tora83 11.04.07, 15:21 Dziewczyny, potrzebuje czarne peep too. Widzialyscie gdzies moze ladne? Najlepiej na weekend, wiec sprawa dosc pilna. Dzis byc moze bede na moment w GM, wiec moge kilka sklepow obskoczyc :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi1234 Re: Czarne peep toe 11.04.07, 15:24 w deichmanie lakierki - ale czy ładne to kwestia gustu poza tym venezia i via roma więcej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Czarne peep toe 11.04.07, 15:28 A widzialas cos w Venezii albo Via romie takiego wlasnie? Czy myslisz po prostu ze tam moga byc takie? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Czarne peep toe 11.04.07, 15:34 widzialam, mierzyłam w via roma piękne zamszowe z kokardką (260zł) obcas nie szpilkowaty, tylko troszkę grubszy, taki jak gabi lubi najbardziej :)) w venezii też z kokardą (różne wariacje tzn. z odkrytym jednym bokiem, z odkrytymi dwoma bokami, lub po prostu piptołki zwykłe) na wyyyysokim obcasie no i cene o ile pamiętam oscylowała wokół 400 a to już dla mnie ciut za dużo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 gabi... 11.04.07, 15:28 widziałas "na własne oczy ";-0 te z dajśmana??Jak się prezentują?Ja w weekend wybieram się do dajsmana,ale niemieckiego,a wiem że asortyment jest ten sam.pOtrzebuję czarne piptoły,wysoki obcas,ale szukam niedrogich- Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: gabi... 11.04.07, 15:30 ...ogladałam tylko na stronie internetowej dajsmana,ale wiadomo ze w realu prezentuja sie inaczej.Tobie sie te dajsmanowsie podobają???Pytam szczerze,bez złośliwości??;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: gabi... 11.04.07, 15:32 Jak dla mnie sa troche tandetne. I pewnie beda niewygodne. Kupilam tam kilka par butow, z jednych bylam bardziej zadowolona, z innych mniej. Ale na czarne, lakierowane piptoly chyba sie nie skusze. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: gabi... 11.04.07, 19:13 Nie są ani tendetne, ani niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: gabi... 11.04.07, 15:31 widziałam, mierzyłam moje refleksje: wizualnie są bardzo ładne, ale po przymierzeniu i przejściu kilkunastu kroków paluchy mi wyszły - całe 3 sztuki, a dla mnie to niedopuszczalne!!! tak więc mimo niskiej ceny (69zł) odtawiłam je z żalem na półkę :( Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: gabi... 11.04.07, 15:35 ja mam pecha do butów w tym roku.W mojej miescinie nic nie ma,w sobote jade do niemiec na zakupy,może cos najde.Oglądałam piekne piptoły Bronx w niemieckim sklepie,ale za niski obcas i ie kupiłam,zreszta tam tez wielkiego wyboru nie ma.Popatrze w tym dajsmaie ,a może jeszcze gdzies indziej:-) Dziękuje za opinię. ps-czarne sa tylko lakierowane,czy inne tez są?? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: gabi... 11.04.07, 15:36 tylko lakierowane - czarne, czerwone i białe Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: gabi... 11.04.07, 15:38 ps. przypomnialao mi sie ze czarne lakierowane z odkrytm palcem i pieta widzialam w tally weijl = na drewnianym obcasie i chyba spodzie, ale z pewnością cholernie niewygodne Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: gabi... 11.04.07, 15:42 kurka i jeszcze gdzieś widziałam czarne skórzane na niewysokim obcasie nawet je w łapie miałam może to intershoes było? kurcze nie mogę sobie przypomnieć w każdym bądź razie w manufakturze to było i nie było to aldo, bata, gino rossi, spring, danijla czy jak jej tam :P, venezia to też nie była i prima mode też nie - dziewczyny, co tam jeszcze zostało? a ten na wprost baty to jak się zwie? to chyba było tam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: gabi... 11.04.07, 15:40 własnie...a ja jakos ie mam przekonania do lakierowanych butów ..pomysle jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: gabi... 11.04.07, 15:40 mam te peeptoes'y z deichmanna, i są bardzo niewygodne-być może mam zbyt szeroką stpoę:(, wygląd i wykonanie ok, cena super, a obcas ciut za cienki; generalnie żałuję, że je kupiłam:( Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: gabi... 11.04.07, 15:42 dzięki laurka - nie mam zatem czego żałować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: gabi... 11.04.07, 15:55 No wlasnie - ja chyba nie chce lakierowanych. I obcas tez nie musi byc bardzo duzy przy moim wzroscie. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: gabi... 11.04.07, 15:56 a mi sie marza czarne,skórzane,na obcacie ok 10 cm-nie za cienkim,nie za grubym,takim u góry szerszym,zwężanym ku dołowi,bez zadnych kokardek i innych pierdoł. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Czarne peep toe 11.04.07, 16:35 1. img218.imageshack.us/my.php?image=fa8f1sblxe8.jpg 2. img87.imageshack.us/my.php?image=75321sblgt3.jpg 3. link nie chce mi się wkleić :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Czarne peep toe 11.04.07, 16:42 A skad takie? Calkiem fajnie wygladaja :o) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Czarne peep toe 11.04.07, 19:04 Gabi czy te z drugiego linka to nie jest przypadkiem Etienne Aingner? Tak mi cos to wyglada :D A na przeciwko Baty w manufakturze to nie rylko? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Czarne peep toe 11.04.07, 19:06 nie, ryłko jest dalej, na wprost jacline riu czy jakoś tak, a na wprost baty to jest chyba boss czy cuś Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Czarne peep toe 11.04.07, 17:31 gladkich sobie nie przypominam z kokardkami i innymi supelkami widzialam w venezii (skorzane i zamszowe) w via roma ja mam gladkie zamszowe z prima mody ale zostaly juz tylko atlasowe a wygladaja mi na wieczorowki :) moze w aldo? moze w nine west? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Czarne peep toe 12.04.07, 09:50 Kupilam wczoraj w Mango. Czarne, na srednim obcasie, takie jakby drapowane. Ladne :o) No i widzialam przesliczna sukienke - olowkowa, czarna, bez ramiaczek - przepiekna. Czysta klasyka, lezala idealnie. Lezy w sklepie i czeka na moja decyzje do dzis. I nie wiem co zrobic? Z 1 strony nie wiem po co mi kolejna czarna sukienka, ale nie moge sie oprzec ... Jesli macie aktualny katalog Mango, jest na 1 ze zdjec na Mili J., razem z leciutka brazowa bluzka pod spodem. Odpowiedz Link Zgłoś