kinga044 25.04.07, 21:28 A co powiecie na takie: fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,54325537,61384496.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-adore Re: zielono mi :-) 25.04.07, 21:34 Ładne, ale też postawiłabym na żywszą zieleń. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Hmm.. 25.04.07, 21:36 ..spodziewałam się "wiosny", a doastałam po oczach "jesienią" :/..i nie tylko kolor rozczarowujący. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga044 Re: zielono mi :-) 25.04.07, 21:50 To wy tutaj raczej jestescie przygnebiajace :-) Jak tu nie zajrzę,sama frustracja i agresja. Niemiło! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: zielono mi :-) 26.04.07, 07:25 kinga044 napisała: > To wy tutaj raczej jestescie przygnebiajace :-) Jak tu nie zajrzę,sama > frustracja i agresja. Niemiło! frustracja to z ciebie wyszła bo nam sie twoje buty nie podobają. póki co zauważyłam tu same krótkie wypowiedzi. a o tym, że nam się buty mogą nie spodobać powinnaś była pomyśleć, zanim nie pokazałaś na forum. My tu nie jesteśmy od głaskania po główkach, a od pisania, co sądzimy na jakiś temat. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Fason ładny kolor brzydki 25.04.07, 23:43 Ja lubie zieleń i zielone buty sa ciekawe ale w zieleni butelkowej albo takiej koloru trawy, a to jest jakieś zgniłe. Odpowiedz Link Zgłoś
garbola Re: zielono mi :-) 26.04.07, 08:52 Bardzo ładne. Ja mam takie same tylko czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
analopa Re: zielono mi :-) 26.04.07, 10:11 Wedlug mnie ładniej by wyglądały bez tych cieniowań na skórze i bez kokardki.Jakoś mi ona nie pasuje do tego fasonu. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zielono mi :-) 26.04.07, 10:54 dwa brzydactwa. podpisano: frustracja i agresja Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: zielono mi :-) 26.04.07, 11:07 nie podobaja mi sie; fason jeszcze by uszedl, ale kolor fatalny Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: zielono mi :-) 26.04.07, 11:32 Buty to tylko uzupelnienie stroju wiec dyskusja na temat koloru nie ma sensu bo jesli masz na sobie cos w odcieniu zgnilej zieleni to buty pasuja jak ulal a zgnila zielen to elegancki kolor nie tylko stosowany do bojowek :-) Ladnie sie tez laczy z rudym i miodowym brazem oraz zlotem , ktore go ozywiaja . Na pewno po zestawieniu wszystkiego w calosc wrazenie bedzie pozytywne i czesto warto jest spojrzec glebiej niz tylko na jeden szczegol garderoby :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: zielono mi :-) 26.04.07, 11:42 jakieś takie posępne te buty, ale może rzeczywiście w zestawieniu z czymś żywszym dadzą radę... Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: zielono mi :-) 26.04.07, 12:43 kolor nawet fajny, reszta stanowczo na nie Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: zielono mi :-) 26.04.07, 12:56 Nie wiem, czy to kwestia zdjęcia, czy ustawień monitora, ale ja żadnych zielonych butów nie widzę :( Są szare, panterkowe, srebrne i brązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agava00 Mi się podobają 27.04.07, 13:09 Temat postu może niezbyt trafny ale to co widzę bardzo mi się podoba. Chyba każdy sie spodziewał soczystej zieleni ;) W każdym razie ja napewno. Kolor jest super! Między innymi dlatego, że na ulicy raczej nie spotkasz dziewczyny w takiej zieleni ;). Poza tym jest bardzo interesujący. Fason butów też mi pasuje. Gdzie je kupiłaś i za ile? ;) ------- →wejdź do przymierzalni→ Odpowiedz Link Zgłoś
kinga044 Re: Mi się podobają 27.04.07, 13:21 Dziekuje Ci agava00 za mile slowa :-) Buty są firmy Zych i Staszewski, jakas polska firma,sa swietnie uszyte,wygodne,i co dla mnie wazne, nie obcieraja :-) ( to moj odwieczny problem z butami.) Dalam 189 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
agava00 Re: Mi się podobają 27.04.07, 13:24 kinga044 napisała: > Buty są firmy Zych i Staszewski, jakas polska firma,sa swietnie uszyte,wygodne, No właśnie... wyglądają na dobrze zrobione. Milego noszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś