają. nic specjalnego. no, może za
        wyjątkiem tej ołówkowej spodnicy. która była tylko jedna i to na manekinie ;-)
        nie są warte swojej ceny.
        • ex.pertka Re: 22.03.07, 20:24
          Trzaba nie dac sie zwiesc pozorom,bo cos fajne bo Madonna reklamuje.Wiadomo,ze
          H&M to glownie badziewie.A Madonna tak reklamuje bo niezla kase z reklamy ma.I
          wciska chlam.
          • foamclene Re: 22.03.07, 21:53
            mnie siewydaje, ze to racezj sa ciekawostkidla kolekcjonerek :)
            fajnie miec kilka ciuszkow z kazdej z kolekcji "wiekich" dlka h&m
            zaluje zenie kupilam nic v&r i stelli
            a jutro chyba wroce po ten czarny kombinezon dla samego faktu posiadania
            :) bo z tymi brylantami chybanie znajde okazji

nikt nie sadzi po pozorach tej kolekcji :) jak widac konfrontacja z
            wyobrazeniami wypada roznie... ja nie spodziewalam sie wiele i jestem
            pozytywnie zaskoczona :) i te ciuchy nijak sie maja do wiekszosci z hm produkcji
            sa zwyczajnie ze szlachetniejszych tkanin i lepiej skrojone
            pieknie leza :)
            • sztuka_konwersacji Re: 23.03.07, 15:58
              To prawda, z wyjatkiem kilku sukienek ze sztucznego baziewia-ciuchy sa extra :)
              • foamclene Re: 23.03.07, 20:57
                te lejacemarszczone faktycznie jakis poliester :) czy inny czort
                nie wytrzymalam i pojechalam dzis po kombinezon :)
                nie wystarczylo mi na te piekna spodniczke olowkowa bo splukalam sie wczoraj w
                ale wroce po nia jak bedzie jeszcze :)
      • pieczyste Re: Relacja z H&M - Madonna 22.03.07, 21:36
        He, z waszych realcji widzę, że nic nie stracilam nie wybierając się dziś do
        H&M. Oglądam tę kolekcję w necie, i ceny jak na H&M zdecydowanie za wysokie. A
        też i nic specjalnego nie ma.
      • foamclene Re: Relacja z H&M - Madonna 23.03.07, 02:29
        bylam w nocy w wawie specjalnie pojechlam pod hm i powiem Wam ze czarne satyny
        wygladaja bosko w mroku :) a kombinezon cudnie zaluje ze nie kupilam :)
        na imprezke sie nada
        • black_magic_women Re: Relacja z H&M - Madonna 23.03.07, 13:08
          A mnie sie ta kolekcja/przynajmniej w necie podoba/,dobrze,ze u mnie HM bedzie
          dopiero w maju;)
      • sztuka_konwersacji kupiłam 23.03.07, 15:57
        Spodnice olowkowa, czarna cienka welna, na podszewce, lezy super, material bdb
        gatunkowo (az dziwne)
        Trencz ecru, nie jestem do niego w 100% przekonana ze wzgl na kolor i lekki
        polysk oraz metalowe haczki przy szyi. jesli go sobie zostawie, to na pewno je
        wypruje.
        • sztuka_konwersacji trencz 23.03.07, 15:59
          aha, a propos trencza, nie jestem przekonana co do rekawow, w ramionach jakby
          lekko bufkowate, po co to? Niby klasyczny fason, a rekawy jakby z bufkami. I
          teraz mysle....
          • black_magic_women Re: trencz 23.03.07, 16:13

> Niby klasyczny fason, a rekawy jakby z bufkami. I
            > teraz mysle....

To taka aktualizacja klasyki.Ja mam klasyczny trencz,taki jak byl 20 lat temui
            moze byc,za 20 nastepnych,Ty masz AD 2007,z charakterystycznymi dla tego czasu
            bufkami
            • sztuka_konwersacji Re: trencz 23.03.07, 16:14
              Tak? No popatrz, nie wiedzialam :) Serio :)

tzn ze on nie bedzie przez te bufki niemodny za rok-dwa?
              • annie_laurie_starr Re: trencz 23.03.07, 17:07
                Bylam w Galerii Krakowskiej i podziwialam te szaty Madonny. Mierzylam dzisiaj
                kombinezon, ale wydladalam w nim dziwnie - nie moj styl. Te brylanciki daja mu
                taki styl "luksusuwy kicz". Spodnice i bluzki sa sliczne, ale drogie jak na H&M,
                a sukienki sa oblesne. Takie szmatki. Marynarki moga byc. Jest jeszcze
                niedroga bluzka koszulowa, bardzo ladna, ale nie mieli juz mojego rozmiaru.

Torebka, byla swietna, ale 399 - to ciut za duzo, tym bardziej, ze nie wygladala
                ta torba na skorzana.

Nie widzialam skorzanego plaszcza, widzialam kurki skorzane krotkie, bardzo
                ladne, ale wydawalo mi sie, ze sa za krotkie. Moze na osobe tak drobna jak
                Madonna...
                • sztuka_konwersacji Re: trencz 23.03.07, 17:14
                  Tez nie widzialam skorzanego plaszcza. Nie widzialam tez szerokiego,
                  lakierowanego pasa, ktos wie, czy jest on w ofercie? tan z reklamy spodnicy
                  olowkowej.
                • gsb & I have absolutely no regrets 23.03.07, 17:17
                  Jestem chlopakiem, kolekcje madonny widzialem tylko na bardzo ladnych
                  zdjeciach na przystankach... ale czytanie waszej dyskusji, Drogie Panie,
                  strasznie mnie rozbawilo. Super jestescie!
                • foamclene Re: trencz 24.03.07, 09:56
                  sluchaj te brylanciki to sa niezle przemyslane
                  tez mnie odstraszaly i nie kupilam do czasu kiedy nie zobaczylam gow nocy
                  tonocnby kombinezona na impreze :) w dyskotece ten suwak tworzy taki brylantowy
                  szew i wyglada to sietnie kiedy jest ciemno a brlanciki odbijaj swiatla
                  nastepnego dnia poniego wrocilam
                  wzielam bardzo obcisly bo uwazam ze wyglada lepiej niz te luzne na manekinach

torebka tez mi sie podobala kuferek i kopertowki
                  • foamclene foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym rzecz 24.03.07, 16:59
                    img478.imageshack.us/img478/3356/kombinezonvw7.jpg
                    • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 20:57
                      nadrobilam w koncu zaleglosci.
                      w tarasach, arkadii i na marszalkowskiej calkiem spory wybor wzorow i
                      rozmiarow... najbardziej podobala mi sie cekinowa tunika, ale cena mnie
                      przerasta jak za takie cos ;) slynna spodnica moze byc, chociaz bylam
                      przekonana, ze jest satynowa. kombinezon ladny, ale nie dla mnie. co do butow
                      to powiem to samo co foam, ze niekompatybilne z moimi halluksami, a szkoda, bo
                      obcas SWIETNY. trencz to jakas pomylka moim zdaniem, o reszcie szmatek nawet
                      nie wspominam.

kupilam sobie mala czarna ;)
                      • cioccolato_bianco nie wiem dlaczego tu mi to wlazlo? ;) n/t 24.03.07, 20:58
                      • sztuka_konwersacji Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 21:12
                        Dlaczego uwazasz, ze trencz to pomylka?
                        mam do niego mieszane uczucia, ale nie wiem konkretnie dlaczego. Pomoz mi :)))
                        • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 21:15
                          przede wszystkim dlatego, ze material wyglada jak pergamin, a poza tym mi sie
                          nie podobaja te fru fru cos (nie wiem jak to sie fachowo nazywa :)) na klatce
                          piersiowej. naprawde widzialam fajniejsze trencze, chociazby w zarze.
                          • foamclene Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 21:19
                            ktora mala czarna kupilas?
                            • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 21:21
                              z powycinanymi plecami. najgorszy material, ale milosc do fasonu od pierwszego
                              wejrzenia ;)
                              • foamclene Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:09
                                to ja takiej nie widzialam
                                • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:13
                                  taka:
                                  img481.imageshack.us/my.php?image=178722563kp9.jpg
                                  • foamclene Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:15
                                    a tak,
                                    fajna tez lubie taki fason
                                    nie zainteresowalam sie blizej bo nie da sie pod nia biustosza zalozyc ;)
                                    alegdyby z dwoch przydow zrobic jedna bylaby dla mnie idealna :)
                                    • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:16
                                      to taka byla tez, z bardziej lejacego sie materialu. ta dluga, co na
                                      plakatach ;)
                                      • foamclene Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:17
                                        w dlugiej to janie pochodze
                                        nie bywam w miejscach gdzie nosi sie dlugie suknie ;)
                                        • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:19
                                          teraz to juz sama nie wiem, ale dalabym sobie reke obciac ;) ze widzialam
                                          krotkie w tarasach takie. w pierwszy momencie nawet je ogladalam, bo sie
                                          wymieszaly z moimi jak szukalam rozmiaru i dopiero jak zaczelam sie baczniej
                                          przygladac plecom zauwazylam, ze to inne kiecki
                                          no i byly te z rekawkami, z dzerseju
                        • foamclene Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 21:18
                          moze chodzi o kolor?
                          ani tokosc sloniowa
                          ani ecru
                          niby zlamana biel alenienaturalnie jakos
                          fason mi sie podoba plaszczyka material tez chco wyglada nieco jak sztormiak z
                          ortalionu
                          • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 21:20
                            kolor akurat jest ladny :)
                            • sztuka_konwersacji Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 21:40
                              No wlasnie...
                              Cos z nim jest nie tak :)
                              Mierzylam go dzisiaj w domu, przy dziennym swietle, bo w sklepie wydawal sie
                              byc perlowy. Ale nie jest (chyba)
                              Bo on taki wlasnie jest, dziwny. Nie do okreslenia.
                              Kolor dziwny, material ni to ortalion, ni cos innego, szelesci lekko, ale
                              akurat te klapki sa fajne, klasyczne.
                              fason ogolnie fajny, bardzo klasyczny, ale niepokoja mnie te mini-bufki.
                              Mysle nad nim juz 2 dzien i nic nie wymyslilam...
                              • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 21:43
                                masz jeszcze troche czasu na zwrot.
                                dlaczego bufki niepokoja?
                              • foamclene Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:10
                                jakiebufki cholera ja widzialm tam normalny rekaw i na babie tez ogladalam?
                                wrzucfotke przy okazji bo az mi sie nie chce wierzyc
                                • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:13
                                  dzieki foam ;)) ja tez bufek nie widzialam, ale nie chcialam pisac, ze taka
                                  gapa jestem!
                                  • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:18
                                    foto:
                                    bufek brak
                                    img410.imageshack.us/my.php?image=178694448ng3.jpg
                                    mimo to zdecydowanie mi sie nie podoba. ciotkowaty jest
                                    • sztuka_konwersacji Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:34
                                      Sorry, ale gó.. :)) na tych zdjeciach widac :)
                                      Bufki sa i zaraz wrzuce zblizenie, takie kreski z nitek, jak zadrapania kocia
                                      lapa ;) lekko podnoszace rekaw w ramieniu. To jest bufkowate. A niepokoi mnie
                                      to, bo bufki za rok nie beda modne, a ja potrzebuje plaszcz na klika lat a nie
                                      na jeden sezon :)
                                    • sztuka_konwersacji Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:37
                                      jak klasyczny trencz moze byc ciotkowaty? :))
                                      • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:40
                                        prawde mowiac 80% tej kolecji jest dla mnie ciotkowata. nic nie proadze, ze tak
                                        mi sie kojarzy ;/ nawet ta spodnica... zachowawczy fason.
                                        bufki sa modne juz od paru ladnych lat, zreszta skoro sa tak malo widoczne, to
                                        akurat nimi bym sie nie przejmowala. ja mam czarny trencz z v&r dla h&m,
                                        uwazam, ze jest boski ;)
                                        • sztuka_konwersacji Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:43
                                          Nie widzialam, pokazesz? :)
                                        • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:48
                                          ja mam taki:
                                          img79.imageshack.us/my.php?image=vr1di8ck8.jpg
                                          a to jest identyczny, bezowy:
                                          img254.imageshack.us/my.php?image=vrzt4so4.jpg
                                          • sztuka_konwersacji Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:52
                                            Fajny.
                                            BOze, jak ktos pisze ze wszedzie pelno trenczy to mi sie plakac chce.
                                            tak, pelno chłamu i tandety, trencza na lata nie ma.
                                            • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 24.03.07, 23:53
                                              na ebay ciagle chodza rzeczy z tej kolekcji ;)
                                              tiny.pl/cszx
                                              • sztuka_konwersacji Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 25.03.07, 00:00
                                                nie mam tam konta i w ogole nie kumam ebaya ;)
                                                ich strona jest dla mnie kompletnie nieczytelna.
                                                • cioccolato_bianco Re: foto nieudane ale mniej wiecej widac w czym r 25.03.07, 00:02
                                                  mozna sie przyzwyczaic. i warto ;)
                                                • kc_mc ebay 25.03.07, 00:05
                                                  A juz myslalam ze tylko ja nie mam spania :P
                                                  Co do ebay to jest latwo i przyjemnie, poza tym mozliwosc kupowania ciuchow zza
                                                  granicy.

P.s. troszke autorce tematu rozwalilismy wszyscy wspolnie jej temat.
                                      • sztuka_konwersacji zdjecia bufek 24.03.07, 23:42
                                        z dwoch ujec:
                                        z boku
                                        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0be1f5e853ff37c6.html
                                        z tylu
                                        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/828e1edc6c6edf62.html
                                        • cioccolato_bianco Re: zdjecia bufek 24.03.07, 23:43
                                          faktycznie, sa. tym gorzej dla tego plaszcza ;)
                                          • sztuka_konwersacji Re: zdjecia bufek 24.03.07, 23:45
                                            aaaaa widzisz :)
                                            a przed chwila pisalas, ze bufki sa ok.
                                            To mnie wlasnie gryzie w tym plaszczu., niby bufek nie widac bardzo, ale jedak
                                            sa.
                                            Ale mam juz tak bardzo dosc szukania trencza, ze jestem w stanie go sobie
                                            zostawic. Tym bardziej ze i cena przyzwoita.

Z tatuum jeszcze do mnie nie zadzwonili, czekam juz 2 tyg!!
                                            jade do nich w poniedzialek
                                            • cioccolato_bianco Re: zdjecia bufek 24.03.07, 23:46
                                              bo generalnie sa okej, ale to tego plaszcza pasuja jak kwiatek do kozucha...
                                        • foamclene Re: zdjecia bufek 24.03.07, 23:52
                                          mnie sie to poodba
                                          ten plaszcz bedziesz mogla nosisc przez lata
                                          bez obaw
                                          • sztuka_konwersacji Re: zdjecia bufek 24.03.07, 23:53
                                            A bufki?
                                            nieeeeee on mi juz bokiem wyszedl :/
                                            • foamclene Re: zdjecia bufek 24.03.07, 23:56
                                              takie bufki to nie bufki
                                              jak l;adnie sie ukalda to co Ci przeszkadzaja :)
                                              cholera, ale Wy jestescie upierdliwe :)
                                              • cioccolato_bianco Re: zdjecia bufek 24.03.07, 23:58
                                                a ty to nie masz niby takiego upierdliwego stosunku do ciuchow? :P
                                                • sztuka_konwersacji Re: zdjecia bufek 24.03.07, 23:59
                                                  :)))

Bo jak mnie coz gryzie od poczatku to jak znam zycie-bedzie to wisialo w szafie
                                                  a pozniej pojdzie na allegro za pol ceny. A kasa zablokowana.
                                                  • foamclene Re: zdjecia bufek 25.03.07, 00:09
                                                    mnie nie przeszkadzaja ciuchy,ktore zalozylam chcocby raz...
                                                    od przybytku glowa nie boli
                                                    niech lezy kiedys sie nada jaknie na Ciebie to na corke vintage bedzie miala
                                                    • sztuka_konwersacji Re: zdjecia bufek 25.03.07, 11:20
                                                      foamclene napisała:

> mnie nie przeszkadzaja ciuchy,ktore zalozylam chcocby raz...
                                                      > od przybytku glowa nie boli
                                                      > niech lezy kiedys sie nada jaknie na Ciebie to na corke vintage bedzie miala

Mnie nie stac na to, zeby kupic plaszcz za 300 zl ktory zaloze jeden raz. I
                                                      ktory bedzie wisial w szafie.
                                                      Zreszta kupuje tylo wtedy, kiesy mam konkretne braki w garderobie. A to
                                                      oznacza, ze jesli nie bede go nosic-bede latac z przyslowiowym golym tylkiem.
                                                      Bo nie mam nic innego w zamian.

Poza tym naleze do osob, ktore nie chomikuja, nie zbieraja, nie gromadza i
                                                      pozbywaja sie przemiajacych trendow na biezaco. Z doswiadczenia wiem, ze moda i
                                                      owszem, wraca, ale i tak jest zawsze zmieniona. Są to niby np lata 80-te,
                                                      ale.... z elemantami (lub z materialow) modnych w biezacym czasie.

tak wiec...woz albo przewoz :)
                                                      Oddaje plaszcz i kupuje inny. Na kolekcjonowanie mnie nie stac :)
                                                    • foamclene Re: zdjecia bufek 25.03.07, 12:25
                                                      masz racje
                                                      ...ja mam nieco dziwne podejscie do faktu posiadania ;)

dobrze, ze masz mozliwosc zwrotu
                                                      poszukaj plaszcza w mango )jesienia byly piekne... moze zara?
                                                      simple ma piekny jasniutki trencz, ale nie wiem czy to klasyczny i czy Cie
                                                      zadowoli

• sztuka_konwersacji Re: zdjecia bufek 25.03.07, 13:08
                                                      Problem polega na tym, ze u mnie nie ma zary ani Mango-prowincja :)

A simple-o nie! Ich ceny nie sa adekwatne do jakosci, poza tym jak pozniej
                                                      widze te rzeczy poprzeceniane o 80 % .....

jeszcze zobacze Solar, Gabi plaszcz wyglada porzadnie.
                                                • foamclene Re: zdjecia bufek 25.03.07, 00:08
                                                  no takie drobiazgi mnie niedrecza jak malutenkie zaszewki na rekawach :)
                                                  sama bym sobie kupila ten plaszcz,skorzany obie kopertowki, duzy skorzany
                                                  kurefek/torbe i spodnice jakbym miala za co
                                                  ale wszystko co mialam oddalam na PS3 :))))))

• cioccolato_bianco Re: zdjecia bufek 25.03.07, 00:11
                                                    ja bym kupila ktores buty, gdyby byly na mnie dobre ;)
                                                    i mala torebke, gdyby byla troche lepszej jakosci
                                                    • cioccolato_bianco Re: zdjecia bufek 25.03.07, 00:14
                                                      i cekinowa tunike, gdyby kosztowala polowe ;)
                                                    • foamclene Re: zdjecia bufek 25.03.07, 00:17
                                                      tunika na zywca wyglada swietnie
                                                      calkiem o niej zapomnialam
                                                      niestety nie fason dla mnie
                                                    • cioccolato_bianco Re: zdjecia bufek 25.03.07, 00:18
                                                      oprocz ceny ma jedna wade: jest strasznie ciezka
                                                    • kc_mc Re: zdjecia bufek 25.03.07, 00:17
                                                      Odnosnie butow, to u mnie ani jednej pary nie bylo.
                                                      Zastanawiam sie nad tym, czy czasem osoby tam pracujace nie wziely wszystkiego,
                                                      tzn butow i tych szerokich paskow, bo bylam wczoraj o 15 i nic z tych rzeczy juz
                                                      nie bylo, az dziwne.
                                                    • cioccolato_bianco Re: zdjecia bufek 25.03.07, 00:19
                                                      w wwie w 3 h&m, w ktorych bylam dzis w sumie byl niezly wybor wszystkiego.
                                                      rowniez butow
                                                  • kc_mc Re: zdjecia bufek 25.03.07, 00:15
                                                    Kupilas te nowiutka psp3 ????!!!
                                                    Moj men dzisiaj ja wyprobowal w Media Markt, i tak cos napomknal ze pozbieralby
                                                    sobie na nia pieniazki, ale mu juz wyperswadowalam z glowy, bo jak zobaczylam
                                                    cene ( 600 euro bodajze ) to malo palpitacji serca nie dostalam :P do tego gry
                                                    za min. 65 euro.
                                                    A 2 miesiace temu przyniosl do domu nowa PSP, takze starczy.
                                                    • foamclene Re: zdjecia bufek 25.03.07, 00:24
                                                      chlop potrezbuje takich gadzetow jak my butow -nigdy nie odmawiaj mi takich
                                                      zabawek :) oni po to zyja :)
                                                      PS3 tonie tylko konsola to takze czyta blue ray'a :) sluzy jako komputer,
                                                      przegladarka internetowa dlamnie jak na te wszytskie mozliwosci to niedrogo
                                                      tym bardziej ze sam BR kosztuje wiecej- konsole spzredaja ponizej kosztow a
                                                      zarabiaja dopiero na garch i filamch... jak macie televizor full hd togoraco
                                                      polecam
                                                      ma takze czytnik kart :) co tam jeszcze...
                                                      no i cala zabawa z oprogramowaniem dopiero sie zaczyna :) ja wierze zesony
                                                      pokaze co potrafi :)

dzieki psp (kocham ja) mam kieszonkowy komputer :) i moge ogladac filmy w aucie
                                                      jak czekam na chlopa a chlop moze grac jak czeka kiedy przymierzam w zarze :)
              • black_magic_women Re: trencz 23.03.07, 17:41

>
                > tzn ze on nie bedzie przez te bufki niemodny za rok-dwa?

nie wiem,zalezy co wymysla;)Np. ogromne kolnierze,albo kimonowe rekawy?!

C:\WINDOWS\Temp\trench coat tesori.jpg

www.apparelsearch.com/definitions/DEFINITION%20IMAGES/Trench_coat.jpg
                • black_magic_women Re: trencz 23.03.07, 17:43
                  A tu juz interpretacja pt"modne gnieciuchy"

www.bcrfcure.org/images/part_05promo_katemoss.jpg
                • sztuka_konwersacji Re: trencz 23.03.07, 17:43
                  Eeeee...nie ot o mi chodzi do konca :)
                  Zalezy mi na klasyce, ponadczasowej. czy te (malo, bo malo, ale jednak sa)
                  lekko bufkowate rekawki nie spowoduja, ze pomimo klasycznego kroju - ten
                  plaszcz bedzie obciachowy?
                  Bo on mi sie podoba ogolnie tylko te mini-bufki mnie martwia.
                  Nie chce plaszcza, ktorego nie zaloze za rok, dwa, a bufki sa modne sezonowo,
                  nie oszukujmy sie.
                  • black_magic_women Re: trencz 23.03.07, 17:49
                    Ale jak sama piszesz te bufki sa niewielkie,wiec ok.Moj trencz jest tak bardzo
                    klasyczny/jak z linkow/,ze niektorzy sklonni sa go klasyfikowac
                    jako"orginalny",czy wrecz nietypowy;))
                    • sztuka_konwersacji Re: trencz 23.03.07, 18:48
                      Taki mi sie marzy...
                      Widzialas gdzies podobny?

ps. Ale ja o tych bufkach WIEM. Rozumiesz? :>

;)))
                • adeladeotero Re: trencz 25.03.07, 13:13
                  klasyczny trech jest modny zawsze, ale bufki przeszycia, dziwne zapiecia... hm
                  zależy czy umiesz znieść takie udziwnienia.. jeśli jesteś typem "kobietki" to
                  ja bym zaryzykowała, jesli wolisz klasykę i bezpieczeństwo to lepiej poszukaj
                  innego
                  • sztuka_konwersacji Re: trencz 25.03.07, 13:15
                    adeladeotero napisała:

> jesli wolisz klasykę i bezpieczeństwo to lepiej poszukaj
                    > innego

No wlasnie to :)
                    Oddam go jutro :)
          • foamclene Re: trencz 23.03.07, 21:11
            ten moj nabyty jakis czas temu w hm nablyszczny bawelniany jest identycznie
            szyty i tez szroki mimo rozm 36 az sie zastatnawialam na zwezeniem bo jaknieco
            zrzuce to bedzie goza duzo :)
        • foamclene Re: kupiłam 23.03.07, 21:09
          ja tez mamprzy swoim te haftkiale mozna dzieki temu zapiac stojke
          to taki fason
      • magdaksp Re: Relacja z H&M - Madonna 23.03.07, 21:34
        bylam w hm,kolekcje widzialam i zgadzam sie z pierwszym postem papryczki
      • kc_mc Szeroki Pas - ktos widzial ? 24.03.07, 10:11
        Wczoraj bylam specjalnie w hm po ten pas, chcialam przymierzyc do mojej waskiej
        spodnicy, ale niestety nie bylo ! Pani w sklepie powiedziala ze nie bylo i nie
        bedzie, wiec jak to ?
        Na stronie i na zdjeciach jest ten pas, a w sklepach nie.
        Czy one tylko trafiaja do " wybranych " sklepow ?
        Dodam, ze nie mieszkam w Polsce tylko w Niemczech, czy wy dziewczyny w Polskim
        hm go widzialyscie ? mam na mysli ten bardzo szeroki bodajze za 30 euro mial byc.
        • foamclene Re: Szeroki Pas - ktos widzial ? 24.03.07, 11:30
          ja widzialm na pewno albo w tarasach albo na marszalkoowskiej
          ten szeroki z kilkoma paseczkami i klamerkami
          lakierowane z jedna klamra sa na marszalkowskiej
          • kc_mc Re: Szeroki Pas - ktos widzial ? 24.03.07, 11:34
            No i kicha :( A u mnie nie ma.
            Czy to jest skora ?
            • sztuka_konwersacji Re: Szeroki Pas - ktos widzial ? 24.03.07, 11:35
              U mnie (chyba) tez nie ma, bo nie widzialam. A goopia sie nie zapytalam :/
              • sztuka_konwersacji pas jest tu 24.03.07, 11:48
                prosze jakie przedsiebiorcze kobity....

aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=178426848
                • kc_mc Panie sie " bija " o rzeczy Madonny na ebay : 24.03.07, 17:13
                  Piszesz ze przedsiebiorcze kobiety, spojrz na niemieckiego ebay´a, jak sie
                  ludzie " bija " na przyklad o kombinezon, ktory w sklepie kosztuje 39,90 euro
                  Tutaj poszedl za 67 euro:
                  cgi.ebay.de/MADONNA-H-M-KOLLEKTION-CATSUIT-GR-36-NEU-1-TAG_W0QQitemZ190095848378QQcategoryZ314QQrdZ1QQcmdZViewItem
                  Tutaj 78 euro:
                  cgi.ebay.de/MADONNA-H-M-KOLLEKTION-CATSUIT-GR-42-NEU-1-TAG_W0QQitemZ190095848689QQcategoryZ314QQrdZ1QQcmdZViewItem
                  Ze tez ja nie bylam taka madra i nie kupilam wczoraj :P
                  Moglam wstawic i sprobowac sprzedac, jakby sie nie udalo, to bym oddala do hm.
                  • sztuka_konwersacji Re: Panie sie " bija " o rzeczy Madonny na ebay : 24.03.07, 17:18
                    Eeee..
                    Ja nie sprzedaje nic, co nie przelezalo u mnie 6 miesiecy, trzymam paragony z
                    data zakupu, w razie gdyby ktos zyczliwy mnie do US podkablowal.
                  • foamclene Re: Panie sie " bija " o rzeczy Madonny na ebay : 24.03.07, 17:18
                    sa dziewczyny, ktore z powodu uwarunkowan demograficznych nie moga kupic tych
                    rzeczy w sklepie...
                    po co maja jechac 400 km skoro moga kupic w necie a biorac pod uwage koszty
                    dojazu i tak wyjdzie taniej
                    rezerwowac nie monza wiec mozna wybrac sie na darmo
                • annie_laurie_starr Re: pas jest tu 24.03.07, 17:13
                  podobno na amerykanskim e-bay ciuchy Madonny dla H&M juz sa 25% drozsze.
                  • sztuka_konwersacji Re: pas jest tu 24.03.07, 17:16
                    U nas to nie przejdzie.
                    Jak widac rzeczy Madonny dla H&M nie sa rozchwytywane.

Ale....
                    Moze....
                    Myle się...? :)
                    • adeladeotero Będzie jak ze Stellą McCartney dla HM 25.03.07, 13:19
                      Ja tam nie byłam zachwycona. Normalnie Stella robi lekko sportowe ale bardzo
                      kobiece rzeczy, dla HM poszły jakieś odpadki. To nie jest to do czego
                      przyzwyczaiła nas pani McCartney. Z ciuchów Madonna dla HM - rozwaliła
                      mnie "skórzana" kurtka za 600 zeta. Ja tam wolę iść do c&A i dać za skórzaną
                      kutkę 350pln. moze nie od madonny ale za to o wiele seksowniej i taniej.
                      • foamclene Re: Będzie jak ze Stellą McCartney dla HM 25.03.07, 13:30
                        bo to nie sa ciuchy w cenach butiku stelli tylko H&M :)))))))))))
                        a kurtka madonny dokaldnie odzwierciedla cene tak jak ta z c&a swoja :)

• hanureku Re: Relacja z H&M - Madonna 24.03.07, 19:14
        Byłam dziś w HM. Spodobały mi się tylko okulary przeciwsłoneczne Madonny, ale 119 złotych to stanowczo za dużo jak za taki chłam na jeden sezon.
        • sabriel Re: Relacja z H&M - Madonna 24.03.07, 23:14
          Byłam w Reducie,specjalnie przyglądałam się kolekcji sygnowanej przez
          Madonnę,ale nic mi szczerze mówiąc się nie spodobało. Ogólnie zainteresowania
          tymi ciuchami u innych też nie widziałam.Rzucił mi się w oczy kremowy trencz,
          lekko błyszczący(tandetny nawiasem mówiąc) i bluzki o kroju "nietoperek".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka