oxy_gen_86 23.04.07, 09:12 Zaczne od okularnic - czy dobieracie kolczyki pod "kolor" oprawek? A teraz do kolekcjonerek kolczykow - czy duze (ale bez przesady), srebrne kola sa jeszcze modne...? a tak w ogole co sie teraz nosi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
houhou Re: Do okularnic:) i maniaczek kolczykow 23.04.07, 09:21 Odpowiem jako okularnica. Nie noszę kolczyków do okularów. Chyba, że malutkie cyrkonie, ale one mają neutralny kolor pasujący do wszytkiego. Okulary + wyraziste kolczyki to dla mnie o jeden grzybek w barszcz za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Do okularnic:) i maniaczek kolczykow 23.04.07, 09:43 Noo wlasnie. Teraz kupilam sobie zwykle, granatowe - bardzo skromne. I wlasnie nie wiem jakie kolczyki do nich pasuja. Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Do okularnic:) i maniaczek kolczykow 23.04.07, 09:55 Też mam granatowe. Prawie czarne. Tylko moje są dość grube i bardzo je widać na twarzy. Jakbym jeszcze dołożyła efektowne kolczyki to za dużo by mi się wokół twarzy działo. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Do okularnic:) i maniaczek kolczykow 23.04.07, 10:16 houhou napisała: to za dużo by mi się wokół twarzy > działo. Zgadza sie:)dlatego rozejrze sie za jakimis delikatnymi kolczykami albo w ogole z nich zrezygnuje. Nie lubie rzucac sie w oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Do okularnic:) i maniaczek kolczykow 23.04.07, 09:24 nie dobieram, ale to dlatego, ze kolczyki nosze tylko srebrne. jedna pare mam zielonych i do juz nie kazde oprawki pasuja. Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: Do okularnic:) i maniaczek kolczykow 23.04.07, 12:02 okularów nie nosze ale kocham swoje srebrne koła i nie patzre czy sa modne czy nie :] Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczka88 Re: Do okularnic:) i maniaczek kolczykow 23.04.07, 12:17 noszę czasem okularki(choć wygodniej mi w soczewkach;))ale nigdy nie dopasowywałam kolczyków do oprawek.Mam srebrne oprawki i nosze zazwyczaj srebro więc w sumie to z góry pasuje;) a co kolczyków kółek to nie nosiłam i nie nosze bo jak dla mnie są nie wygodne:) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Do okularnic:) i maniaczek kolczykow 23.04.07, 13:35 jako kolczykara i czesciowo okularnica odpowiem tak:kupilam sobie okulary bez oprawek,zeby nie miec problemow kolorystycznych; co do kol-top trendy to chyba nie sa,ale w pewnych kregach to klasyka;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Do okularnic:) i maniaczek kolczykow 23.04.07, 19:13 dla mnie klasyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Do okularnic:) i maniaczek kolczykow 23.04.07, 19:15 Nie noszę kolczyków, bo moim zdaniem gryzą się z okularami - za dużo dobrego na twarzy. A szczerze powiedziawszy, nawet bym chciała czasem jakiś kolczyk założyć. Nie sądzę, żebym dobierała do oprawek. Tyle, że uszy nieprzekłute... :( Odpowiedz Link Zgłoś
melane Re: Do okularnic:) i maniaczek kolczykow 23.04.07, 21:03 ???? a kto by sie przejmowal :D ja mam oprawki nie za duze, ciemne bordo czy stare zloto, niewazne i nosze sobie i male i duze i bardzo kolorowe, i duze kolka srebrne i niebieskie :D i wcale sie nie przejmuje czy pasuja do okularow czy nie :D ma byc pieknie i jest :P Odpowiedz Link Zgłoś